Povezane vesti

Miroslav bio ugledni advokat, sad ostao bez ičega u trošnoj kući! "Kad čovek ostane sam i bez novca, okrenu mu leđa"

Miroslav bio ugledni advokat, sad ostao bez ičega u trošnoj kući! "Kad čovek ostane sam i bez novca, okrenu mu leđa"

Mondo pre 6 dana
Miroslav živi u trošnoj kući bez struje. Miroslava Matić iz naselja Kriva Bara u Topoli je bio advokat, a danas živi potpuno sam, bez osnovnih uslova za život. U muci mu se našao sveštenik kao i komšija, koji mu pomažu u teškim trenucima… »
Miroslav (61) je nekada bio cenjen advokat, a onda mu se život okrenuo naglavačke - cela Topola plače nad njegovom sudbinom

Miroslav (61) je nekada bio cenjen advokat, a onda mu se život okrenuo naglavačke - cela Topola plače nad njegovom sudbinom

Blic pre 7 dana
Teška muka pritisla je šezdesetjednogodišnjeg Miroslava Matić iz naselja Kriva Bara u Topoli. Ovaj nekadašnji advokat danas živi potpuno sam, bez osnovnih uslova za život – struje, ogreva i hrane, u trošnoj kući koja više podseća na ruševinu… »
"Kad je ostao sam i bez novca, svi su mu okrenuli leđa": Miroslav iz Topole bio advokat, sad nema ni za hranu

"Kad je ostao sam i bez novca, svi su mu okrenuli leđa": Miroslav iz Topole bio advokat, sad nema ni za hranu

Telegraf pre 7 dana
Preporučujemo. Teška muka pritisla je šezdesetjednogodišnjeg Miroslava Matića iz naselja Kriva Bara u Topoli. Ovaj nesrećni čovek živi sam u nehumanim uslovima, bez struje, ogreva, hrane i osnovnih uslova dostojnih čoveka. Jedan od komšija već… »

Vesti dana »