Povezane vesti
"Vagu sam pokvarila, od tad ne brojim kilograme" Ćana nasmejala do suza izjavom o svom izgledu, iskreno: Svaka čast ženama…
Kurir 29.01.2025
Pevačica Stanojka Mitrović Ćana na šaljiv način je pričala o svojoj ishrani i životnim navikama, te je objasnila da ne staje na vagu jer je odavno sve prestala da broji. - Na vagu ne stajem jer sam je odavno pokvarila i prestala da brojim kilograme… »
"Jedem sve živo, pokvarila sam vagu": Ćana o ženama koje kontrolišu svaki gram, poručila "svaka čast, ja nisam ta"
Mondo 29.01.2025
Pevačica Stanojka Mitrović Ćana pričala o ishrani i otkrila da ne broji kilograme. Pevačica Stanojka Mitrović Ćana jedna je od najtraženijih pevačica na veseljima. Društvene mreže su prepune snimaka na kojima se vidi kako je došla na privatnu svirku, ali… »
"Jedem sve živo, zato sam pokvarila vagu": Pevačica sve nasmejala izjavom: Ovo o čemu je ona pričala retko ko bi smeo da prizna…
Blic 29.01.2025
Pevačica Stanojka Mitrović Ćana na šaljiv način je pričala o svojoj ishrani i životnim navikama, te je objasnila da ne staje na vagu jer je odavno sve prestala da broji. - Na vagu ne stajem jer sam je odavno pokvarila i prestala da brojim kilograme… »
Vesti dana »

Zelenski reagovao na izjavu Putina: Spremni smo za direktne pregovore sa Rusijom
Sputnik pre 16 minutajoš 35 povezanih

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 254 povezane

Dačić: Ključan doprinos policije u očuvanju građanskog mira, LRAD uređaji vraćeni u magacine
RTS pre 7 satijoš 26 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 6 satijoš 29 povezanih