Povezane vesti

Važan sastanak: Predsednik Vučić sutra sa Žiofreom

Važan sastanak: Predsednik Vučić sutra sa Žiofreom

Kurir 29.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa predstavnikom EU u Srbiji. Aleksandar Vučić sastaće se sa šefom Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji Emanueleom Žiofreom, u četvrtak, 30. januara 2025. godine, u 10.00 časova u zgradi… »
Đurić sa Dautijem o unapređenju saradnje Srbije i Velike Britanije

Đurić sa Dautijem o unapređenju saradnje Srbije i Velike Britanije

RTV 29.01.2025
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Marko Đurić sastao se danas sa državnim ministrom za Evropu, Severnu Ameriku i prekomorske teritorije Velike Britanije i Severne Irske Stivenom Dautijem s ciljem unapređenja političkog dijaloga i saradnje dve… »
Vučić se sastaje sa predstavnikom EU u Srbiji

Vučić se sastaje sa predstavnikom EU u Srbiji

Blic 29.01.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa šefom Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji Emanueleom Žiofreom. Sastanak će biti održan u 10.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je… »
Vučić sutra sa šefom delegacije EU Emanuelom Žiofreom

Euronews 29.01.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa šefom Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji Emanueleom Žiofreom. Sastanak će biti održan u 10.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, saopštila je… »

Telegraf 29.01.2025
Preporučujemo. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa šefom Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji Emanuelom Žiofreom. Sastanak će biti održan u 10.00 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike… »
Vučić sa ministrom Ujedinjenog Kraljevstva: Detaljno sam ga obavestio o gotovo nemogućim uslovima u kojima žive Srbi na…

Vučić sa ministrom Ujedinjenog Kraljevstva: Detaljno sam ga obavestio o gotovo nemogućim uslovima u kojima žive Srbi na…

Kurir 29.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa državnim ministrom za Evropu, Severnu Ameriku i prekomorske teritorije Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske Stivenom Dautijem. Vučić je istakao da je fokus razgovora bio na jačanju… »
Vučić sa Dautijem o Kosovu i Metohiji: Pozvao sam Ujedinjeno Kraljevstvo da osudi jednostrane poteze Prištine

Vučić sa Dautijem o Kosovu i Metohiji: Pozvao sam Ujedinjeno Kraljevstvo da osudi jednostrane poteze Prištine

RTV 29.01.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa državnim ministrom za Evropu, Severnu Ameriku i prekomorske teritorije Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske (UK) Stivenom Dautijem o trenutnoj situaciji u AP Kosovu… »
Vučić sa Dautijem o KiM: Pozvao sam Ujedinjeno Kraljevstvo da osudi jednostrane poteze Prištine

Vučić sa Dautijem o KiM: Pozvao sam Ujedinjeno Kraljevstvo da osudi jednostrane poteze Prištine

Euronews 29.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa državnim ministrom za Evropu, Severnu Ameriku i prekomorske teritorije Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske (UK) Stivenom Dautijem o trenutnoj situaciji u AP Kosovu i Metohiji… »
"Nemogući uslovi u kojima žive Srbi na Kim": Vučić sa britanskim ministrom za Evropu: Pozvao sam Veliku Britaniju da osudi…

"Nemogući uslovi u kojima žive Srbi na Kim": Vučić sa britanskim ministrom za Evropu: Pozvao sam Veliku Britaniju da osudi…

Blic 29.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa državnim ministrom za Evropu, Severnu Ameriku i prekomorske teritorije Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske (UK) Stivenom Dautijem o trenutnoj situaciji u AP Kosovu i… »
Vučić sa britanskim ministrom o KiM: Pozvao sam London da osudi jednostrane poteze Prištine

Vučić sa britanskim ministrom o KiM: Pozvao sam London da osudi jednostrane poteze Prištine

Sputnik 29.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je sa državnim ministrom za Evropu, Severnu Ameriku i prekomorske teritorije Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske (UK) Stivenom Dautijem o trenutnoj situaciji na Kosovu i Metohiji… »

RTS 29.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa državnim ministrom za Evropu, Severnu Ameriku i prekomorske teritorije Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske (UK) Stivenom Dautijem o trenutnoj situaciji u AP Kosovu i… »
Vučić sa Dautijem o KiM: Pozvao sam Veliku Britaniju da osudi jednostrane poteze Prištine

Vučić sa Dautijem o KiM: Pozvao sam Veliku Britaniju da osudi jednostrane poteze Prištine

Telegraf 29.01.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa državnim ministrom za Evropu, Severnu Ameriku i prekomorske teritorije Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske (UK) Stivenom Dautijem o trenutnoj situaciji u AP… »
Britanski ministar dauti dolazi kod Vučića: Sastanak danas u 10 časova

Britanski ministar dauti dolazi kod Vučića: Sastanak danas u 10 časova

Kurir 29.01.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa državnim ministrom za Evropu, Severnu Ameriku i prekomorske teritorije Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske Stivenom Dautijem. Sastanak će biti održan u 10 časova… »
Vučić danas sa britanskim ministrom Srivenom Dautijem

Vučić danas sa britanskim ministrom Srivenom Dautijem

Telegraf 29.01.2025
Preporučujemo. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se danas sa državnim ministrom za Evropu, Severnu Ameriku i prekomorske teritorije Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske Stivenom Dautijem. Sastanak će biti… »
Vučić sutra sa britanskim ministrom Stivenom Dautijem

Vučić sutra sa britanskim ministrom Stivenom Dautijem

Blic 28.01.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa državnim ministrom za Evropu, Severnu Ameriku i prekomorske teritorije Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske Stivenom Dautijem. Sastanak će biti održan u 10 časova… »

Vesti dana »