Povezane vesti
Bivši inspektor MUP-a: Vučić ne veruje policiji, tu su Stefanovićevi, Vulinovi, Gašićevi kadrovi
N1 Info 28.01.2025
„Opozicija traži da policija stane na njihovu stranu, ali im za to ne daju ni motiv, ni ohrabrenje. Oni treba da kažu - onaj ko bude izašao iz policije časno, biće mu sve nadoknađeno kada mi dođemo na vlast“, izjavio je bivši inspektor u MUP-u Ljuba… »
Bivši inspektor MUP-a: Vučić ne veruje policiji, tu su Stefanovićevi, Vulinovi, Gašićevi kadrovi
Nova 28.01.2025
„Opozicija traži da policija stane na njihovu stranu, ali im za to ne daju ni motiv, ni ohrabrenje. Oni treba da da kažu - onaj ko bude izašao iz policije časno, biće mu sve nadoknađeno kada mi dođemo na vlast“, izjavio je bivši inspektor u MUP-u Ljuba… »
„Tu su Stefanovićevi, Vulinovi, Gašićevi kadrovi“: Bivši inspektor o Vučićevom nepoverenju policiji
Danas 28.01.2025
„Opozicija traži da policija stane na njihovu stranu, ali im za to ne daju ni motiv, ni ohrabrenje. Oni treba da da kažu – onaj ko bude izašao iz policije časno, biće mu sve nadoknađeno kada mi dođemo na vlast“, izjavio je bivši inspektor u MUP-u Ljuba… »
Vesti dana »
Lančani sudar kod Loznice, povređeno pet osoba. Delovi vozila rasuti po putu.
Alo pre 2 satajoš 35 povezanih
Srbatom: Nema povećane radijacije u Srbiji zbog oštećenja zaštitne strukture Černobila
Radio 021 pre 3 satajoš 38 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Ambasador SAD pri NATO-u: Mir u Ukrajini bliži nego ikad; Zelenski razgovarao sa Trampovim timom
RTV pre 1 satjoš 37 povezanih
RHMZ objavio najnoviju prognozu: Evo kakva nas temperatura očekuje do kraja nedelje
Alo pre 3 satajoš 30 povezanih
Selektor utučen posle poraza od Crnogorki: "Najgora utakmica u prvenstvu"
Sportske.net pre 4 minutajoš 64 povezane