Povezane vesti

Skandal na crkvenom venčanju u Srbiji - sveštenik urlao na trudnu mladu, a ovo je epilog: "Istina je, nije više u našoj…

Skandal na crkvenom venčanju u Srbiji - sveštenik urlao na trudnu mladu, a ovo je epilog: "Istina je, nije više u našoj…

Blic 29.01.2025
Snimak koji danima kruži Srbijom, a na kojem se vidi svađa između sveštenog lica i mladenaca, podigao je društvene mreže na noge. Iako je bilo nagađanja da je snimak montaža, ispalo je da se neprijatnost na crkvenom venčanju ipak odigrala. Sve se… »
Kruži snimak sveštenika koji urla na mladu ispred crkve! Oglasila se i ona: "Da doživim ovo trudna na svom venčanju..."

Kruži snimak sveštenika koji urla na mladu ispred crkve! Oglasila se i ona: "Da doživim ovo trudna na svom venčanju..."

Mondo 29.01.2025
Mlada na koju je vikao sveštenik, u komentaru ispod snimka je objasnila šta se zapravo dogodilo. Dramatičan snimak iz crkvenog dvorišta, na kojem sveštenik viče na mladu pred zapanjenim gostima, izazvao je buru reakcija na društvenim mrežama, a… »
Skandal na venčanju u Srbiji: Pop se drao na mladu, gosti zanemeli od šoka, a onda je usledio bes mladoženje: "Šta je, bre…

Skandal na venčanju u Srbiji: Pop se drao na mladu, gosti zanemeli od šoka, a onda je usledio bes mladoženje: "Šta je, bre…

Blic 29.01.2025
Na društvenim mrežama se pojavio snimak bahatog sveštenika koji viče na mladu, a za koji se navodi da je nastao u Srbiji. Ponašanje sveštenika tokom venčanja u jednoj srpskoj crkvi izazvalo je buru reakcija na društvenim mrežama. Snimak koji se… »
Haos ispred crkve! Sveštenik vikao na mladu, ućutkivao je, gosti se krstili: "Oče, šta Vam je" (Video)

Haos ispred crkve! Sveštenik vikao na mladu, ućutkivao je, gosti se krstili: "Oče, šta Vam je" (Video)

Mondo 29.01.2025
Sveštenik ispred crkve vikao na mladu, gosti u neverici. Na njemu se vidi kako sveštenik ispred crkve viče na mladu, dok gosti u neverici posmatraju scenu. Nije poznato gde je tačno snimak nastao, ali sudeći po reakcijama, prisutni nisu očekivali… »
Ja sam ta mlada iz Srbije na koju je urlao sveštenik i sada ću da vam kažem zbog čega se tako ponašao

Ja sam ta mlada iz Srbije na koju je urlao sveštenik i sada ću da vam kažem zbog čega se tako ponašao

Blic 29.01.2025
Snimak vikanja sveštenika na mladu sablaznio je Srbiju i sve dok se nije oglasila i sama mlada, mnogi su verovali da se radi o nasnimljenom snimku. Ipak, da je sve istina, potvrdila je na društvenim mrežama sama mlada. Kako tvrdi mlada koja se oglasila… »

Vesti dana »