Povezane vesti
"Otac me je omalovažavao" Tijana Ajfon bez dlake na jeziku pričala o odnosu sa roditeljima: Zbog jedne stvari nisu našli…
Kurir 30.01.2025
Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, ispričala je bez dlake na jeziku u kakvom je odnosu bila sa ocem, te je objasnila da se nisu baš najbolje slagali. Naime, Tijana tvrdi da je to bilo zbog toga što je on nije podržavao u većini… »
"Sa ocem sam na ćao,ćao jer me je omalovažavao": Starleta bez dlake na jeziku pričala o odnosu sa roditeljima: Evo što nisu…
Blic 30.01.2025
Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, ispričala je bez dlake na jeziku u kakvom je odnosu bila sa ocem, te je objasnila da se nisu baš najbolje slagali. Naime, Tijana tvrdi da je to bilo zbog toga što je on nije podržavao u većini… »
Vesti dana »
Stiglo hitno upozorenje RHMZ-a! Cela Srbija u narandžastoj zoni zbog opasne pojave, izbegavajte sunce.
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih
Američki izaslanici u Kremlju razgovarali o okončanju rata u Ukrajini, bez prodora, idu sad u Kijev x2
Danas pre 9 minutajoš 14 povezanih
Muškarac (60) doživeo srčani udar pa sleteo s puta! Drama kod Novog Pazara: Policija i Hitna pomoć jedva stigli do njega
Blic pre 39 minutajoš 10 povezanih
Užasna nesreća na putu Novi Pazar - Raška: Jedan poginuo, više povređenih, vozilo stalo zbog kvara a onda se u njega silovito zakucalo drugo
Kurir pre 59 minutajoš 10 povezanih