Повезане вести

Скандал на црквеном венчању у Србији - свештеник урлао на трудну младу, а ово је епилог: "Истина је, није више у нашој…

Скандал на црквеном венчању у Србији - свештеник урлао на трудну младу, а ово је епилог: "Истина је, није више у нашој…

Блиц 29.01.2025
Снимак који данима кружи Србијом, а на којем се види свађа између свештеног лица и младенаца, подигао је друштвене мреже на ноге. Иако је било нагађања да је снимак монтажа, испало је да се непријатност на црквеном венчању ипак… »
Кружи снимак свештеника који урла на младу испред цркве! Огласила се и она: "Да доживим ово трудна на свом венчању..."

Кружи снимак свештеника који урла на младу испред цркве! Огласила се и она: "Да доживим ово трудна на свом венчању..."

Мондо 29.01.2025
Млада на коју је викао свештеник, у коментару испод снимка је објаснила шта се заправо догодило. Драматичан снимак из црквеног дворишта, на којем свештеник виче на младу пред запањеним гостима, изазвао је буру реакција на… »
Скандал на венчању у Србији: Поп се драо на младу, гости занемели од шока, а онда је уследио бес младожење: "Шта је, бре…

Скандал на венчању у Србији: Поп се драо на младу, гости занемели од шока, а онда је уследио бес младожење: "Шта је, бре…

Блиц 29.01.2025
На друштвеним мрежама се појавио снимак бахатог свештеника који виче на младу, а за који се наводи да је настао у Србији. Понашање свештеника током венчања у једној српској цркви изазвало је буру реакција на друштвеним мрежама… »
Хаос испред цркве! Свештеник викао на младу, ућуткивао је, гости се крстили: "Оче, шта Вам је" (Видео)

Хаос испред цркве! Свештеник викао на младу, ућуткивао је, гости се крстили: "Оче, шта Вам је" (Видео)

Мондо 29.01.2025
Свештеник испред цркве викао на младу, гости у неверици. На њему се види како свештеник испред цркве виче на младу, док гости у неверици посматрају сцену. Није познато где је тачно снимак настао, али судећи по реакцијама… »
Ја сам та млада из Србије на коју је урлао свештеник и сада ћу да вам кажем због чега се тако понашао

Ја сам та млада из Србије на коју је урлао свештеник и сада ћу да вам кажем због чега се тако понашао

Блиц 29.01.2025
Снимак викања свештеника на младу саблазнио је Србију и све док се није огласила и сама млада, многи су веровали да се ради о наснимљеном снимку. Ипак, да је све истина, потврдила је на друштвеним мрежама сама млада. Како тврди… »

Вести дана »