Повезане вести
Вечно ћемо бити заједно: Зорана Симеуновић открила како ју је Стевица запросио - "Донела сам коверту са новцем"
Вечерње новости 29.01.2025
ВЕЋ неколико пута писало се о њиховом браку, информацијом да је Зорана Сименуновић од Стевице млађа 31 година. Фото: Јутјуб/АмиГ Схов Зорана је у једној емотивној исповести испричала тешке детаље из њеног живота као и периоду… »
„Нећеш бити гладна ни жедна и мирно ћеш спавати. То ме је купило“: Зорана Симеуновић открила детаље удаје за 30 година…
Нова 29.01.2025
Занимљив сусрет у музичком студију почетак је љубавне приче пара који интригира домаћу јавност. Већ неколико пута писало се о њиховом браку, информацијом да је Зорана Симеуновић од Стеве Симеуновић млађа 31 година, но… »
Певачица открила како ју је запросио 30 година старији композитор: "Донела сам коверту са новцем, а оно што ми је рекао…
Блиц 29.01.2025
Певачица Зорана Симеуновић је од супруга Стеве Симеуновића млађа 31 годину, а сада су открили како је изгледао њихов први сусрет. - Ја сам донела коверту са новцем да ми се ради песма. С обзиром да је тада био услов дует са… »
Вечно ћемо бити заједно! Певачица уживо у програму открила како ју је запросио 31 година старији композитор: Донела сам…
Курир 29.01.2025
Већ неколико пута писало се о браку и томе да је Зорана Сименуновић од супруга Стеве Симеуновића младја 31 година, но последњих недеља, певачица је у емотивној исповести испричала тешке детаље из њеног живота као и периоду… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Лепо време још неколико дана, а онда стиже кошава, РХМЗ се огласио: Од среде пад температуре, ево где ће прво захладнети
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 2 сатајош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Извучени први добитници стана и аутомобила у новом кругу игре „Узми рачун и победи“
Данас пре 6 сатијош 1 повезана