Povezane vesti
Anabela nije pozvala Gagija na rođendan zbog jedne osobe: "Nisu se baš dugo videli, nisam želela da pokvarim"
Telegraf 28.01.2025
Preporučujemo. Pevačica Anabela Atijas organizovala je slavlje povodom jubilarnog 50. rođendan, na kojem među gostima nije bio njen bivši muž Gagi Đogani. Napravila je veliku proslavu i okupila najbliže prijatelje i brojnu rodbinu, ali njen bivši, otac… »
"Nema mi moje majke…" Anabela zaplakala na rođendanu, održala emotivan govor, potpuno se slomila
Telegraf 28.01.2025
Preporučujemo. Pevačica Anabela Atijas proslavila je 50. rođendan. Napravila je veliku proslavu i okupila najbliže prijatelje i brojnu rodbinu. U jednom momentu održala je i emotivan govor, kada je otkrila da nisu došli svi koje je želela da vidi. Na… »
Vesti dana »

(Video) "more, imam pištolj, ubiću: Te!" Sestra monstruma iz Prilepa i njena snaja zapomagale da ih pusti u kuću, on ubio sestrića i njegovog sina Milana (13): Komšije otkrile stravične detalje zločina
Blic pre 1 satjoš 27 povezanih

U Srbiji sutra ujutru umereno oblačno tokom dana pretežno sunčano i toplo, do 36 stepeni
Novi magazin pre 55 minutajoš 22 povezane

Tužilaštvu vraćeni spisi predmeta nadstrešnica kako bi nastavili istragu
RTV pre 1 satjoš 16 povezanih