Povezane vesti

Mrkela nakon Jang Bojsa: „Podigli smo se kao klub!“ (video)

Mrkela nakon Jang Bojsa: „Podigli smo se kao klub!“ (video)

Hot sport 30.01.2025
Sigurno da su ‘crveno-beli’ mogli bolje, ali i šest bodova nije malo! Crvena zvezda je večeras od 21 čas gostovala ekipi Jang Bojsa u Bernu, u okviru poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona, a slavili su gosti iz Beograda – 0:1. Sportski… »
Terzić: Zvezda će nastaviti da raste; Mrkela: Veliko iskustvo za nas

Terzić: Zvezda će nastaviti da raste; Mrkela: Veliko iskustvo za nas

Sportski žurnal 30.01.2025
Crvena zvezda je pobedila u gostima Jang bojs 1:0. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je sa ponosom govorio o trijumfu nad Jang bojsom u Ligi šampiona: - Ponosan sam zbog još jedne pobede u Ligi šampiona. Još jednom smo obradovali armiju… »
Zvezdan Terzić: „Još jednom smo obradovali armiju naših navijača“

Zvezdan Terzić: „Još jednom smo obradovali armiju naših navijača“

Hot sport 30.01.2025
„Čestitam našim igračima, čestitam stručnom štabu, čestitam i svim saradnicima“ Crvena zvezda je trijumfalno završila svoje učešće u ovogodišnjoj Ligi šampiona, savladavši Jang Bojs u gostima rezultatom 1:0. Ova pobeda bila je značajna… »
Zvezdan Terzić, direktor crveno-belih zadovoljan posle Berna: Zaslužili više od šest bodova, ali smo podigli lestvicu

Zvezdan Terzić, direktor crveno-belih zadovoljan posle Berna: Zaslužili više od šest bodova, ali smo podigli lestvicu

Euronews 30.01.2025
Fudbaleri Crvene zvezde pobedom u gostima nad Jang Bojsom od 1:0 završili su ovogodišnji nastup u Ligi šampiona. Iako nisu uspeli da se plasiraju među 24 najbolje ekipe u Evropi, Zvezdan Terzić je istkao da je ponosan na tim. Pohvalio je generalni… »
Zvezda u Bernu srušila negativnu tradiciju!

Zvezda u Bernu srušila negativnu tradiciju!

Sportske.net 30.01.2025
Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su u Bernu sa 1:0 savladali prvaka Švajcarske Jang bojs u meču poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona. Tako je prvak Srbije takmičenje u eliti završio sa šest osvojenih bodova i na 29. poziciji. Trijumf u Bernu nije… »
Endiaj u autobusu nakon pobede u bernu: “ Terza, molim te, novi ugovor za Kangu“ (video)

Endiaj u autobusu nakon pobede u bernu: “ Terza, molim te, novi ugovor za Kangu“ (video)

Hot sport 30.01.2025
Hit scena! Fudbaleri Crvene zvezde završili su takmičenje u grupnoj fazi Lige šampiona pobedom nad Jang Bojsom rezultatom 1:0. Junak meča bio je Gelor Kanga, koji je preciznim udarcem u drugom poluvremenu doneo trijumf beogradskom timu. Iako ova… »
"Ne bih SAD O tome!" Vanja Drkušić nakon meča sa Jang Bojsom

"Ne bih SAD O tome!" Vanja Drkušić nakon meča sa Jang Bojsom

Večernje novosti 30.01.2025
Slovenački fudbaler Vanja Drkušić obratio se novinarima nakon trijumfa Zvezde nad Jang Bojsom u Ligi šampiona. FOTO: FK Crvena zvezda O tome da li ostaje u Zvezdi. - Ne bih to komentarisao, sačekaću još malo, pa da vidimo šta će da bude. Ne znam… »
Oglasio se nemanja Radonjić! Evo šta je poručio nakon što je izbačen iz tima Zvezde

Oglasio se nemanja Radonjić! Evo šta je poručio nakon što je izbačen iz tima Zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde su uspeli da upišu pobedu u poslednjem meču Lige šampiona u ovoj sezoni, pošto su slavili sa 1:0 protiv Jang Bojsa. FOTO: M. Vukadinović Oni su tako završili učešće sa šest osvojenih bodova, ali na ovom meču u… »
Terzić ponosan: "Zvezda je 29. klub Evrope"

