Povezane vesti
Bivši inspektor MUP-a: Vučić ne veruje policiji, tu su Stefanovićevi, Vulinovi, Gašićevi kadrovi
N1 Info 28.01.2025
„Opozicija traži da policija stane na njihovu stranu, ali im za to ne daju ni motiv, ni ohrabrenje. Oni treba da kažu - onaj ko bude izašao iz policije časno, biće mu sve nadoknađeno kada mi dođemo na vlast“, izjavio je bivši inspektor u MUP-u Ljuba… »
Bivši inspektor MUP-a: Vučić ne veruje policiji, tu su Stefanovićevi, Vulinovi, Gašićevi kadrovi
Nova 28.01.2025
„Opozicija traži da policija stane na njihovu stranu, ali im za to ne daju ni motiv, ni ohrabrenje. Oni treba da da kažu - onaj ko bude izašao iz policije časno, biće mu sve nadoknađeno kada mi dođemo na vlast“, izjavio je bivši inspektor u MUP-u Ljuba… »
„Tu su Stefanovićevi, Vulinovi, Gašićevi kadrovi“: Bivši inspektor o Vučićevom nepoverenju policiji
Danas 28.01.2025
„Opozicija traži da policija stane na njihovu stranu, ali im za to ne daju ni motiv, ni ohrabrenje. Oni treba da da kažu – onaj ko bude izašao iz policije časno, biće mu sve nadoknađeno kada mi dođemo na vlast“, izjavio je bivši inspektor u MUP-u Ljuba… »
Vesti dana »

Tramp sada traži mirovni plan za Ukrajinu: Posle samita na Aljasci ne pominje više primirje
Nova pre 27 minutajoš 29 povezanih

Crta podnela krivične prijave zbog dešavanja na protestima
Serbian News Media pre 2 satajoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 20 povezanih

U Srbiji kao u rerni, temperatura uključena na trojku! U ovom gradu izmerena najviša temperatura!
Alo pre 57 minutajoš 41 povezana