Povezane vesti
Takovska 10: Studenti i izgubljeno poverenje u institucije – ko ga je narušio i kako ga vratiti
RTS 28.01.2025
Ela Zeković, studentkinja i predstavnica plenuma FPN-a, istakla je u Takovskoj 10 da se studenti ne osećaju bezbedno i pojasnila njihove zahteve, kao i uslove za obustavanje blokade. Student Medicinskog fakulteta u Beogradu Miloš Pavlović rekao je da je… »
„Mi kada izađemo na ulice, mi se ne osećamo i dalje bezbedno“: Studentkinja FPN-a na RTS-u
N1 Info 28.01.2025
"Mi kada izađemo na ulice, mi se ne osećamo i dalje bezbedno i nekako mi se čini da moramo da pošaljemo poruku da institucije moraju da rade svoj posao, da institucije moraju brže i nekako efikasnije da reaguju", istakla je Ela Zeković, studentkinja i… »
Vesti dana »
Mali: Produžetak licence NIS-u očekujem do kraja dana, MOL sutra ili prekosutra u Beogradu
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih
Tramp: Desetodnevno primirje između Izraela i Libana; Hegset: Blokiraćemo iranske luke “dok god bude potrebno”
RTS pre 16 minutajoš 46 povezanih
Zaplenjeno 248 boksova cigareta i 16 kilograma duvana: Krivična prijava protiv muškarca iz Požarevca (foto)
Euronews pre 6 satijoš 41 povezana
Habuš: Beogradski maraton je mnogo više od sportskog događaja
Sportske.net pre 5 satijoš 27 povezanih
Tužilaštvo paljenje autobusa prevoznika Jaćimovića kvalifikovalo kao izazivanje opšte opasnosti
In medija pre 5 satijoš 32 povezane