Povezane vesti

Milan Đurić podneo ostavku na funkciju gradonačelnika Novog Sada

Moj Novi Sad pre 16 dana
PR služba Grada saopštila je da je Milan Đurić podneo neopozivu ostavku na funkciju gradonačelnika Novog Sada. – Kao odgovoran čovek i odgovoran političar, podnosim neopozivu ostavku na funkciju gradonačelnika Novog Sada. Stabilnost i smirivanje… »

NoviSad.com pre 17 dana
Novi Sad - Nakon vanredne konferencije za štampu premijera Miloša Vučevića, na kojoj je najavio ostavku Milana Đurića na funkciju gradonačelnika Novog Sada, stigla je potvrda od PR službe. Izvor: novisad.rs Kao odgovoran čovek i odgovoran… »
„To je moja ljudska i politička obaveza i moralna dužnost“: I gradonačelnik Novog Sada podneo neopozivu ostavku

„To je moja ljudska i politička obaveza i moralna dužnost“: I gradonačelnik Novog Sada podneo neopozivu ostavku

Nedeljnik pre 17 dana
Milan Đurić podneo je neopozivu ostavku na funkciju gradonačelnika Novog Sada. „Kao odgovoran čovek i odgovoran političar, podnosim neopozivu ostavku na funkciju gradonačelnika Novog Sada. Stabilnost i smirivanje tenzija i zaustavljanje daljih… »
Đurić podneo ostavku na mesto gradonačelnika Novog Sada

Đurić podneo ostavku na mesto gradonačelnika Novog Sada

Radio sto plus pre 17 dana
“Kao odgovoran čovek i odgovoran političar, podnosim neopozivu ostavku na funkciju gradonačelnika Novog Sada. Stabilnost i smirivanje tenzija i zaustavljanje daljih podela u društvu su ključni uslov za dalji napredak i razvoj Novog Sada i… »

Vesti dana »