Povezane vesti

Lidija Vukićević se ošišala do glave: Svi se šokirali kada je odsekla prepoznatljive lokne, a sve zbog nje

Lidija Vukićević se ošišala do glave: Svi se šokirali kada je odsekla prepoznatljive lokne, a sve zbog nje

Mondo 28.01.2025
Kovrdžava kosa je njen zaštitni znak, a mnogi ne znaju da da se jednom prilikom odlučila na radikalan korak. Mnogima je sinonim za poznatu glumicu Lidiju Vukićević njena prelepa, bujna kosa, koja je vremenom postala i njen zaštitni znak. Međutim… »
Lidija Vukićević je svoju bujnu kosu ošišala do glave i to zbog uloge: "Odem u kupatilo, kad me videla..."

Lidija Vukićević je svoju bujnu kosu ošišala do glave i to zbog uloge: "Odem u kupatilo, kad me videla..."

Telegraf 28.01.2025
Preporučujemo. Glumica Lidija Vukićević decenijama je prepoznatljiva po svojoj bujnoj kosi, ali je šokirala otkrićem da se jednom ošišala do glave. Naime, Lidija je jednom pričala o početku svoje karijere i otkrila šta ju je navelo da ošiša… »
"Otišla sam u kupatilo i ošišala se do glave": Lidiji Vukićević je decenijama bujna kosa zaštitni znak: Svi su se…

"Otišla sam u kupatilo i ošišala se do glave": Lidiji Vukićević je decenijama bujna kosa zaštitni znak: Svi su se…

Blic 28.01.2025
Glumica Lidija Vukićević decenijama je prepoznatljiva po svojoj bujnoj kosi, a jednom prilikom glumica je šokirala sve kada se ošišala do glave. Naime, Lidija je jednom pričala o početku svoje karijere i otkrila šta ju je navelo da ošiša svoju… »

Vesti dana »