Povezane vesti
Sudar na Košutnjaku kod Filmskog grada: Blokiran saobraćaj, ima povređenih
Nova 28.01.2025
Više osoba povređeno je u sudaru na Košutnjaku. Kako je objavljeno na Instagram nalogu moj_beo_grad_, do sudara više vozila došlo je kod kod Filmskog grada, a saobraćaj je obustavljen u oba smera. A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Na… »
Teška saobraćajna nesreća kod Košutnjaka: Nekoliko lica povređeno, saobraćaj blokiran
Mondo 28.01.2025
Došlo je do teške saobraćajne nesreće na Košutnjaku. Na Košutnjaku se večeras dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo dva vozila. Prema prvim informacijama, nekoliko lica je povređeno. Kod "Avala filma" saobraćaj se zbog udesa… »
Žestok udes više vozila na Košutnjaku, ima više povređenih: Obustavljen saobraćaj u oba smera, Hitna i policija na terenu
Kurir 28.01.2025
Više osoba povređeno je u žestokom sudaru na Košutnjaku. Prema prvim saznanjima, do udesa je došlo kod Filmskog grada. Sudarila su se 3 vozila. Obustavljen je saobraćaj u oba smera, a na licu mesta su Hitna pomoć o policija. Saobraćaj je… »
Saobraćaj blokiran, automobili uništeni: Žestok sudar na Košutnjaku, više osoba povređeno (video)
Blic 28.01.2025
Na Košutnjaku se večeras dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo dva vozila. Prema prvim informacijama, nekoliko lica je povređeno. Kod "Avala filma" saobraćaj se zbog udesa blokiran u oba pravca. Hitna pomoć i policija su na terenu. U… »
Vesti dana »

Ekspertska grupa Univerziteta u Beogradu: Nije objavljena kompletna dokumentacija u vezi sa rekonstrukcijom nadstrešnice
Danas pre 15 minutajoš 1 povezana

Brnabić: Sutra glasanje o Zakonu o visokom obrazovanju i ispunjenje 4. zahteva
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Duraković o potpisivanju ukaza: Dodik večeras izveo državni udar, de fakto otcepio entitet Republika Srpska
Danas pre 15 minutajoš 3 povezane

Tramp odobrio jednomesečno izuzeće od carina za američke proizvođače automobila iz Meksika i Kanade
Blic pre 26 minutajoš 1 povezana