Povezane vesti
„Kamo sreće da nije seo u taj autobus, sad bi bio živ“: Rođaci i prijatelji se opraštaju od Uroša (29) koji je poginuo u…
Nova 29.01.2025
"Uroš je tog jutra krenuo autobusom, nije hteo da ide kolima kolima. Kamo sreće da nije seo u taj autobus. Sad bi bio živ...", navodi rođaka Uroša H. (29) koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Umke kada su se sudarila dva… »
"Nema više sina: Mog..." Potresne reči majke Uroša koji je poginuo u sudaru autobusa kod Umke
Blic 28.01.2025
Uroš H. (29) poginuo je 27. januara u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Umke kada su se sudarila dva međugradska autobusa. Njegova neutešna majka oglasila se na društvenim mrežama nakon tragedije u kojoj je izgubila sina. - Nema više sina… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 51 minutajoš 9 povezanih
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Nova ideja finskog predsednika: Stub tražio od Maska da proširi Starlink kako bi Ukrajina gađala ruske lansere
Blic pre 2 satajoš 1 povezana