Повезане вести

Ђоковић никад отвореније о пензији: "Отац ме већ неко време наговара"

Ђоковић никад отвореније о пензији: "Отац ме већ неко време наговара"

Спортске.нет 29.01.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић потврдио је да увелико размишља о пензији те да ће тачку на импресивну каријеру ставити оног тренутка када буде учесталије губио и био ван ужег круга конкуренције за освајање највећих… »
Ђоковић: "Отац ме наговара да завршим тениску каријеру"

Ђоковић: "Отац ме наговара да завршим тениску каријеру"

Б92 29.01.2025
Новак Ђоковић огласио се први пут након Аустралијан опена. "Размишљам о пензији, више како ће то изгледати, него кад ће се догодити. Мислим да ћу одлучити да је доста када будем чешће губио, када осетим да не могу више да… »
Новак проговорио о повлачењу: Отац ме нагорвара да одем у пензију!

Новак проговорио о повлачењу: Отац ме нагорвара да одем у пензију!

Хот спорт 29.01.2025
Све је ближи и тај дан! Новак Ђоковић је у великом интервјуу за ГQ магазин говорио о бројним стварима, а између осталог и о томе да би његов отац Срђан волео да се Новак пензионише. “И јесте и није. Надам се да ћу као ветеран… »
Отац и други људи ми већ неко време пишу тениску читуљу: Новак Ђоковић, контра свма, неће још у пензију

Отац и други људи ми већ неко време пишу тениску читуљу: Новак Ђоковић, контра свма, неће још у пензију

Еуроневс 29.01.2025
Најбољи енисер света свих времена, Новак Ђоковић, има 37 година али још не жели да заврши импозантну каријеру, иако су његови вечити ривали Роџер Федерер и Рафаел Надал то већ урадили, као и бројне млађе колеге од њега. Иако… »
Ђоковић: Мени неки пишу „тениску читуљу”, отац први

Ђоковић: Мени неки пишу „тениску читуљу”, отац први

Спортски журнал 29.01.2025
„Већ неко време покушава да ме наговори да се повучем, али не инсистира”. Размишљам о пензији, више како ће то изгледати него кад ће се догодити. Мислим да ћу одлучити да је доста кад будем чешће губио, кад осетим да не могу… »
Ђоковић: Отац ме наговара да завршим тениску каријеру

Ђоковић: Отац ме наговара да завршим тениску каријеру

Политика 29.01.2025
Размишљам о пензији, више како ће то изгледати, него кад ће се догодити. Мислим да ћу одлучити да је доста када будем чешће губио, када осетим да не могу више да конкуришем за освајање највећих трофеја”, изјавио је најбољи… »

Вести дана »