Povezane vesti
"Kad sam završio film Lepa sela odveli su me na lečenje": Nikola Pejaković o borbi s narkoticima, koristio ih 20 godina
Mondo 29.01.2025
Glumac Nikola Pejaković o teškoćama s porocima i "povratku na pravi put" Glumac, scenarista i muzičar Nikola Pejaković Kolja, danas je inspiracija mnogima. Rođen je sa hendikepom, odao se porocima, a onda je uspeo da se izbori i vrati normalnom životu… »
"To sam koristio 20 godina, ne izgleda: Tako?" Glumac o borbi sa nedozvoljenim supstancama, bio u ponoru života, a onda…
Blic 29.01.2025
Glumac, scenarista i muzičar, Nikola Pejaković Kolja svojom životnom pričom inspirisao je mnoge i pokazao je kako je moguće vratiti se na pravi put i nastaviti normalnim životom. Kolja je prošlao agoniju u životu, a svemu tome doprinele su njegove… »
Vesti dana »
Grend slem šampionka bila na pragu eliminacije, pa napravila jedan od najvećih preokreta koje je US Open video
Nova pre 19 minutajoš 13 povezanih
DANAS VIŠE OD 20 ULICA BEZ STRUJE U SREMSKOJ MITROVICI: Isključenja počinju u 9 časova
Ozon pre 1 satjoš 8 povezanih
Oglasio se AMSS o stanju na putevima i graničnim prelazima: Evo gde se najviše čeka
Blic pre 54 minutajoš 6 povezanih