Повезане вести
Рукомет опет има звезду на "ић": Хрвати присвојили Марка Гргића, а он им одмах одбрусио
Мондо 28.01.2025
Да ли сте чули за Марка Гргића? У питању је нова звезда репрезентације Немачке која је могла да носи и дрес Хрватске, али га то није занимало. Не зна ни језик. Нова рукометна звезда је Марко Гргић (21) који наступа за… »
"Ја ни Не причам тај језик!" Немац хрватског порекла брутално "одјавио" Хрвате!
Вечерње новости 28.01.2025
Немачки репрезентативац Марко Гргић је привукао велику пажњу на Светском првенству у рукомету. Иако се највише прича о његовом пореклу - он тврди да није постојала шанса да игра за Хрватску, државу коју је представљао његов… »
„Не припадам ја Хрватима, не знам чак ни језик“
Спорт клуб 28.01.2025
У немачком дресу на Светском првенству у рукомету игра и један Хрват, реч је о Марку Гргићу. Лево крило је до сада на првенству је постигло девет голова, а ради се о рукометашу који је будућност овог спорта јер има само 21… »
Немачки рукометаш одјавио Хрвате: "Ја тај језик не говорим"
Б92 28.01.2025
Хрватска ће у утакмици против Мађарске покушати да избори полуфинале Светског рукометног првенства. Исто ће покушати још један Хрват, али у дресу немачке репрезентације. Немачка ће у Ослу играти против Португала. Део екипе је и… »
Вести дана »
43 дана ни кап нафте не стиже у Србију: Грађани нису осетили никакве проблеме, све очи упрте у руску страну
Б92 пре 46 минутајош 57 повезаних
Немилосрдни руски напад на запад Украјине: Најмање 25 мртвих, десетине рањених
BBC News пре 6 сатијош 30 повезаних
Дијана Хрка и Миломир Јаћимовић удружују снаге: Позивају грађане да се придруже протесту у суботу
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 26 повезаних
Пауновић појачава репрезентацију: Због папирологије није могао да игра против Енглеза!
Хот спорт пре 45 минутајош 37 повезаних