Povezane vesti
"Prihvatili su me kao svoje treće dete..." Svi očekivali svadbu, a pao raskid: Milica Jokić iskreno o nesuđenom svekru Ivici…
Kurir 29.01.2025
Pevačica Milica Jokić raskinula je vezu sa sinom političara Ivice Dačića, Lukom Dačićem. Milica i Luka bili su u vezi tri godine, a njen odnos sa svekrom Ivicom intrigirao je javnost, iako su više purta isticali da se fenomenalno slažu. Tokom jednog… »
"Ivica Dačić me je prihvatio kao svoje treće dete": Umesto velike svadbe, pao raskid, Milica Jokić je ovako pričala o Lukinoj…
Blic 29.01.2025
Pevačica Milica Jokić raskinula je vezu sa Lukom Dačiće, sinom Ivice Dačića. Milica i Luka bili su u vezi tri godine, a svojevremeno pevačica je pričala i o odnosu sa njegovim ocem. - Prihvatili su me kao svoje treće dete zbog čega sam presrećna. Prvo… »
Bivša snajka Ivice Dačića studira težak fakultet: "Bili su moj oslonac u svemu, danas je važno imati podršku..."
Kurir 29.01.2025
Bivša snajka Ivice Dačića, pevačica Milica Jokić iako je na putu da izgradi zavidnu muzičku karijeru, one je veoma posvećena i obrazovanju. Završila je i srednju muzičku školu, a trenutno studira ekonomski fakultet. Podsetimo, juče je kao bomba odjeknula… »
Bivša snajka Ivice Dačića studira težak fakultet: "Danas je posebno važno da imaš podršku"
Blic 29.01.2025
Bivša snajka Ivice Dačića, pevačica Milica Jokić iako je na putu da izgradi zavidnu muzičku karijeru, one je veoma posvećena i obrazovanju. Završila je i srednju muzičku školu, a trenutno studira ekonomski fakultet. Podsetimo, juče je kao bomba odjeknula… »
"Kaže Mi da izgledam kao baba i da obučem nešto kratko" Milica Jokić otkrila detalje veze sa Dačićevim sinom, evo šta joj je…
Kurir 29.01.2025
Milica Jokić i sin političara Ivice Dačića, Luka Dačić, stavili su tačku na svoju trogodišnju vezu. Njih dvoje su godinama bili nerazdvojni, a Milica je često isticala koliko joj Luka znači i koliko su se međusobno podržavali. U ranijim intervjuima… »
"Kad obučem nešto dugačko, kaže mi da izgledam kao baba": Dačićev sin i pevačica raskinuli, a ovako je pričala o vezi
Mondo 29.01.2025
Pevačica Milica Jokić i sin Ivice Dačiće Luka, raskinuli su vezu posle tri godine. Juče je u medijima odjeknula vest da su pevačica Milica Jokić i sin Ivice Dačića, Luka Dačić, raskinuli nakon tri godine veze. Milica je u ranijim intervjuima govorila o… »
"Kad obučem nešto predugačko kaže mi da izgledam kao baba, očekuje da budem izazovna": Ovako je Milica Jokić govorila o odnosu…
Blic 29.01.2025
Pevačica Milica Jokić i sin Ivice Dačića, Luka Dačić, raskinuli su nakon tri godine veze. Milica je u više navrata govorila o detaljima odnosa sa Lukom Dačićem i njegovom porodicom, a jednom prilikom je otkrila kako je teklo njihovo poznanstvo. - Mi se… »
Milica Jokić i Luka Dačić tri godine bili u vezi, ali nikada nisu živeli zajedno Ovako su govorili o braku: "Najlakše je otići…
Blic 28.01.2025
Pevačica Milica Jokić i sin Ivice Dačića, Luka Dačić, raskinuli su nakon tri godine veze. Inače, Milica je u više navrata govorila o detaljima odnosa sa Lukom Dačićem i njegovom porodicom, kao i da li je spremna da stane na ludi kamen. - Rekla sam i više… »
Vesti dana »

SNSD saopštio referendumsko pitanje: O presudi Dodiku i odlukama Šmita i CIK-a
Danas pre 3 satajoš 7 povezanih

Protestna okupljanja: Demonstranti kod Vukovog spomenika, studenti iz Niša i Beograda u poseti Pirotu (foto/video)
Blic pre 35 minutajoš 2 povezane

Istorija i emocija na platnu! U Vojnom muzeju otvorena izložba povodom 110 godina od odbrane Beograda i Dana muzeja (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Odbijanje kandidata Srpske liste i Srpske demokratije: Ko od Srba može da učestvuje na izborima na Kosovu?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana