Повезане вести
"Прихватили су ме као своје треће дете..." Сви очекивали свадбу, а пао раскид: Милица Јокић искрено о несуђеном свекру Ивици…
Курир 29.01.2025
Певачица Милица Јокић раскинула је везу са сином политичара Ивице Дачића, Луком Дачићем. Милица и Лука били су у вези три године, а њен однос са свекром Ивицом интригирао је јавност, иако су више пурта истицали да се феноменално… »
"Ивица Дачић ме је прихватио као своје треће дете": Уместо велике свадбе, пао раскид, Милица Јокић је овако причала о Лукиној…
Блиц 29.01.2025
Певачица Милица Јокић раскинула је везу са Луком Дачиће, сином Ивице Дачића. Милица и Лука били су у вези три године, а својевремено певачица је причала и о односу са његовим оцем. - Прихватили су ме као своје треће дете због… »
Бивша снајка Ивице Дачића студира тежак факултет: "Били су мој ослонац у свему, данас је важно имати подршку..."
Курир 29.01.2025
Бивша снајка Ивице Дачића, певачица Милица Јокић иако је на путу да изгради завидну музичку каријеру, оне је веома посвећена и образовању. Завршила је и средњу музичку школу, а тренутно студира економски факултет. Подсетимо… »
Бивша снајка Ивице Дачића студира тежак факултет: "Данас је посебно важно да имаш подршку"
Блиц 29.01.2025
Бивша снајка Ивице Дачића, певачица Милица Јокић иако је на путу да изгради завидну музичку каријеру, оне је веома посвећена и образовању. Завршила је и средњу музичку школу, а тренутно студира економски факултет. Подсетимо… »
"Каже Ми да изгледам као баба и да обучем нешто кратко" Милица Јокић открила детаље везе са Дачићевим сином, ево шта јој је…
Курир 29.01.2025
Милица Јокић и син политичара Ивице Дачића, Лука Дачић, ставили су тачку на своју трогодишњу везу. Њих двоје су годинама били нераздвојни, а Милица је често истицала колико јој Лука значи и колико су се међусобно подржавали. У… »
"Кад обучем нешто дугачко, каже ми да изгледам као баба": Дачићев син и певачица раскинули, а овако је причала о вези
Мондо 29.01.2025
Певачица Милица Јокић и син Ивице Дачиће Лука, раскинули су везу после три године. Јуче је у медијима одјекнула вест да су певачица Милица Јокић и син Ивице Дачића, Лука Дачић, раскинули након три године везе. Милица је у ранијим… »
"Кад обучем нешто предугачко каже ми да изгледам као баба, очекује да будем изазовна": Овако је Милица Јокић говорила о односу…
Блиц 29.01.2025
Певачица Милица Јокић и син Ивице Дачића, Лука Дачић, раскинули су након три године везе. Милица је у више наврата говорила о детаљима односа са Луком Дачићем и његовом породицом, а једном приликом је открила како је текло… »
Милица Јокић и Лука Дачић три године били у вези, али никада нису живели заједно Овако су говорили о браку: "Најлакше је отићи…
Блиц 28.01.2025
Певачица Милица Јокић и син Ивице Дачића, Лука Дачић, раскинули су након три године везе. Иначе, Милица је у више наврата говорила о детаљима односа са Луком Дачићем и његовом породицом, као и да ли је спремна да стане на луди… »
Вести дана »
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних