Povezane vesti
"Kad sam završio film Lepa sela odveli su me na lečenje": Nikola Pejaković o borbi s narkoticima, koristio ih 20 godina
Mondo 29.01.2025
Glumac Nikola Pejaković o teškoćama s porocima i "povratku na pravi put" Glumac, scenarista i muzičar Nikola Pejaković Kolja, danas je inspiracija mnogima. Rođen je sa hendikepom, odao se porocima, a onda je uspeo da se izbori i vrati normalnom životu… »
"To sam koristio 20 godina, ne izgleda: Tako?" Glumac o borbi sa nedozvoljenim supstancama, bio u ponoru života, a onda…
Blic 29.01.2025
Glumac, scenarista i muzičar, Nikola Pejaković Kolja svojom životnom pričom inspirisao je mnoge i pokazao je kako je moguće vratiti se na pravi put i nastaviti normalnim životom. Kolja je prošlao agoniju u životu, a svemu tome doprinele su njegove… »
Vesti dana »
(Radarski snimci) Pljusak snega, mraz, debeli minus, pa šok od skoro 20 stepeni! RHMZ se hitno oglasio najnovijom prognozom: Evo šta će se sutra dešavati iz sata u sat
Blic pre 8 satijoš 2 povezane
Medvedev Zelenskog nazvao "smrdljivim kijevskim gadom", pa uputio još jednu u nizu pretnji: "Moraće da se skriva do kraja svog bezvrednog života"
Blic pre 5 satijoš 5 povezanih
Advokat Terzić o hapšenju Stojkovića: VJT ne razlikuje političku metaforu od krivičnog dela
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Prevc trijumfovao na prvom takmičenju u Novogodišnjoj turneji Četiri skakaonice, njegov sunarodnik diskvalifikovan
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Još jedna država digla bodljikavi zid na granici s Rusijom Nova "gvozdena zavesa" na istoku EU: "Štiti od napada"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana