Povezane vesti
Bivši inspektor MUP-a: Vučić ne veruje policiji, tu su Stefanovićevi, Vulinovi, Gašićevi kadrovi
N1 Info 28.01.2025
„Opozicija traži da policija stane na njihovu stranu, ali im za to ne daju ni motiv, ni ohrabrenje. Oni treba da kažu - onaj ko bude izašao iz policije časno, biće mu sve nadoknađeno kada mi dođemo na vlast“, izjavio je bivši inspektor u MUP-u Ljuba… »
Bivši inspektor MUP-a: Vučić ne veruje policiji, tu su Stefanovićevi, Vulinovi, Gašićevi kadrovi
Nova 28.01.2025
„Opozicija traži da policija stane na njihovu stranu, ali im za to ne daju ni motiv, ni ohrabrenje. Oni treba da da kažu - onaj ko bude izašao iz policije časno, biće mu sve nadoknađeno kada mi dođemo na vlast“, izjavio je bivši inspektor u MUP-u Ljuba… »
„Tu su Stefanovićevi, Vulinovi, Gašićevi kadrovi“: Bivši inspektor o Vučićevom nepoverenju policiji
Danas 28.01.2025
„Opozicija traži da policija stane na njihovu stranu, ali im za to ne daju ni motiv, ni ohrabrenje. Oni treba da da kažu – onaj ko bude izašao iz policije časno, biće mu sve nadoknađeno kada mi dođemo na vlast“, izjavio je bivši inspektor u MUP-u Ljuba… »
Vesti dana »
Danas pravi prolećni dan, a narednih dana stiže promena: Progoza RHMZ-a za drugu nedelju aprila
Mondo pre 21 minutajoš 12 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Teče novi Trampov ultimatum Iranu; 11 poginulih u izraelskim udarima na Liban
RTV pre 1 satjoš 7 povezanih
Na današnji dan: Nemačka napala Kraljevinu Jugoslaviju, umrli Davidović, Korvin i Direr
Radio 021 pre 32 minutajoš 4 povezane