Povezane vesti

Načelnik inspekcijskih poslova saslušavan u svojstvu građanina, gradonačelnik nije

Načelnik inspekcijskih poslova saslušavan u svojstvu građanina, gradonačelnik nije

Rešetka 28.01.2025
Nakon hapšenja građevinskog inspektora osumnjičenog za primanje mita, saslušan je i načelnik Gradske inspekcije grada Leskovca Saša Pešić, u svojstvu građanina, i nakon razgovora je pušten, potvrđeno je Rešetki od izvora bliskog istrazi. Iako… »
Cvetanović: Nisam bio u policiji, za sve ove godine sam samo davao izjavu kao svedok

Cvetanović: Nisam bio u policiji, za sve ove godine sam samo davao izjavu kao svedok

Rešetka 28.01.2025
Iako je nekoliko izvora potvrdilo Rešetki da je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović danas viđen kako ulazi u zgradu policije, on to demantuje i kaže da nije bio saslušavan. “Za sve ove godine, kako sam gradonačelnik, nisam dvao izjave u… »
Ko se sve saslušava danas u Leskovcu? Gradonačelnik viđen kako ulazi u zgradu policije

Ko se sve saslušava danas u Leskovcu? Gradonačelnik viđen kako ulazi u zgradu policije

Rešetka 28.01.2025
Nekoliko izvora potvrđuju Rešetki da je zaista u toku velika akcija Višeg javnog tužilaštva i Posebnog odeljenja za organizovani kriminal iz Niša u Leskovcu. Kako navode naši izvori, na informativni razgovor pozvan je i šef Odeljenja društvenih… »

Vesti dana »