Povezane vesti

Skandal na crkvenom venčanju u Srbiji - sveštenik urlao na trudnu mladu, a ovo je epilog: "Istina je, nije više u našoj…

Skandal na crkvenom venčanju u Srbiji - sveštenik urlao na trudnu mladu, a ovo je epilog: "Istina je, nije više u našoj…

Blic 29.01.2025
Snimak koji danima kruži Srbijom, a na kojem se vidi svađa između sveštenog lica i mladenaca, podigao je društvene mreže na noge. Iako je bilo nagađanja da je snimak montaža, ispalo je da se neprijatnost na crkvenom venčanju ipak odigrala. Sve se… »
Kruži snimak sveštenika koji urla na mladu ispred crkve! Oglasila se i ona: "Da doživim ovo trudna na svom venčanju..."

Kruži snimak sveštenika koji urla na mladu ispred crkve! Oglasila se i ona: "Da doživim ovo trudna na svom venčanju..."

Mondo 29.01.2025
Mlada na koju je vikao sveštenik, u komentaru ispod snimka je objasnila šta se zapravo dogodilo. Dramatičan snimak iz crkvenog dvorišta, na kojem sveštenik viče na mladu pred zapanjenim gostima, izazvao je buru reakcija na društvenim mrežama, a sada se… »
Skandal na venčanju u Srbiji: Pop se drao na mladu, gosti zanemeli od šoka, a onda je usledio bes mladoženje: "Šta je, bre…

Skandal na venčanju u Srbiji: Pop se drao na mladu, gosti zanemeli od šoka, a onda je usledio bes mladoženje: "Šta je, bre…

Blic 29.01.2025
Na društvenim mrežama se pojavio snimak bahatog sveštenika koji viče na mladu, a za koji se navodi da je nastao u Srbiji. Ponašanje sveštenika tokom venčanja u jednoj srpskoj crkvi izazvalo je buru reakcija na društvenim mrežama. Snimak koji se pojavio… »
Haos ispred crkve! Sveštenik vikao na mladu, ućutkivao je, gosti se krstili: "Oče, šta Vam je" (Video)

Haos ispred crkve! Sveštenik vikao na mladu, ućutkivao je, gosti se krstili: "Oče, šta Vam je" (Video)

Mondo 29.01.2025
Sveštenik ispred crkve vikao na mladu, gosti u neverici. Na njemu se vidi kako sveštenik ispred crkve viče na mladu, dok gosti u neverici posmatraju scenu. Nije poznato gde je tačno snimak nastao, ali sudeći po reakcijama, prisutni nisu očekivali ovakav… »
Ja sam ta mlada iz Srbije na koju je urlao sveštenik i sada ću da vam kažem zbog čega se tako ponašao

Ja sam ta mlada iz Srbije na koju je urlao sveštenik i sada ću da vam kažem zbog čega se tako ponašao

Blic 29.01.2025
Snimak vikanja sveštenika na mladu sablaznio je Srbiju i sve dok se nije oglasila i sama mlada, mnogi su verovali da se radi o nasnimljenom snimku. Ipak, da je sve istina, potvrdila je na društvenim mrežama sama mlada. Kako tvrdi mlada koja se oglasila u… »

Vesti dana »