Povezane vesti
Miroslav bio ugledni advokat, sad ostao bez ičega u trošnoj kući! "Kad čovek ostane sam i bez novca, okrenu mu leđa"
Mondo 28.01.2025
Miroslav živi u trošnoj kući bez struje. Miroslava Matić iz naselja Kriva Bara u Topoli je bio advokat, a danas živi potpuno sam, bez osnovnih uslova za život. U muci mu se našao sveštenik kao i komšija, koji mu pomažu u teškim trenucima. "Miroslav je… »
Miroslav (61) je nekada bio cenjen advokat, a onda mu se život okrenuo naglavačke - cela Topola plače nad njegovom sudbinom
Blic 28.01.2025
Teška muka pritisla je šezdesetjednogodišnjeg Miroslava Matić iz naselja Kriva Bara u Topoli. Ovaj nekadašnji advokat danas živi potpuno sam, bez osnovnih uslova za život – struje, ogreva i hrane, u trošnoj kući koja više podseća na ruševinu nego na dom… »
"Kad je ostao sam i bez novca, svi su mu okrenuli leđa": Miroslav iz Topole bio advokat, sad nema ni za hranu
Telegraf 28.01.2025
Preporučujemo. Teška muka pritisla je šezdesetjednogodišnjeg Miroslava Matića iz naselja Kriva Bara u Topoli. Ovaj nesrećni čovek živi sam u nehumanim uslovima, bez struje, ogreva, hrane i osnovnih uslova dostojnih čoveka. Jedan od komšija već duže vreme… »
Vesti dana »
Argentina krenula šampionski: Nestvarni Mesi het-trikom najavio pohod na odbranu "boginje"!
Euronews pre 51 minutajoš 15 povezanih
Lionel Mesi je neuništiv! Argentinac ispisao istoriju Svetskog prvenstva protiv Alžira
Večernje novosti pre 33 minutajoš 13 povezanih
Treći dan male mature, osmaci polažu test iz jednog od pet izabranih predmeta
RTV pre 1 satjoš 2 povezane
Danas vanredna sednica Skupštine, na dnevnom redu i predlog izmena pravosudnih zakona
RTV pre 52 minutajoš 1 povezana