Povezane vesti

"Bivšeg sam naterala da radi za mene": Pevačica nikad iskrenije o nekadašnjem partneru: "To nisam smela da mešam, ali sam…

"Bivšeg sam naterala da radi za mene": Pevačica nikad iskrenije o nekadašnjem partneru: "To nisam smela da mešam, ali sam…

Blic 30.01.2025
Pevačica Maja Marijana posavetovala je sve mlađe koleginice da partnere ne postavljaju na pozicije menadžera, kao i da se ona na kraju zbog svega i te kako pokajala. Naime, Maja je jednom prilikom objasnila šta je tačno doživela. - Što se tiče… »
"Bivšeg sam naterala da radi za mene" Maja Marijana o greškama u karijeri: Naučila sam lekciju

"Bivšeg sam naterala da radi za mene" Maja Marijana o greškama u karijeri: Naučila sam lekciju

Kurir 30.01.2025
Maja Marijana posavetovala je sve mlađe koleginice da partnere ne postavljaju na pozicije menadžera, kao i da se ona na kraju zbog svega i te kako pokajala. Naime, Maja je jednom prilikom objasnila šta je tačno doživela. - Što se tiče privatnog i… »
Maja Marijana naterala bivšeg da radi za nju i napravila grešku života: Danas priznaje da to nije smela da uradi

Maja Marijana naterala bivšeg da radi za nju i napravila grešku života: Danas priznaje da to nije smela da uradi

Mondo 30.01.2025
Pevačica danas javno ističe da javne ličnosti ne bi trebalo da mešaju poslovno i privatno. Pevačica Maja Marijana savetovala je mlađe koleginice da ne postavljaju svoje partnere za menadžere, jer iz ličnog iskustva zna koliko to može biti loša… »

Vesti dana »