Povezane vesti
"Kad možete samo da se isplačete zajedno s majkom" Predsednik Vučić u poseti mladića povređenog u padu nadstrešnice…
Kurir 30.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je jutros Vukašina Crnčevića koji je povređen prilikom pada nadstrešnice u Novom Sadu. "Posetio sam jutros Vukašina Crnčevića, mladića teško povređenog prilikom pada nadstrešnice u Novom Sadu 1… »
Vučić posetio mladića povređenog prilikom pada nadstrešnice u Novom Sadu
RTS 30.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je jutros na VMA Vukašina Crnčevića, mladića teško povređenog prilikom pada nadstrešnice u Novom Sadu. "Posetio sam jutros Vukašina Crnčevića, mladića teško povređenog prilikom pada nadstrešnice u… »
Vučićeve aktivnosti od jutros, dok javnost prati polazak studenata za Novi Sad
Danas 30.01.2025
Dok javnost u Srbiji prati preko društvenih mreža polazak studentske kolone za Novi Sad, i akcije 15 minuta ćutanja, Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, imao je svoje aktivnosti, sreo se sa dva ambasadora i objavio da je posetio mladića povređenog… »
"Jedno Vukašinovo mahanje rukom vraća veru u čuda": Vučić posetio mladića povređenog u padu nadstrešnice
Mondo 30.01.2025
Predsednik Srbije posetio je mladića koji je povređen u padu nadstrešnice u Novom Sadu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je jutros Vukašina Crnčevića koji je povređen prilikom pada nadstrešnice u Novom Sadu. "Posetio sam jutros… »
Vučić posetio mladića povređenog prilikom pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN 30.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je jutros na VMA mladića teško povređenog prilikom pada nadstrešnice u Novom Sadu. Vojnomedicinska akademija je juče saopštila da je pacijent još uvek u teškom stanju, ali da je stabilno. "Posetio sam… »
Vučić posetio mladića povređenog prilikom pada nadstrešnice u Novom Sadu Vukašina Crnčevića
RTV 30.01.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je jutros na VMA mladića teško povređenog prilikom pada nadstrešnice u Novom Sadu, Vukašina Crnčevića. "Posetio sam jutros Vukašina Crnčevića, mladića teško povređenog prilikom pada… »
"I kad možete samo da se isplačete zajedno s majkom": Vučić posetio teško povređenog mladića u padu nadstrešnice u…
Blic 30.01.2025
Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na svom Instagram profilu da je posetio mladića teško povređenog tokom pada nadstrešnice na Železničkoj stanici Novi Sad. - Posetio sam jutros Vukašina Crnčevića, mladića teško povređenog prilikom pada… »
Vučić na VMA posetio mladića povređenog prilikom pada nadstrešnice u Novom Sadu
Euronews 30.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je jutros na VMA mladića teško povređenog prilikom pada nadstrešnice u Novom Sadu Vukašina Crnčevića. "Posetio sam jutros Vukašina Crnčevića, mladića teško povređenog prilikom pada nadstrešnice u… »
Vukašinovo mahanje rukom vraća nadu da su čuda moguća: Vučić posetio mladića povređenog u padu nadstrešnice
Telegraf 30.01.2025
Preporučujemo. Posetio sam jutros Vukašina Crnčevića, mladića teško povređenog prilikom pada nadstrešnice u Novom Sadu 1. novembra, napisao je predsednik Aleksandar Vučić, nakon obilaska ovog hrabrog momka na VMA, gde je nedavno prebačen. -… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Dođoše Nišlije“, „Sloboda miriše na Lale“: Studenti sa juga i severa Srbije zajedno stigli na Terazije, građani uzvikuju „Pumpaj, pumpaj“
Nova pre 23 minutajoš 62 povezane

Laura Koveši i EU javno tužilaštvo vode istragu o slučaju pada nadstrešnice
Serbian News Media pre 2 satajoš 35 povezanih