Повезане вести

Председник Матице српске студентима у блокади: Ја сам одавно спреман за разговор, јесте ли ви спремни?

Председник Матице српске студентима у блокади: Ја сам одавно спреман за разговор, јесте ли ви спремни?

Еуроневс 29.01.2025
Председник Матице српске Драган Станић позвао је студенте да разговарају о доживљајима који су их покренули на све оно што последњих месеци чине, али и о другим стварима, као и да искрено жели да чује шта их занима и мучи… »
Станић поручио новосадским студентима: Упадом у Матицу српску угрозили сте моје симпатије према вама

Станић поручио новосадским студентима: Упадом у Матицу српску угрозили сте моје симпатије према вама

Радио 021 29.01.2025
Председник Матице српске Драган Станић позвао је студенте да разговарају о доживљајима који су их покренули на све оно што последњих месеци чине, али и о другим стварима. Станић је у отвореном писму студентима у блокади… »
Отворено писмо председника Матице српске студентима у блокади: Одавно сам спреман за разговор, а ви?

Отворено писмо председника Матице српске студентима у блокади: Одавно сам спреман за разговор, а ви?

Спутник 29.01.2025
Председник Матице српске Драган Станиц́ позвао је студенте да разговарају о доживљајима који су их покренули на све оно што последњих месеци чине, али и о другим стварима, као и да искрено жели да чује шта их занима и мучи… »
"Ја сам одавно спреман за разговор, јесте ли ви спремни?" Председник Матице српске обратио се студентима у блокади

"Ја сам одавно спреман за разговор, јесте ли ви спремни?" Председник Матице српске обратио се студентима у блокади

Курир 29.01.2025
Драган Станић, председник Матице српске позвао је, у отвореном писму, студенте да разговарају о доживљајима који су их покренули на све оно што последњих месеци чине, али и о другим стварима, као и да искрено жели да чује шта… »

Блиц 29.01.2025
Председник Матице српске Драган Станић позвао је, у отвореном писму, студенте да разговарају о доживљајима који су их покренули на све оно што последњих месеци чине, али и о другим стварима, као и да искрено жели да чује шта их… »
Станић студентима у блокади: Ја сам одавно спреман за разговор, јесте ли ви спремни?

Станић студентима у блокади: Ја сам одавно спреман за разговор, јесте ли ви спремни?

РТВ 29.01.2025
БЕОГРАД - Председник Матице српске Драган Станић позвао је студенте да разговарају о доживљајима који су их покренули на све оно што последњих месеци чине, али и о другим стварима, као и да искрено жели да чује шта их занима и… »

Телеграф 29.01.2025
Препоручујемо. Председник Матице српске Драган Станић позвао је студенте да разговарају о доживљајима који су их покренули на све оно што последњих месеци чине, али и о другим стварима, као и да искрено жели да чује шта их… »

Вести дана »