Povezane vesti

Stevan Piale napustio "igru sudbine" posle 5 godina: "Ovaj put je stvarno kraj, lik Luke Kanačkog više neće biti deo priče"

Stevan Piale napustio "igru sudbine" posle 5 godina: "Ovaj put je stvarno kraj, lik Luke Kanačkog više neće biti deo priče"

Blic 30.01.2025
Glumac Stevan Piale obavestio je javnost da nakon petogodišnje saradnje više nije deo serije "Igre sudbine". Naime, Stevan Piale se oglasio na Instagramu i zahvalio se kolegama na divnoj saradnji u ovoj seriji i otkrio da lik Luke Kanačkog više neće… »
Dragana Mićalović napustila "igru sudbine": "Ovo nije samo kraj jedne uloge. Ovo je kraj jednog životnog poglavlja"

Dragana Mićalović napustila "igru sudbine": "Ovo nije samo kraj jedne uloge. Ovo je kraj jednog životnog poglavlja"

Blic 30.01.2025
Glumica Dragana Mićalović napustila je seriju "Igre sudbine". Naime, nakon što je njen kolega Stevan Piale obavestio javnost da više nije deo ovog ostvarenjs i zahvalio se na saradnji, i Dragana Mićalović je otkrila da više nije deo ovog projekta… »
Stevan Piale napustio "Igru sudbine" posle 5 godina: "Saopšteno mi je da lik Luke Kanačkog više neće biti deo serije"

Stevan Piale napustio "Igru sudbine" posle 5 godina: "Saopšteno mi je da lik Luke Kanačkog više neće biti deo serije"

Kurir 30.01.2025
Glumac Stevan Piale obavestio je svoju publiku da nakon pet godina saradnje napušta popularnu seriju „ Igre sudbine“. Piale je putem Instagrama izrazio zahvalnost svim kolegama na izvanrednoj saradnji tokom snimanja serije, ističući koliko mu je… »
Tužan dan za fanove Igre sudbine: Omiljeni glumački par rekao zbogom

Tužan dan za fanove Igre sudbine: Omiljeni glumački par rekao zbogom

Story 30.01.2025
Glumci iz Igre sudbine, Dragana Mićalović i Stevan Piale, pozdravili su se od ovog projekta, kome su posvetili pet godina svog života. Prvi je vest o prekidu saradnje objavio Stevan, a potom se na Instagramu oglasila i Dragana. - Hvala za sudbinu. Kako… »
„Saopšteno mi je da se tok serije menja“: Stevan Piale napustio „Igru sudbine“

„Saopšteno mi je da se tok serije menja“: Stevan Piale napustio „Igru sudbine“

Nova 30.01.2025
Glumac Stevan Piale obavestio je javnost da nakon petogodišnje saradnje više nije deo serije "Igre sudbine". Stevan Piale se oglasio na Instagramu i zahvalio se kolegama na divnoj saradnji u ovoj seriji i otkrio da lik Luke Kanačkog više neće biti… »
Stevan Piale zauvek napustio "Igru sudbine": Shvatio da "nije bio njihov nivo", otpustili ga nakon pet godina

Stevan Piale zauvek napustio "Igru sudbine": Shvatio da "nije bio njihov nivo", otpustili ga nakon pet godina

Mondo 30.01.2025
Glumac je saopštio da lik Luke Kanačkog više neće biti deo priče. Popularni srpski glumac Stevan Piale saopštio je da se, nakon pet godina rada, povlači iz serije "Igra sudbine". Putem objave na Instagramu, emotivno se oprostio od projekta koji mu… »

Vesti dana »