Повезане вести
"Прихватили су ме као своје треће дете..." Сви очекивали свадбу, а пао раскид: Милица Јокић искрено о несуђеном свекру Ивици…
Курир 29.01.2025
Певачица Милица Јокић раскинула је везу са сином политичара Ивице Дачића, Луком Дачићем. Милица и Лука били су у вези три године, а њен однос са свекром Ивицом интригирао је јавност, иако су више пурта истицали да се феноменално… »
"Ивица Дачић ме је прихватио као своје треће дете": Уместо велике свадбе, пао раскид, Милица Јокић је овако причала о Лукиној…
Блиц 29.01.2025
Певачица Милица Јокић раскинула је везу са Луком Дачиће, сином Ивице Дачића. Милица и Лука били су у вези три године, а својевремено певачица је причала и о односу са његовим оцем. - Прихватили су ме као своје треће дете због… »
Бивша снајка Ивице Дачића студира тежак факултет: "Били су мој ослонац у свему, данас је важно имати подршку..."
Курир 29.01.2025
Бивша снајка Ивице Дачића, певачица Милица Јокић иако је на путу да изгради завидну музичку каријеру, оне је веома посвећена и образовању. Завршила је и средњу музичку школу, а тренутно студира економски факултет. Подсетимо… »
Бивша снајка Ивице Дачића студира тежак факултет: "Данас је посебно важно да имаш подршку"
Блиц 29.01.2025
Бивша снајка Ивице Дачића, певачица Милица Јокић иако је на путу да изгради завидну музичку каријеру, оне је веома посвећена и образовању. Завршила је и средњу музичку школу, а тренутно студира економски факултет. Подсетимо… »
"Каже Ми да изгледам као баба и да обучем нешто кратко" Милица Јокић открила детаље везе са Дачићевим сином, ево шта јој је…
Курир 29.01.2025
Милица Јокић и син политичара Ивице Дачића, Лука Дачић, ставили су тачку на своју трогодишњу везу. Њих двоје су годинама били нераздвојни, а Милица је често истицала колико јој Лука значи и колико су се међусобно подржавали. У… »
"Кад обучем нешто дугачко, каже ми да изгледам као баба": Дачићев син и певачица раскинули, а овако је причала о вези
Мондо 29.01.2025
Певачица Милица Јокић и син Ивице Дачиће Лука, раскинули су везу после три године. Јуче је у медијима одјекнула вест да су певачица Милица Јокић и син Ивице Дачића, Лука Дачић, раскинули након три године везе. Милица је у ранијим… »
"Кад обучем нешто предугачко каже ми да изгледам као баба, очекује да будем изазовна": Овако је Милица Јокић говорила о односу…
Блиц 29.01.2025
Певачица Милица Јокић и син Ивице Дачића, Лука Дачић, раскинули су након три године везе. Милица је у више наврата говорила о детаљима односа са Луком Дачићем и његовом породицом, а једном приликом је открила како је текло… »
Милица Јокић и Лука Дачић три године били у вези, али никада нису живели заједно Овако су говорили о браку: "Најлакше је отићи…
Блиц 28.01.2025
Певачица Милица Јокић и син Ивице Дачића, Лука Дачић, раскинули су након три године везе. Иначе, Милица је у више наврата говорила о детаљима односа са Луком Дачићем и његовом породицом, као и да ли је спремна да стане на луди… »
Вести дана »
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 11 минутајош 17 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 31 минутајош 19 повезаних
Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
Нова пре 2 сатајош 13 повезаних
Ако НИС стане, држава има план за 51 општину: Санкције стежу обруч, али Србија спрема радикалне потезе за стабилно снабдевање горивом
Дневник пре 46 минутајош 9 повезаних