Povezane vesti
"Svi pevači su to radili": Ljuba Aličić nikad iskrenije o porocima: Evo kako se dozvao pameti, pomenuo mnogo mlađe kolege
Blic 30.01.2025
Folk pevač Ljuba Aličić ispričao je da je sa kolegama pevačica redovno konzumirao alkohol, ali da se vremenom skrasio i batalio poroke, te danas živi relativno zdravo. Naime, Ljuba tvrdi da svako na estradi manje-više prože kroz sličnu fazu, ali… »
"Pevači uzimaju svašta da bi pevali" Ljuba Aličić otkrio mračne tajne estrade: I ja sam bio deo toga, ali znao sam meru!
Kurir 30.01.2025
Ljuba Aličić priznaje da je ranije redovno konzumirao alkohol, ali da je porocima rekao zbogom i da danas živi relativno zdravo. Aličić kaže da mnogi pevači ne mogu da rade bez nekog stimulansa, zbog čega se mnogi odaju porocima, naročito… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana