Povezane vesti
Profesori emeritusi Univerziteta u Novom Sadu dali podrške studentima, Madić nije objavio saopštenje
Radio 021 28.01.2025
Klub profesora emeritusa Univerziteta u Novom Sadu pružilo je podršku studentima u njihovim zahtevima. Kako navode, pravo na slobodno izražavanje i kritičko mišljenje su osnovni stubovi savremenom demokratskog društva. "Osuđujemo svaku primenu sile i… »
Klub profesora emeritusa podržava studente u njihovim zahtevima i slobodi mišljenja
In medija 28.01.2025
Klub profesora emeritusa Univerziteta u Novom Sadu (KPE UNS) pružio je punu podršku studentima u njihovim zahtevima i pravu na slobodno izražavanje i kritičko mišljenje, koja su, kako navode, osnovni principi svakog savremenog demokratskog društva… »
Rektor Madić oglušio se o molbu profesora emeritusa da njihovu podršku studentima objavi na sajtu Novosadskog univerziteta
Moj Novi Sad 28.01.2025
Rektor Novosadskog univerziteta oglušio se o molbu profesora emeritusa da njihovu podršku studentima, datu još sredinom decembra, objavi na sajtu UNS. Saopštenje proširenog Predsedništva Kluba profesora emeritusa Univerziteta u Novom Sadu vam prneosimo u… »
Vesti dana »
Toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 40 stepeni i upozorenja RHMZ-a
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 42 povezane
Radić: „Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji“
Serbian News Media pre 59 minutajoš 12 povezanih
Đoković protiv Vua na startu Vimbldona, Kecmanović protiv Sinera
Nedeljnik pre 1 satjoš 26 povezanih