Повезане вести

Рукомет опет има звезду на "ић": Хрвати присвојили Марка Гргића, а он им одмах одбрусио

Рукомет опет има звезду на "ић": Хрвати присвојили Марка Гргића, а он им одмах одбрусио

Мондо 28.01.2025
Да ли сте чули за Марка Гргића? У питању је нова звезда репрезентације Немачке која је могла да носи и дрес Хрватске, али га то није занимало. Не зна ни језик. Нова рукометна звезда је Марко Гргић (21) који наступа за… »
"Ја ни Не причам тај језик!" Немац хрватског порекла брутално "одјавио" Хрвате!

"Ја ни Не причам тај језик!" Немац хрватског порекла брутално "одјавио" Хрвате!

Вечерње новости 28.01.2025
Немачки репрезентативац Марко Гргић је привукао велику пажњу на Светском првенству у рукомету. Иако се највише прича о његовом пореклу - он тврди да није постојала шанса да игра за Хрватску, државу коју је представљао његов… »
„Не припадам ја Хрватима, не знам чак ни језик“

„Не припадам ја Хрватима, не знам чак ни језик“

Спорт клуб 28.01.2025
У немачком дресу на Светском првенству у рукомету игра и један Хрват, реч је о Марку Гргићу. Лево крило је до сада на првенству је постигло девет голова, а ради се о рукометашу који је будућност овог спорта јер има само 21… »
Немачки рукометаш одјавио Хрвате: "Ја тај језик не говорим"

Немачки рукометаш одјавио Хрвате: "Ја тај језик не говорим"

Б92 28.01.2025
Хрватска ће у утакмици против Мађарске покушати да избори полуфинале Светског рукометног првенства. Исто ће покушати још један Хрват, али у дресу немачке репрезентације. Немачка ће у Ослу играти против Португала. Део екипе је и… »

Вести дана »