Povezane vesti
"Otac me je omalovažavao" Tijana Ajfon bez dlake na jeziku pričala o odnosu sa roditeljima: Zbog jedne stvari nisu našli…
Kurir pre 14 sati
Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, ispričala je bez dlake na jeziku u kakvom je odnosu bila sa ocem, te je objasnila da se nisu baš najbolje slagali. Naime, Tijana tvrdi da je to bilo zbog toga što je on nije podržavao u većini… »
"Sa ocem sam na ćao,ćao jer me je omalovažavao": Starleta bez dlake na jeziku pričala o odnosu sa roditeljima: Evo što…
Blic pre 17 sati
Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, ispričala je bez dlake na jeziku u kakvom je odnosu bila sa ocem, te je objasnila da se nisu baš najbolje slagali. Naime, Tijana tvrdi da je to bilo zbog toga što je on nije podržavao u većini… »
Vesti dana »
Ovo je cela posada srušenog američkog helikoptera: Svi nastradali u sudaru sa avionom iznad Vašingtona
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Odražan protest studenata u Pećincima, jednom od najtvrđih upozišta SNS u Vojvodini (VIDEO, FOTO)
Danas pre 52 minutajoš 1 povezana