Повезане вести
"Отац ме је омаловажавао" Тијана Ајфон без длаке на језику причала о односу са родитељима: Због једне ствари нису нашли…
Курир 30.01.2025
Старлета Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон, испричала је без длаке на језику у каквом је односу била са оцем, те је објаснила да се нису баш најбоље слагали. Наиме, Тијана тврди да је то било због тога што је он није… »
"Са оцем сам на ћао,ћао јер ме је омаловажавао": Старлета без длаке на језику причала о односу са родитељима: Ево што нису…
Блиц 30.01.2025
Старлета Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон, испричала је без длаке на језику у каквом је односу била са оцем, те је објаснила да се нису баш најбоље слагали. Наиме, Тијана тврди да је то било због тога што је он није… »
Вести дана »
Изливање Јужне Мораве изазвало евакуацију и прекиде у саобраћају у Врању
Наслови.аи пре 12 минутајош 19 повезаних
Економија и технологија на првом месту: Србија отвара врата инвестицијама Велике Британије, а Британци неће доћи празних руку
Курир пре 32 минутајош 34 повезане
Ко су српски бизнисмени који преузимају Имлек: Један играо за Партизан и направио Марбо, други водио Бамби и Нецтар
Мондо пре 56 минутајош 27 повезаних
(Видео) Нападнут пољски амбасадор у Русији! Група људи га опколила, пробали и да га ударе: Обезбеђење га једва увело у зграду
Блиц пре 32 минутајош 37 повезаних