Povezane vesti
Večno ćemo biti zajedno: Zorana Simeunović otkrila kako ju je Stevica zaprosio - "Donela sam kovertu sa novcem"
Večernje novosti 29.01.2025
VEĆ nekoliko puta pisalo se o njihovom braku, informacijom da je Zorana Simenunović od Stevice mlađa 31 godina. Foto: Jutjub/AmiG Show Zorana je u jednoj emotivnoj ispovesti ispričala teške detalje iz njenog života kao i periodu dok je boravila u jednom… »
„Nećeš biti gladna ni žedna i mirno ćeš spavati. To me je kupilo“: Zorana Simeunović otkrila detalje udaje za 30 godina…
Nova 29.01.2025
Zanimljiv susret u muzičkom studiju početak je ljubavne priče para koji intrigira domaću javnost. Već nekoliko puta pisalo se o njihovom braku, informacijom da je Zorana Simeunović od Steve Simeunović mlađa 31 godina, no poslednjih nedelja, pevačica je u… »
Pevačica otkrila kako ju je zaprosio 30 godina stariji kompozitor: "Donela sam kovertu sa novcem, a ono što mi je rekao…
Blic 29.01.2025
Pevačica Zorana Simeunović je od supruga Steve Simeunovića mlađa 31 godinu, a sada su otkrili kako je izgledao njihov prvi susret. - Ja sam donela kovertu sa novcem da mi se radi pesma. S obzirom da je tada bio uslov duet sa Sašom Matićem. On je rekao: -… »
Večno ćemo biti zajedno! Pevačica uživo u programu otkrila kako ju je zaprosio 31 godina stariji kompozitor: Donela sam…
Kurir 29.01.2025
Već nekoliko puta pisalo se o braku i tome da je Zorana Simenunović od supruga Steve Simeunovića mladja 31 godina, no poslednjih nedelja, pevačica je u emotivnoj ispovesti ispričala teške detalje iz njenog života kao i periodu dok je boravila u jednom… »
Vesti dana »

Sinonim verskog i političkog autoriteta: Šta sa sobom nosi titula ajatolaha Hamneija koga Netanjahu želi da eliminiše?
Euronews pre 54 minutajoš 20 povezanih

Danas pretežno sunčano, popodne moguć lokalni razvoj oblačnosti, temperatura do 33 stepena
N1 Info pre 13 minutajoš 9 povezanih

Mirna noć u Beogradu: Hitnu pomoć najviše tražila jedna grupa građana
Blic pre 54 minutajoš 8 povezanih

Profesorka Mia David: Vlast ima pik na akademsku zajednicu – zato što joj ne pripada
Nova pre 14 minutajoš 1 povezana