Povezane vesti
„Govorili su mi – šta će baba da rađa dete“: Emotivna priča Sanje Maletić, koja je rodila dete u 52. godini
Nova 29.01.2025
Folkerka je u 52. godini ostvarila dugogodišnju želju i postala majka jedne devojčice. Sanja Maletić ostala je upamćena po hitu „S vremena na vreme“, a potom se privremeno povukla. U međuvremenu se udala, ali je godinama vodila bitku za… »
"Govorili su mi šta će baba da rađa dete": Naša pevačica postala majka u 52. godini: "Borila sam se 10 godina, poslednja…
Blic 29.01.2025
Pevačica Sanja Maletić, koja je rodila ćerku u 52. godini, divi se pozitivnim reakcijama ljudi i njihovim čestitkama na ulici. Ističe da ju je borba za potomstvo, započeta pre deset godina, nikada nije plašila, pa ni sada kada je postala majka u… »
Vesti dana »

(Tvitovi) Nedović na strašnom udaru navijača: „Pre bih 12 stranaca nego 12 ljudi kao on!“
Hot sport pre 3 satajoš 42 povezane

Spektakularna akcija rusa! Ovako su ušli u Sudžu: 15 kilometara išli kroz cevi gasovoda, pogledajte snimke nastale ispod zemlje (video)
Kurir pre 3 satajoš 33 povezane

"Treneru, zašto Nikola Jokić nije izašao iz igre?": Na terenu proveo 41 minut, a odgovor je stao u rečenicu
Mondo pre 24 minutajoš 26 povezanih