Povezane vesti
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
Danas pre 18 sati
Inženjer geologije Zoran Đajić odbacio je optužbe predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je na konferenciji za medije rekao da je Đajić „lopov i prevarant i da je varao sa nekim firmama“. To je čovek kome se ne može verovati. Šta imam… »
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant
Novi magazin pre 18 sati
Inženjer geologije Zoran Đajić odbacio je optužbe predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je na konferenciji za medije rekao da je Đajić "lopov i prevarant i da je varao sa nekim firmama". „To je čovek kome se ne može verovati. Šta imam da… »
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
N1 Info pre 18 sati
Inženjer geologije Zoran Đajić odbacio je optužbe predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je na konferenciji za medije rekao da je Đajić "lopov i prevarant i da je varao sa nekim firmama". „To je čovek kome se ne može verovati. Šta imam da… »
N1 Info pre 19 sati
Konačno se oglasio inženjer Đajić na Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant
Nova pre 19 sati
Vesti dana »
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Nije vic da Tramp hoće da kupi Grenland – kaže njegov državni sekretar
Danas pre 2 satajoš 1 povezana