Povezane vesti
Takovska 10: Studenti i izgubljeno poverenje u institucije – ko ga je narušio i kako ga vratiti
RTS 28.01.2025
Ela Zeković, studentkinja i predstavnica plenuma FPN-a, istakla je u Takovskoj 10 da se studenti ne osećaju bezbedno i pojasnila njihove zahteve, kao i uslove za obustavanje blokade. Student Medicinskog fakulteta u Beogradu Miloš Pavlović rekao je da je… »
„Mi kada izađemo na ulice, mi se ne osećamo i dalje bezbedno“: Studentkinja FPN-a na RTS-u
N1 Info 28.01.2025
"Mi kada izađemo na ulice, mi se ne osećamo i dalje bezbedno i nekako mi se čini da moramo da pošaljemo poruku da institucije moraju da rade svoj posao, da institucije moraju brže i nekako efikasnije da reaguju", istakla je Ela Zeković, studentkinja i… »
Vesti dana »

"OsuÐujemo sve postupke mržnje, vandalizma i nasilja" Marta Kos o protestima u Srbiji: "Izbegavati nasilje prema predstavnicima vlasti, njihovim porodicama i napade na prostorije političkih stranaka - pozivamo sve strane da deeskaliraju"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Sablasna, naopaka i zla Vučićeva izjava: Opozicija poručuje – zatvor, a ne „nepalski scenario“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Nepal na ivici rata: Poginule najmanje 22 osobe, na ulicama vojska i policija sa teškim naoružanjem (video)
Kurir pre 9 minutajoš 2 povezane

Najubedljivi poraz Srbije ikada - Piksi: "Ne dirajte igrače, kritikujte mene"
B92 pre 59 minutajoš 7 povezanih