Povezane vesti

Preokret! Mina Kostić isprozivala dreg kraljice, pa se pokajala: Ko sam ja da im sudim? Oglasile se i "Harem girls", evo šta…

Preokret! Mina Kostić isprozivala dreg kraljice, pa se pokajala: Ko sam ja da im sudim? Oglasile se i "Harem girls", evo šta…

Kurir pre 5 dana
I pre nego što je takmičenje Pesma za Evroviziju počelo, pojedini učesnici izazvali su opštu pometnju na javnoj sceni. Grupa "Harem Girls", koju čine dreg kraljice, svojim specifičnim načinom oblačenja i performansa privukle su mnogo komentara… »
Mina Kostić javno prozvala takmičarke Pesme za Evroviziju: Pokajala se nakon njihovog odgovora, sada im je ovo poručila

Mina Kostić javno prozvala takmičarke Pesme za Evroviziju: Pokajala se nakon njihovog odgovora, sada im je ovo poručila

Mondo pre 6 dana
Mina je burno reagovala nakon snimka na kom dreg kraljice objašnjavaju šta je njihov cilj i kako su odlučile da se prijave na pomenuto takmičenje, a komentar je izazvao haos. Među učesnicima koji su se prijavili za muzičko takmičenje "Pesma za… »
(Foto) promenila ploču: Mina Kostić javno prozvala dreg kraljice - Nakon njihovog odgovora se pokajala, pa im javno poručila…

(Foto) promenila ploču: Mina Kostić javno prozvala dreg kraljice - Nakon njihovog odgovora se pokajala, pa im javno poručila…

Blic pre 6 dana
Dreg kraljice iz grupe "Harem girls" prijavile su se na ovogodišnju "Pesmu za Evroviziju", a svojom pojavom izazvale su mnoštvo komentara od kojih je jedan dala i pevačica Mina Kostić. Naime, ekipa "Blica" posetila je "Harem girls" pred njihov nastup… »
"Oprosti im, ne znaju šta rade" Mina Kostić šokirana dreg kraljicama: javno napisala komentar, a one odbrusile: Ona se moli…

"Oprosti im, ne znaju šta rade" Mina Kostić šokirana dreg kraljicama: javno napisala komentar, a one odbrusile: Ona se moli…

Kurir pre 6 dana
Dreg kraljice, Harem girls, održale su nastup u Beogradu, a nakon što je njihova pesma ugledala svetlost dana, komentari pljušte na sve strane. One će nastupati na PZE i boriti se za pobedu sa ostalim takmičarima, a mnogima su ukrale srce od samog… »
"Oprosti im, ne znaju šta rade": Mina Kostić šokirana dreg kraljicama pisala molitvu, a one odbrusile: "Ona se moli za našu…

"Oprosti im, ne znaju šta rade": Mina Kostić šokirana dreg kraljicama pisala molitvu, a one odbrusile: "Ona se moli za našu…

Blic pre 6 dana
Dreg kraljice, Harem girls, održale su nastup u Beogradu, a pre spektakla posetili smo ih u garderobi i razgovarale o njihovom performansu kojim su se predstavile na PZE. Sastav koji sadrži pet muškaraca i jednu damu nije se dopao pevačici Mini… »

Vesti dana »