Povezane vesti
Ko je Ivica Kojić: Od G17+ do Vučićevog kabineta i uloge u projektu železnice
N1 Info 30.01.2025
Novo ime koje se pojavilo u vezi sa projektom rekonstrukcije i adaptacije železničke pruge ka Mađarskoj jeste „čovek iz senke“ Ivica Kojić, šef Kabineta predsednika Aleksandra Vučića. Nekadašnji pripadnik G17+, a danas jedan od najbližih saradnika… »
Nova ekonomija: Šef kabineta Aleksandra Vučića "ubrzavao aktivnosti" na projektu rekonstrukcije pruge ka Mađarskoj
Moj Novi Sad 30.01.2025
Ivica Kojić, šef kabineta predsednika Srbije Aleksandra Vučića, imao je ulogu u projektu rekonstrukcije i adaptacije pruge ka Mađarskoj, otkriva Nova ekonomija. Kako se vidi iz mejlova koje je objavilo Više javno tužilaštvo u Novom Sadu, Kojić je obećao… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi najavili naredni veliki protest u Beogradu za 28. jun - Vidovdan
Beta pre 6 satijoš 12 povezanih

Milošević (SSP): Opozicija će u Zaječaru podneti žalbe i krivične prijave zbog odbijanja prigovora
Nova pre 37 minutajoš 17 povezanih

Aktivisti za zaštitu životinja danas u 13 gradova tražili primenu zakona, u NS veliki broj pasa na okupljanju (FOTO)
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 11 povezanih

"Mislila sam da će mi srce stati": Građani u Iranu i Izraelu pod ruševinama, strahuju dok svet gleda rastući rat
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih