Povezane vesti
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
Danas 30.01.2025
Inženjer geologije Zoran Đajić odbacio je optužbe predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je na konferenciji za medije rekao da je Đajić „lopov i prevarant i da je varao sa nekim firmama“. To je čovek kome se ne može verovati. Šta imam da pričam sa… »
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
N1 Info 30.01.2025
Inženjer geologije Zoran Đajić odbacio je optužbe predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je na konferenciji za medije rekao da je Đajić "lopov i prevarant i da je varao sa nekim firmama". „To je čovek kome se ne može verovati. Šta imam da pričam sa… »
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant
Novi magazin 30.01.2025
Inženjer geologije Zoran Đajić odbacio je optužbe predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je na konferenciji za medije rekao da je Đajić "lopov i prevarant i da je varao sa nekim firmama". „To je čovek kome se ne može verovati. Šta imam da pričam sa… »
N1 Info 30.01.2025
Konačno se oglasio inženjer Đajić na Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant
Nova 30.01.2025
Inženjer geologije Zoran Đajić odbacio je optužbe predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je na konferenciji za medije rekao da je Đajić "lopov i prevarant i da je varao sa nekim firmama". „To je čovek kome se ne može verovati. Šta imam da pričam s… »
Vesti dana »
Ministar Mali najavio dolazak delegacije mađarskog MOL-a u naredna dva dana
Radio 021 pre 4 satijoš 37 povezanih
Zbog ovoga ga Delije vole: Moneke upitan vidi li Zvezdu na fajnal-for, pa dao odgovor koji će oduševiti navijače!
Hot sport pre 35 minutajoš 45 povezanih
Tramp: Nova runda direktnih pregovora s Iranom možda tokom vikenda
Newsmax Balkans pre 50 minutajoš 52 povezane
Penjaroja: Odigrali smo dobru utakmicu, ponosan sam na način na koji smo završili sezonu u Evroligi
Radio sto plus pre 55 minutajoš 111 povezana
Bolna eliminacija AEK-a iz Evrope: Nadoknadio čak tri gola minusa, ali nije bilo dovoljno
Mondo pre 25 minutajoš 64 povezane