Povezane vesti
Bivši inspektor MUP-a: Vučić ne veruje policiji, tu su Stefanovićevi, Vulinovi, Gašićevi kadrovi
N1 Info 28.01.2025
„Opozicija traži da policija stane na njihovu stranu, ali im za to ne daju ni motiv, ni ohrabrenje. Oni treba da kažu - onaj ko bude izašao iz policije časno, biće mu sve nadoknađeno kada mi dođemo na vlast“, izjavio je bivši inspektor u MUP-u Ljuba… »
Bivši inspektor MUP-a: Vučić ne veruje policiji, tu su Stefanovićevi, Vulinovi, Gašićevi kadrovi
Nova 28.01.2025
„Opozicija traži da policija stane na njihovu stranu, ali im za to ne daju ni motiv, ni ohrabrenje. Oni treba da da kažu - onaj ko bude izašao iz policije časno, biće mu sve nadoknađeno kada mi dođemo na vlast“, izjavio je bivši inspektor u MUP-u Ljuba… »
„Tu su Stefanovićevi, Vulinovi, Gašićevi kadrovi“: Bivši inspektor o Vučićevom nepoverenju policiji
Danas 28.01.2025
„Opozicija traži da policija stane na njihovu stranu, ali im za to ne daju ni motiv, ni ohrabrenje. Oni treba da da kažu – onaj ko bude izašao iz policije časno, biće mu sve nadoknađeno kada mi dođemo na vlast“, izjavio je bivši inspektor u MUP-u Ljuba… »
Vesti dana »
Šta je sve danas rekao Tramp? Dao je rok Iranu: Imate malo vremena! Ne isključujem onda kopnenu invaziju!
Kurir pre 31 minutajoš 55 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 1 satjoš 31 povezana
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 12 satijoš 21 povezana
OIK Majdanpek: Koalicija oko SNS osvojila 21 mandat, u skupštinu ušle još dve liste
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih