Повезане вести
Отац је тера на факултет, она каже - јок! Ни да чује али, вели, мораће! А овај занат јој се сан, радионицу не би мењала ни за…
Курир 30.01.2025
Сам власник радње остао је затечен када се јавила за посао јер каже ради преко 40 година, а није имао случај да се жена јавила за ово занимање Четврта је година, а кад заврши вероватно ће на факултет јер је отац тера, а она не… »
"Отац ме тера на факултет, али ја волим да поправљам аутомобиле": Има дуге нокте и не смета јој да се замаже уљем
Мондо 30.01.2025
Млада Босанка Бејта Шехић би највише волела да буде аутомеханичар! Четврта је година, а кад заврши вероватно ће на факултет јер је отац тера, а она не би јер сматра да то и није баш преко потребно. Ипак, каже, мораће јер отац… »
Вести дана »

РХМЗ објавио прогнозу за целу недељу: Ново невреме стиже нам већ сутра
Нова пре 1 сатјош 26 повезаних

БЛОГ УЖИВО На десетине трактора испред Покрајинске владе, велики број припадника Интервентне полиције: Вучић одговорио професору из Новог Сада
Нова пре 4 минутајош 22 повезане

Нато затвара небо изнад западне: Украјине?! Пољски министар наговестио да се спрема овај потез: "Путин је охрабрио идеју"
Блиц пре 54 минутајош 19 повезаних

Шта је ЦН гас, за који студенти тврде да је полиција користила против грађана у Новом Саду?
Данас пре 12 сатијош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 1 сатјош 17 повезаних