Повезане вести

"Драгана косјерина ми није дала да радим" Кристина Раденковић о односу са колегиницом

"Драгана косјерина ми није дала да радим" Кристина Раденковић о односу са колегиницом

Курир 29.01.2025
Водитељка Кристина Раденковић годинама уназад је познато лице РТС-а, а сада је проговорила о пословним, али и приватним детаљима из свог живота који ретко ко зна. Како каже, изузетно јој је драго што је водитељка "Слагалице"… »
"Драгана Косјерина ми није дала да радим": Кристина Раденковић открила истину о згодној колегиници с РТС-а

"Драгана Косјерина ми није дала да радим": Кристина Раденковић открила истину о згодној колегиници с РТС-а

Мондо 29.01.2025
Кристина Раденковић открила шта се дешавало у њеној кући након прелома обе руке прошле године. Водитељка "Слагалице", квиза "Стигни ме ако знаш" и избора Песма за Евровизију, Кристина Раденковић, открила је у једном интервјуу… »
"Косјерина је тад долазила код мене": Кристина Раденковић о тешким моментима - ово би радо заборавила: "Драгана ми није дала…

"Косјерина је тад долазила код мене": Кристина Раденковић о тешким моментима - ово би радо заборавила: "Драгана ми није дала…

Блиц 28.01.2025
Талентована водитељка Кристина Раденковић годинама уназад је познато лице РТС-а. Не крије да је срећна што је водитељка "Слагалице", јер је подсећа на покојног оца, али јој је жао што није дочекао да је види као водитељку… »

Вести дана »