Povezane vesti
Bivši inspektor MUP-a: Vučić ne veruje policiji, tu su Stefanovićevi, Vulinovi, Gašićevi kadrovi
N1 Info 28.01.2025
„Opozicija traži da policija stane na njihovu stranu, ali im za to ne daju ni motiv, ni ohrabrenje. Oni treba da kažu - onaj ko bude izašao iz policije časno, biće mu sve nadoknađeno kada mi dođemo na vlast“, izjavio je bivši inspektor u MUP-u Ljuba… »
Bivši inspektor MUP-a: Vučić ne veruje policiji, tu su Stefanovićevi, Vulinovi, Gašićevi kadrovi
Nova 28.01.2025
„Opozicija traži da policija stane na njihovu stranu, ali im za to ne daju ni motiv, ni ohrabrenje. Oni treba da da kažu - onaj ko bude izašao iz policije časno, biće mu sve nadoknađeno kada mi dođemo na vlast“, izjavio je bivši inspektor u MUP-u Ljuba… »
„Tu su Stefanovićevi, Vulinovi, Gašićevi kadrovi“: Bivši inspektor o Vučićevom nepoverenju policiji
Danas 28.01.2025
„Opozicija traži da policija stane na njihovu stranu, ali im za to ne daju ni motiv, ni ohrabrenje. Oni treba da da kažu – onaj ko bude izašao iz policije časno, biće mu sve nadoknađeno kada mi dođemo na vlast“, izjavio je bivši inspektor u MUP-u Ljuba… »
Vesti dana »

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Cvejić (SRCE): Priznanje krivice kosovskom tužilaštvu – dokaz da Vučićeva politka puca po šavovima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Stanivuković: Nijedna politička stranka ne treba da učestvuje na prevremenim predsedničkim izborima
Danas pre 4 satijoš 1 povezana