Povezane vesti
"Kad sam završio film Lepa sela odveli su me na lečenje": Nikola Pejaković o borbi s narkoticima, koristio ih 20 godina
Mondo 29.01.2025
Glumac Nikola Pejaković o teškoćama s porocima i "povratku na pravi put" Glumac, scenarista i muzičar Nikola Pejaković Kolja, danas je inspiracija mnogima. Rođen je sa hendikepom, odao se porocima, a onda je uspeo da se izbori i vrati normalnom životu… »
"To sam koristio 20 godina, ne izgleda: Tako?" Glumac o borbi sa nedozvoljenim supstancama, bio u ponoru života, a onda…
Blic 29.01.2025
Glumac, scenarista i muzičar, Nikola Pejaković Kolja svojom životnom pričom inspirisao je mnoge i pokazao je kako je moguće vratiti se na pravi put i nastaviti normalnim životom. Kolja je prošlao agoniju u životu, a svemu tome doprinele su njegove… »
Vesti dana »
„Sretnimo se ponovo“: Kolona vozila iz Kragujevca na čelu sa bajkerima krenula ka Orašcu
Nedeljnik pre 3 satajoš 7 povezanih
(BLOG) “Sretnimo se ponovo“ u Kragujevcu i Orašcu – protest u Orašcu pomeren na 17.30 (VIDEO)
Glas Šumadije pre 1 satjoš 38 povezanih
Poljoprivrednici protestuju širom Vojvodine i Mačve: Država da otkupi viškove u robne rezerve
Dnevnik pre 11 minutajoš 31 povezana
Bivši komandant Kopnene vojske Srbije general Simović osuđen na šest meseci zatvora: Prekršio Zakon o tajnosti podataka
Danas pre 9 satijoš 5 povezanih
Upozorenje RHMZ-a: Intenziviranje snežnih padavina može otežati saobraćaj
Insajder pre 2 satajoš 43 povezane