Повезане вести

Бивши амерички сенатор добио 11 година затвора због примања мита у виду златних полуга и новца

Бивши амерички сенатор добио 11 година затвора због примања мита у виду златних полуга и новца

Радио 021 30.01.2025
Бивши сенатор из Демократске странке САД Боб Менендез осуђен је пред судом у Њујорку на 11 година затвора због узимања мита у виду златних полуга, готовог новца и аутомобила. То поступање му је у јавности донело надимак "Боб… »
Бивши амерички сенатор Боб Менендез осуђен на 11 година затвора због примања мита

Бивши амерички сенатор Боб Менендез осуђен на 11 година затвора због примања мита

Данас 29.01.2025
Бивши сенатор из Демократске странке САД Боб Менендез осуђен је данас пред судом у Њујорку на 11 година затвора због узимања мита у виду златних полуга, готовог новца и аутомобила – поступања које му је у јавности донело… »
Албански лобиста осуђен на 11 година затвора: Бивши амерички сенатор у сузама се обратио судији: "Изгубио сам све до чега ми…

Албански лобиста осуђен на 11 година затвора: Бивши амерички сенатор у сузама се обратио судији: "Изгубио сам све до чега ми…

Блиц 29.01.2025
Бивши амерички сенатор Боб Менендез осуђен је у среду на 11 година затвора због пресуде из 2024. за примање мита, укључујући златне полуге у замену за услуге бизнисменима из Египта и Њу Џерсија. Амерички окружни судија Сидни… »

Вести дана »