Povezane vesti

Ivan Marinković iskreno o ljubavnim neuspesima: Možda sam proklet u ljubavi!

Ivan Marinković iskreno o ljubavnim neuspesima: Možda sam proklet u ljubavi!

Svet plus pre 8 dana
Rijaliti učesnik Ivan Marinković otvorio je dušu o svojim turbulentnim emotivnim vezama i bolnim raskidima, posebno ističući kraj ljubavi sa Jelenom Ilić. Ivan Marinković, poznat po svom učešću u rijaliti programima, iskreno je progovorio o… »
"To nije lako podneti, užasno se osećam" Ivan Marinković nikad iskreniji o svojim brakovima, rasuo se na komade pa priznao…

"To nije lako podneti, užasno se osećam" Ivan Marinković nikad iskreniji o svojim brakovima, rasuo se na komade pa priznao…

Kurir pre 8 dana
Učesnik " Elite" Ivan Marinković iza sebe ima više veza koje su poznate javnosti, a poslednja među njima bila je sa Jelenom Ilić, od koje se nedavno razveo. On je u nekoliko navrata govorio o tome kako nema sreće u ljubavi, a nedavno je o tome… »
"Svaki brak mi je pukao, kao da sam proklet": Ivan Marinković se slomio u Eliti: Otkrio što nema sreće u ljubavi, pa pomenuo…

"Svaki brak mi je pukao, kao da sam proklet": Ivan Marinković se slomio u Eliti: Otkrio što nema sreće u ljubavi, pa pomenuo…

Blic pre 8 dana
Učesnik rijalitija "Elita", Ivan Marinković u više navrata je govorio o tome kako nema sreće u ljubavi, a posebno je mnoge rastužio njegov rastanak od Jelene Ilić. Naime, nedavno je Ivan objasnio da nema sreće u ljubavi kao da je proklet. - Mnogo… »

Vesti dana »