Povezane vesti
Predsednik Matice srpske studentima u blokadi: Ja sam odavno spreman za razgovor, jeste li vi spremni?
Euronews 29.01.2025
Predsednik Matice srpske Dragan Stanić pozvao je studente da razgovaraju o doživljajima koji su ih pokrenuli na sve ono što poslednjih meseci čine, ali i o drugim stvarima, kao i da iskreno želi da čuje šta ih zanima i muči. Stanić je u otvorenom pismu… »
Stanić poručio novosadskim studentima: Upadom u Maticu srpsku ugrozili ste moje simpatije prema vama
Radio 021 29.01.2025
Predsednik Matice srpske Dragan Stanić pozvao je studente da razgovaraju o doživljajima koji su ih pokrenuli na sve ono što poslednjih meseci čine, ali i o drugim stvarima. Stanić je u otvorenom pismu studentima u blokadi, objavljenom u današnjoj… »
Otvoreno pismo predsednika Matice srpske studentima u blokadi: Odavno sam spreman za razgovor, a vi?
Sputnik 29.01.2025
Predsednik Matice srpske Dragan Stanić pozvao je studente da razgovaraju o doživljajima koji su ih pokrenuli na sve ono što poslednjih meseci čine, ali i o drugim stvarima, kao i da iskreno želi da čuje šta ih zanima i muči. Stanić je u otvorenom pismu… »
"Ja sam odavno spreman za razgovor, jeste li vi spremni?" Predsednik Matice srpske obratio se studentima u blokadi
Kurir 29.01.2025
Dragan Stanić, predsednik Matice srpske pozvao je, u otvorenom pismu, studente da razgovaraju o doživljajima koji su ih pokrenuli na sve ono što poslednjih meseci čine, ali i o drugim stvarima, kao i da iskreno želi da čuje šta ih zanima i muči. Stanić… »
Predsednik Matice srpske studentima u blokadi: Ja sam odavno spreman za razgovor, jeste li vi spremni?
Blic 29.01.2025
Predsednik Matice srpske Dragan Stanić pozvao je, u otvorenom pismu, studente da razgovaraju o doživljajima koji su ih pokrenuli na sve ono što poslednjih meseci čine, ali i o drugim stvarima, kao i da iskreno želi da čuje šta ih zanima i muči. Stanić je… »
Stanić studentima u blokadi: Ja sam odavno spreman za razgovor, jeste li vi spremni?
RTV 29.01.2025
BEOGRAD - Predsednik Matice srpske Dragan Stanić pozvao je studente da razgovaraju o doživljajima koji su ih pokrenuli na sve ono što poslednjih meseci čine, ali i o drugim stvarima, kao i da iskreno želi da čuje šta ih zanima i muči. Stanić je u… »
Telegraf 29.01.2025
Preporučujemo. Predsednik Matice srpske Dragan Stanić pozvao je studente da razgovaraju o doživljajima koji su ih pokrenuli na sve ono što poslednjih meseci čine, ali i o drugim stvarima, kao i da iskreno želi da čuje šta ih zanima i muči. Stanić je u… »
Vesti dana »
Vučić: Voleo bih da čujem ako Rusi imaju ideje kako da NIS nastavi rad bez kazni SAD
Euronews pre 4 minutajoš 29 povezanih
Vučić: Fabrike poput "Aristona" menjaju krvnu sliku Niša, od njih grad živi (FOTO)
Euronews pre 4 minutajoš 29 povezanih
Oružje, municiju, marihuanu, dron, vozila, telefone, noževe, mačete, palice i fantomke policija našla u kući kod Preševa
Južne vesti pre 20 minutajoš 33 povezane
Prevrnuo se čamac sa migrantima na Savi kod Slavonskog Broda, dve osobe se udavile
RTS pre 54 minutajoš 31 povezana
Šapić: Nisam razmišljao da podnesem ostavku zbog blokade garaže u Pionirskom parku
Beta pre 55 minutajoš 24 povezane