Povezane vesti
"Prihvatili su me kao svoje treće dete..." Svi očekivali svadbu, a pao raskid: Milica Jokić iskreno o nesuđenom svekru…
Kurir pre 1 dan
Pevačica Milica Jokić raskinula je vezu sa sinom političara Ivice Dačića, Lukom Dačićem. Milica i Luka bili su u vezi tri godine, a njen odnos sa svekrom Ivicom intrigirao je javnost, iako su više purta isticali da se fenomenalno slažu. Tokom… »
Bivša snajka Ivice Dačića studira težak fakultet: "Bili su moj oslonac u svemu, danas je važno imati podršku..."
Kurir pre 1 dan
Bivša snajka Ivice Dačića, pevačica Milica Jokić iako je na putu da izgradi zavidnu muzičku karijeru, one je veoma posvećena i obrazovanju. Završila je i srednju muzičku školu, a trenutno studira ekonomski fakultet. Podsetimo, juče je kao bomba… »
"Ivica Dačić me je prihvatio kao svoje treće dete": Umesto velike svadbe, pao raskid, Milica Jokić je ovako pričala o…
Blic pre 1 dan
Pevačica Milica Jokić raskinula je vezu sa Lukom Dačiće, sinom Ivice Dačića. Milica i Luka bili su u vezi tri godine, a svojevremeno pevačica je pričala i o odnosu sa njegovim ocem. - Prihvatili su me kao svoje treće dete zbog čega sam… »
Bivša snajka Ivice Dačića studira težak fakultet: "Danas je posebno važno da imaš podršku"
Blic pre 1 dan
Bivša snajka Ivice Dačića, pevačica Milica Jokić iako je na putu da izgradi zavidnu muzičku karijeru, one je veoma posvećena i obrazovanju. Završila je i srednju muzičku školu, a trenutno studira ekonomski fakultet. Podsetimo, juče je kao bomba… »
"Kaže Mi da izgledam kao baba i da obučem nešto kratko" Milica Jokić otkrila detalje veze sa Dačićevim sinom, evo šta…
Kurir pre 1 dan
Milica Jokić i sin političara Ivice Dačića, Luka Dačić, stavili su tačku na svoju trogodišnju vezu. Njih dvoje su godinama bili nerazdvojni, a Milica je često isticala koliko joj Luka znači i koliko su se međusobno podržavali. U ranijim… »
"Kad obučem nešto dugačko, kaže mi da izgledam kao baba": Dačićev sin i pevačica raskinuli, a ovako je pričala o vezi
Mondo pre 1 dan
Pevačica Milica Jokić i sin Ivice Dačiće Luka, raskinuli su vezu posle tri godine. Juče je u medijima odjeknula vest da su pevačica Milica Jokić i sin Ivice Dačića, Luka Dačić, raskinuli nakon tri godine veze. Milica je u ranijim intervjuima… »
"Kad obučem nešto predugačko kaže mi da izgledam kao baba, očekuje da budem izazovna": Ovako je Milica Jokić govorila o…
Blic pre 1 dan
Pevačica Milica Jokić i sin Ivice Dačića, Luka Dačić, raskinuli su nakon tri godine veze. Milica je u više navrata govorila o detaljima odnosa sa Lukom Dačićem i njegovom porodicom, a jednom prilikom je otkrila kako je teklo njihovo poznanstvo. -… »
Milica Jokić i Luka Dačić tri godine bili u vezi, ali nikada nisu živeli zajedno Ovako su govorili o braku: "Najlakše je…
Blic pre 1 dan
Pevačica Milica Jokić i sin Ivice Dačića, Luka Dačić, raskinuli su nakon tri godine veze. Inače, Milica je u više navrata govorila o detaljima odnosa sa Lukom Dačićem i njegovom porodicom, kao i da li je spremna da stane na ludi kamen. - Rekla… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda idu ka Novom Sadu, policija obezbeđuje trasu: Stigli u Novu Pazovu, ovako će izgledati ostatak puta (foto/video)
Blic pre 7 minutajoš 47 povezanih
Docent FDU nakon saslušanja: Da je prvi čin nasilja sankcionisan ranije, nasilje koje je usledilo bi bilo sprečeno
Novi magazin pre 1 satjoš 32 povezane
Tragedija u Americi: Sudar vojnog helikoptera i putničkog aviona - preko 30 poginulih (foto / video)
Pravda pre 3 satajoš 50 povezanih
"Nema preživelih, ovo je bila mračna noć u Vašingtonu": Tramp se obraća zbog sudara vojnog helikoptera i aviona
Mondo pre 37 minutajoš 45 povezanih
Đukić Dejanovićeva i tri reprezentativna sindikata potpisali kolektivni ugovor – uveden moratorijum na štrajk
RTS pre 3 satajoš 31 povezana