Povezane vesti
Milan Đurić podneo ostavku na funkciju gradonačelnika Novog Sada
Moj Novi Sad 28.01.2025
PR služba Grada saopštila je da je Milan Đurić podneo neopozivu ostavku na funkciju gradonačelnika Novog Sada. – Kao odgovoran čovek i odgovoran političar, podnosim neopozivu ostavku na funkciju gradonačelnika Novog Sada. Stabilnost i smirivanje… »
Milan Đurić podneo ostavku na funkciju gradonačelnika Novog Sada
NoviSad.com 28.01.2025
Novi Sad - Nakon vanredne konferencije za štampu premijera Miloša Vučevića, na kojoj je najavio ostavku Milana Đurića na funkciju gradonačelnika Novog Sada, stigla je potvrda od PR službe. Izvor: novisad.rs Kao odgovoran čovek i odgovoran… »
„To je moja ljudska i politička obaveza i moralna dužnost“: I gradonačelnik Novog Sada podneo neopozivu ostavku
Nedeljnik 28.01.2025
Milan Đurić podneo je neopozivu ostavku na funkciju gradonačelnika Novog Sada. „Kao odgovoran čovek i odgovoran političar, podnosim neopozivu ostavku na funkciju gradonačelnika Novog Sada. Stabilnost i smirivanje tenzija i zaustavljanje daljih… »
Đurić podneo ostavku na mesto gradonačelnika Novog Sada
Radio sto plus 28.01.2025
“Kao odgovoran čovek i odgovoran političar, podnosim neopozivu ostavku na funkciju gradonačelnika Novog Sada. Stabilnost i smirivanje tenzija i zaustavljanje daljih podela u društvu su ključni uslov za dalji napredak i razvoj Novog Sada i… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 1 satjoš 32 povezane

Završen protest prosvetnih radnika i studenata: Traže objektivno izveštavanje i ispunjenje zahteva
Vreme pre 1 satjoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

"Zabolela me cela glava, supruga molila ljude za skener": Andrija ni u najtežim trenucima nije hteo sažaljenje
Mondo pre 19 minutajoš 42 povezane