Повезане вести

Мркела након Јанг Бојса: „Подигли смо се као клуб!“ (видео)

Мркела након Јанг Бојса: „Подигли смо се као клуб!“ (видео)

Хот спорт 30.01.2025
Сигурно да су ‘црвено-бели’ могли боље, али и шест бодова није мало! Црвена звезда је вечерас од 21 час гостовала екипи Јанг Бојса у Берну, у оквиру последњег кола групне фазе Лиге шампиона, а славили су гости из Београда –… »
Терзић: Звезда ће наставити да расте; Мркела: Велико искуство за нас

Терзић: Звезда ће наставити да расте; Мркела: Велико искуство за нас

Спортски журнал 30.01.2025
Црвена звезда је победила у гостима Јанг бојс 1:0. Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић је са поносом говорио о тријумфу над Јанг бојсом у Лиги шампиона: - Поносан сам због још једне победе у Лиги шампиона. Још једном… »
Звездан Терзић: „Још једном смо обрадовали армију наших навијача“

Звездан Терзић: „Још једном смо обрадовали армију наших навијача“

Хот спорт 30.01.2025
„Честитам нашим играчима, честитам стручном штабу, честитам и свим сарадницима“ Црвена звезда је тријумфално завршила своје учешће у овогодишњој Лиги шампиона, савладавши Јанг Бојс у гостима резултатом 1:0. Ова победа била је… »
Звездан Терзић, директор црвено-белих задовољан после Берна: Заслужили више од шест бодова, али смо подигли лествицу

Звездан Терзић, директор црвено-белих задовољан после Берна: Заслужили више од шест бодова, али смо подигли лествицу

Еуроневс 30.01.2025
Фудбалери Црвене звезде победом у гостима над Јанг Бојсом од 1:0 завршили су овогодишњи наступ у Лиги шампиона. Иако нису успели да се пласирају међу 24 најбоље екипе у Европи, Звездан Терзић је исткао да је поносан на тим… »
Звезда у Берну срушила негативну традицију!

Звезда у Берну срушила негативну традицију!

Спортске.нет 30.01.2025
Фудбалери Црвене звезде синоћ су у Берну са 1:0 савладали првака Швајцарске Јанг бојс у мечу последњег кола групне фазе Лиге шампиона. Тако је првак Србије такмичење у елити завршио са шест освојених бодова и на 29. позицији… »
Ендиај у аутобусу након победе у берну: “ Терза, молим те, нови уговор за Кангу“ (видео)

Ендиај у аутобусу након победе у берну: “ Терза, молим те, нови уговор за Кангу“ (видео)

Хот спорт 30.01.2025
Хит сцена! Фудбалери Црвене звезде завршили су такмичење у групној фази Лиге шампиона победом над Јанг Бојсом резултатом 1:0. Јунак меча био је Гелор Канга, који је прецизним ударцем у другом полувремену донео тријумф… »
Терзић поносан: "Звезда је 29. клуб Европе"

Терзић поносан: "Звезда је 29. клуб Европе"

Б92 30.01.2025
Генерални директор Црвене звезде прокоментарисао је наступ клуба у Лиги шампиона. Звезда је у новом, историјском лигашком формату заузела 29. место од укупно 36, забележивши две победе. Црвено-бели су се од елитног такмичења… »
Огласио се немања Радоњић! Ево шта је поручио након што је избачен из тима Звезде

Огласио се немања Радоњић! Ево шта је поручио након што је избачен из тима Звезде

Вечерње новости 30.01.2025
Фудбалери Црвене звезде су успели да упишу победу у последњем мечу Лиге шампиона у овој сезони, пошто су славили са 1:0 против Јанг Бојса. ФОТО: М. Вукадиновић Они су тако завршили учешће са шест освојених бодова, али на овом… »
"Не бих САД О томе!" Вања Дркушић након меча са Јанг Бојсом

"Не бих САД О томе!" Вања Дркушић након меча са Јанг Бојсом

Словеначки фудбалер Вања Дркушић обратио се новинарима након тријумфа Звезде над Јанг Бојсом у Лиги шампиона. ФОТО: ФК Црвена звезда О томе да ли остаје у Звезди. - Не бих то коментарисао, сачекаћу још мало, па да видимо шта ће… »
Швајцарски провокатор! Ово је баш разбеснело тренера Црвене звезде (видео)

Швајцарски провокатор! Ово је баш разбеснело тренера Црвене звезде (видео)

ЦРВЕНА звезда је победом завршила учешће у Лиги шампиона, будући да је у последњем колу савладала Јанг бојс на страни (1:0). ФОТО: ТАЊУГ/ ВЛАДИМИР ШПОРЧИЋ Српски првак је потпуно надиграо “младе момке” и заслужено је стигао до… »
Терзић не крије понос! Звезда има сјајну будућност

Терзић не крије понос! Звезда има сјајну будућност

Поносан сам због још једне победе у Лиги шампиона. Још једном смо обрадовали армију наших навијача, рекао је генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић после тријумфа у Берну против Јанг Бојса (1:0). ФОТО: ФК Црвена звезда… »
Скрајнути Немања Радоњић се огласио на Инстаграму: Звезда победила и без њега, а ово је његова порука

Скрајнути Немања Радоњић се огласио на Инстаграму: Звезда победила и без њега, а ово је његова порука

Мондо 30.01.2025
Љубимац навијача Црвене звезде огласио се из Београда, јер одлуком Владана Милојевића није био део тима у Берну. Немања Радоњић огласио се после победе Црвене звезде против Јанг Бојса објавом на Инстаграму, емотиконима срца у… »
Иванић након Јанг бојса: Јако сам срећан због ове победе

Иванић након Јанг бојса: Јако сам срећан због ове победе

Данас 30.01.2025
Црвена звезда је завршила учешче у Лиги шампиона победом у Берну голом Гелора Канге, а за играча утакмице проглашен је везиста црвено-белих Мирко Иванић. Он је након сусрета био видно задовољан, а у изјави за Радио телевизију… »
"Некад су нам били равни, сада доминирамо против њих": Звездан Терзић се огласио у поноћ после Звездине победе

"Некад су нам били равни, сада доминирамо против њих": Звездан Терзић се огласио у поноћ после Звездине победе

Мондо 30.01.2025
Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић послао поруку јавности после победе Звезде у Берну. Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић огласио се после победе против Јанг Бојса у гостима у последњем колу Лиге… »
Огласио се Радоњић одмах након велике победе Звезде ФОТО

Огласио се Радоњић одмах након велике победе Звезде ФОТО

Б92 30.01.2025
Фудбалер Црвене звезде Немања Радоњић није био у тиму за утакмицу против Јанг Бојса, али је пажљиво испратио дуел у оквиру последњег кола Лиге шампиона. Одмах по завршетку утакмице, Радоњић је на друштвеним мрежама поделио… »
Гутеша: "Гађали су ме упаљачима - извинио сам се судији" ВИДЕО

Гутеша: "Гађали су ме упаљачима - извинио сам се судији" ВИДЕО

Б92 30.01.2025
Голман Звезде Иван Гутеша је изнео утиске након победе над Јанг Бојсом (1:0) у осмом колу Лиге шампиона. Тријумф у Берну им је много значио, без обзира што немају шанси за пролаз. "Генерално јесте. Иако није довољно за пролаз… »

Вести дана »