Povezane vesti
"Dragana kosjerina mi nije dala da radim" Kristina Radenković o odnosu sa koleginicom
Kurir 29.01.2025
Voditeljka Kristina Radenković godinama unazad je poznato lice RTS-a, a sada je progovorila o poslovnim, ali i privatnim detaljima iz svog života koji retko ko zna. Kako kaže, izuzetno joj je drago što je voditeljka "Slagalice", jer je podseća na… »
"Dragana Kosjerina mi nije dala da radim": Kristina Radenković otkrila istinu o zgodnoj koleginici s RTS-a
Mondo 29.01.2025
Kristina Radenković otkrila šta se dešavalo u njenoj kući nakon preloma obe ruke prošle godine. Voditeljka "Slagalice", kviza "Stigni me ako znaš" i izbora Pesma za Evroviziju, Kristina Radenković, otkrila je u jednom intervjuu da žali što njen… »
"Kosjerina je tad dolazila kod mene": Kristina Radenković o teškim momentima - ovo bi rado zaboravila: "Dragana mi nije dala…
Blic 28.01.2025
Talentovana voditeljka Kristina Radenković godinama unazad je poznato lice RTS-a. Ne krije da je srećna što je voditeljka "Slagalice", jer je podseća na pokojnog oca, ali joj je žao što nije dočekao da je vidi kao voditeljku njegovog omiljenog… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana