Povezane vesti
Rukomet opet ima zvezdu na "ić": Hrvati prisvojili Marka Grgića, a on im odmah odbrusio
Mondo 28.01.2025
Da li ste čuli za Marka Grgića? U pitanju je nova zvezda reprezentacije Nemačke koja je mogla da nosi i dres Hrvatske, ali ga to nije zanimalo. Ne zna ni jezik. Nova rukometna zvezda je Marko Grgić (21) koji nastupa za reprezentaciju Nemačke. Letos… »
"Ja ni Ne pričam taj jezik!" Nemac hrvatskog porekla brutalno "odjavio" Hrvate!
Večernje novosti 28.01.2025
Nemački reprezentativac Marko Grgić je privukao veliku pažnju na Svetskom prvenstvu u rukometu. Iako se najviše priča o njegovom poreklu - on tvrdi da nije postojala šansa da igra za Hrvatsku, državu koju je predstavljao njegov otac. Foto… »
„Ne pripadam ja Hrvatima, ne znam čak ni jezik“
Sport klub 28.01.2025
U nemačkom dresu na Svetskom prvenstvu u rukometu igra i jedan Hrvat, reč je o Marku Grgiću. Levo krilo je do sada na prvenstvu je postiglo devet golova, a radi se o rukometašu koji je budućnost ovog sporta jer ima samo 21 godinu. Najzanimljivije je… »
Nemački rukometaš odjavio Hrvate: "Ja taj jezik ne govorim"
B92 28.01.2025
Hrvatska će u utakmici protiv Mađarske pokušati da izbori polufinale Svetskog rukometnog prvenstva. Isto će pokušati još jedan Hrvat, ali u dresu nemačke reprezentacije. Nemačka će u Oslu igrati protiv Portugala. Deo ekipe je i Marko Grgić… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 7 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 7 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

Vrlo težak poraz Partizana: Efes deklasirao crno-bele u prepunoj Areni
Danas pre 5 satijoš 2 povezane