Повезане вести

Цветановић: Нисам био у полицији, за све ове године сам само давао изјаву као сведок

Цветановић: Нисам био у полицији, за све ове године сам само давао изјаву као сведок

Решетка 28.01.2025
Иако је неколико извора потврдило Решетки да је градоначелник Лесковца Горан Цветановић данас виђен како улази у зграду полиције, он то демантује и каже да није био саслушаван. “За све ове године, како сам градоначелник, нисам… »
Начелник инспекцијских послова саслушаван у својству грађанина, градоначелник није

Начелник инспекцијских послова саслушаван у својству грађанина, градоначелник није

Решетка 28.01.2025
Након хапшења грађевинског инспектора осумњиченог за примање мита, саслушан је и начелник Градске инспекције града Лесковца Саша Пешић, у својству грађанина, и након разговора је пуштен, потврђено је Решетки од извора блиског… »
Ко се све саслушава данас у Лесковцу? Градоначелник виђен како улази у зграду полиције

Ко се све саслушава данас у Лесковцу? Градоначелник виђен како улази у зграду полиције

Решетка 28.01.2025
Неколико извора потврђују Решетки да је заиста у току велика акција Вишег јавног тужилаштва и Посебног одељења за организовани криминал из Ниша у Лесковцу. Како наводе наши извори, на информативни разговор позван је и шеф… »

Вести дана »