Povezane vesti
"Prihvatili su me kao svoje treće dete..." Svi očekivali svadbu, a pao raskid: Milica Jokić iskreno o nesuđenom svekru Ivici…
Kurir 29.01.2025
Pevačica Milica Jokić raskinula je vezu sa sinom političara Ivice Dačića, Lukom Dačićem. Milica i Luka bili su u vezi tri godine, a njen odnos sa svekrom Ivicom intrigirao je javnost, iako su više purta isticali da se fenomenalno slažu. Tokom jednog… »
"Ivica Dačić me je prihvatio kao svoje treće dete": Umesto velike svadbe, pao raskid, Milica Jokić je ovako pričala o Lukinoj…
Blic 29.01.2025
Pevačica Milica Jokić raskinula je vezu sa Lukom Dačiće, sinom Ivice Dačića. Milica i Luka bili su u vezi tri godine, a svojevremeno pevačica je pričala i o odnosu sa njegovim ocem. - Prihvatili su me kao svoje treće dete zbog čega sam presrećna. Prvo… »
Bivša snajka Ivice Dačića studira težak fakultet: "Bili su moj oslonac u svemu, danas je važno imati podršku..."
Kurir 29.01.2025
Bivša snajka Ivice Dačića, pevačica Milica Jokić iako je na putu da izgradi zavidnu muzičku karijeru, one je veoma posvećena i obrazovanju. Završila je i srednju muzičku školu, a trenutno studira ekonomski fakultet. Podsetimo, juče je kao bomba odjeknula… »
Bivša snajka Ivice Dačića studira težak fakultet: "Danas je posebno važno da imaš podršku"
Blic 29.01.2025
Bivša snajka Ivice Dačića, pevačica Milica Jokić iako je na putu da izgradi zavidnu muzičku karijeru, one je veoma posvećena i obrazovanju. Završila je i srednju muzičku školu, a trenutno studira ekonomski fakultet. Podsetimo, juče je kao bomba odjeknula… »
"Kaže Mi da izgledam kao baba i da obučem nešto kratko" Milica Jokić otkrila detalje veze sa Dačićevim sinom, evo šta joj je…
Kurir 29.01.2025
Milica Jokić i sin političara Ivice Dačića, Luka Dačić, stavili su tačku na svoju trogodišnju vezu. Njih dvoje su godinama bili nerazdvojni, a Milica je često isticala koliko joj Luka znači i koliko su se međusobno podržavali. U ranijim intervjuima… »
"Kad obučem nešto dugačko, kaže mi da izgledam kao baba": Dačićev sin i pevačica raskinuli, a ovako je pričala o vezi
Mondo 29.01.2025
Pevačica Milica Jokić i sin Ivice Dačiće Luka, raskinuli su vezu posle tri godine. Juče je u medijima odjeknula vest da su pevačica Milica Jokić i sin Ivice Dačića, Luka Dačić, raskinuli nakon tri godine veze. Milica je u ranijim intervjuima govorila o… »
"Kad obučem nešto predugačko kaže mi da izgledam kao baba, očekuje da budem izazovna": Ovako je Milica Jokić govorila o odnosu…
Blic 29.01.2025
Pevačica Milica Jokić i sin Ivice Dačića, Luka Dačić, raskinuli su nakon tri godine veze. Milica je u više navrata govorila o detaljima odnosa sa Lukom Dačićem i njegovom porodicom, a jednom prilikom je otkrila kako je teklo njihovo poznanstvo. - Mi se… »
Milica Jokić i Luka Dačić tri godine bili u vezi, ali nikada nisu živeli zajedno Ovako su govorili o braku: "Najlakše je otići…
Blic 28.01.2025
Pevačica Milica Jokić i sin Ivice Dačića, Luka Dačić, raskinuli su nakon tri godine veze. Inače, Milica je u više navrata govorila o detaljima odnosa sa Lukom Dačićem i njegovom porodicom, kao i da li je spremna da stane na ludi kamen. - Rekla sam i više… »
Vesti dana »
‘Neka teče nafta’: Okvirni sporazum Amerike i Irana o miru i otvaranju Ormuskog moreuza
Južne vesti pre 53 minutajoš 37 povezanih
Osmaci danas polažu test iz srpskog jezika na završnom ispitu
Glas Šumadije pre 53 minutajoš 23 povezane
Pobeda koja menja sve! Srušili Ekvador u 90. minutu, pa poslali moćnu poruku: Ovo je tek početak naše priče!
Kurir pre 13 minutajoš 27 povezanih
Gorele njive, varničile žice, padao grad: Posledice nevremena u Srbiji
Vreme pre 58 minutajoš 18 povezanih