Povezane vesti

Rukomet opet ima zvezdu na "ić": Hrvati prisvojili Marka Grgića, a on im odmah odbrusio

Rukomet opet ima zvezdu na "ić": Hrvati prisvojili Marka Grgića, a on im odmah odbrusio

Mondo 28.01.2025
Da li ste čuli za Marka Grgića? U pitanju je nova zvezda reprezentacije Nemačke koja je mogla da nosi i dres Hrvatske, ali ga to nije zanimalo. Ne zna ni jezik. Nova rukometna zvezda je Marko Grgić (21) koji nastupa za reprezentaciju Nemačke. Letos… »
"Ja ni Ne pričam taj jezik!" Nemac hrvatskog porekla brutalno "odjavio" Hrvate!

"Ja ni Ne pričam taj jezik!" Nemac hrvatskog porekla brutalno "odjavio" Hrvate!

Večernje novosti 28.01.2025
Nemački reprezentativac Marko Grgić je privukao veliku pažnju na Svetskom prvenstvu u rukometu. Iako se najviše priča o njegovom poreklu - on tvrdi da nije postojala šansa da igra za Hrvatsku, državu koju je predstavljao njegov otac. Foto… »
„Ne pripadam ja Hrvatima, ne znam čak ni jezik“

„Ne pripadam ja Hrvatima, ne znam čak ni jezik“

Sport klub 28.01.2025
U nemačkom dresu na Svetskom prvenstvu u rukometu igra i jedan Hrvat, reč je o Marku Grgiću. Levo krilo je do sada na prvenstvu je postiglo devet golova, a radi se o rukometašu koji je budućnost ovog sporta jer ima samo 21 godinu. Najzanimljivije je… »
Nemački rukometaš odjavio Hrvate: "Ja taj jezik ne govorim"

Nemački rukometaš odjavio Hrvate: "Ja taj jezik ne govorim"

B92 28.01.2025
Hrvatska će u utakmici protiv Mađarske pokušati da izbori polufinale Svetskog rukometnog prvenstva. Isto će pokušati još jedan Hrvat, ali u dresu nemačke reprezentacije. Nemačka će u Oslu igrati protiv Portugala. Deo ekipe je i Marko Grgić… »

Vesti dana »