Terzić ponosan: "Zvezda je 29. klub Evrope"

B92 30.01.2025
Generalni direktor Crvene zvezde prokomentarisao je nastup kluba u Ligi šampiona. Zvezda je u novom, istorijskom ligaškom formatu zauzela 29. mesto od ukupno 36, zabeleživši dve pobede. Crveno-beli su se od elitnog takmičenja oprostili minimalnim… »
Švajcarski provokator! Ovo je baš razbesnelo trenera Crvene zvezde (video)

Švajcarski provokator! Ovo je baš razbesnelo trenera Crvene zvezde (video)

CRVENA zvezda je pobedom završila učešće u Ligi šampiona, budući da je u poslednjem kolu savladala Jang bojs na strani (1:0). FOTO: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ Srpski prvak je potpuno nadigrao “mlade momke” i zasluženo je stigao do trijumfa i… »
Terzić ne krije ponos! Zvezda ima sjajnu budućnost

Terzić ne krije ponos! Zvezda ima sjajnu budućnost

Ponosan sam zbog još jedne pobede u Ligi šampiona. Još jednom smo obradovali armiju naših navijača, rekao je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić posle trijumfa u Bernu protiv Jang Bojsa (1:0). FOTO: FK Crvena zvezda "Crvena zvezda je… »
Skrajnuti Nemanja Radonjić se oglasio na Instagramu: Zvezda pobedila i bez njega, a ovo je njegova poruka

Skrajnuti Nemanja Radonjić se oglasio na Instagramu: Zvezda pobedila i bez njega, a ovo je njegova poruka

Mondo 30.01.2025
Ljubimac navijača Crvene zvezde oglasio se iz Beograda, jer odlukom Vladana Milojevića nije bio deo tima u Bernu. Nemanja Radonjić oglasio se posle pobede Crvene zvezde protiv Jang Bojsa objavom na Instagramu, emotikonima srca u crvenoj i beloj boji… »
Ivanić nakon Jang bojsa: Jako sam srećan zbog ove pobede

Ivanić nakon Jang bojsa: Jako sam srećan zbog ove pobede

Danas 30.01.2025
Crvena zvezda je završila učešče u Ligi šampiona pobedom u Bernu golom Gelora Kange, a za igrača utakmice proglašen je vezista crveno-belih Mirko Ivanić. On je nakon susreta bio vidno zadovoljan, a u izjavi za Radio televiziju Srbije je istakao… »
"Nekad su nam bili ravni, sada dominiramo protiv njih": Zvezdan Terzić se oglasio u ponoć posle Zvezdine pobede

"Nekad su nam bili ravni, sada dominiramo protiv njih": Zvezdan Terzić se oglasio u ponoć posle Zvezdine pobede

Mondo 30.01.2025
Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poslao poruku javnosti posle pobede Zvezde u Bernu. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oglasio se posle pobede protiv Jang Bojsa u gostima u poslednjem kolu Lige šampiona. On je naglasio da… »
Guteša: "Gađali su me upaljačima - izvinio sam se sudiji" VIDEO

Guteša: "Gađali su me upaljačima - izvinio sam se sudiji" VIDEO

B92 30.01.2025
Golman Zvezde Ivan Guteša je izneo utiske nakon pobede nad Jang Bojsom (1:0) u osmom kolu Lige šampiona. Trijumf u Bernu im je mnogo značio, bez obzira što nemaju šansi za prolaz. "Generalno jeste. Iako nije dovoljno za prolaz, zbog nekih prethodnih… »
Oglasio se Radonjić odmah nakon velike pobede Zvezde FOTO

Oglasio se Radonjić odmah nakon velike pobede Zvezde FOTO

B92 30.01.2025
Fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić nije bio u timu za utakmicu protiv Jang Bojsa, ali je pažljivo ispratio duel u okviru poslednjeg kola Lige šampiona. Odmah po završetku utakmice, Radonjić je na društvenim mrežama podelio fotografiju Gelora… »

Vesti dana »