Povezane vesti
Voštinić: Svaki marifetluk, zloupotreba ili državno zaštićeno nasilje uvek u vezi sa nekim iz SNS
Novi magazin 30.01.2025
Pokušavao sam sebi da dokažem da je napad na mene nije planiran ili organizovan, a sada se susrećem sa činjenicom da je to gotovo nemoguće pobiti i da sve ima utemeljenje u državno-organizovanom kriminalu, kaže Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta povodom… »
Voštinić: Svaki marifetluk, zloupotreba ili državno zaštićeno nasilje uvek u vezi sa nekim iz SNS
N1 Info 30.01.2025
Pokušavao sam sebi da dokažem da je napad na mene nije planiran ili organizovan, a sada se susrećem sa činjenicom da je to gotovo nemoguće pobiti i da sve ima utemeljenje u državno-organizovanom kriminalu, kaže Predrag Voštinić iz Lokalnog fronta povodom… »
Voštinić povodom hapšenja čoveka koji ga je napao: Njih ima jako malo i pobedivi su
Danas 29.01.2025
Nakon vesti o hapšenju Marka Tošina, muškarca koji je učestvovao u incidentu u kome je pre godinu i po dana u Kraljevu kolima udaren aktivista Lokalnog fronta Predrag Voštinić, on za Danas kaže da je bio iznenađen kada je na Iksu video ime i prezime… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 59 povezanih

CPE: Novi obračun – plata za život u Srbiji iznosi 150.670 dinara
Nova ekonomija pre 42 minutajoš 37 povezanih

FBI pronašao oružje kojim je ubijen Čarli Kirk, ali ubica je i dalje u bekstvu (VIDEO)
Danas pre 17 minutajoš 123 povezane

Vučić: Moramo Srbiju da vratimo na pravi kolosek;Sigal:Vidim promene i impresivan razvoj
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih

U Parizu uhapšen državljanin Srbije, član Škaljarskog klana, zbog ubistva pripadnika Kavačkog
N1 Info pre 48 minutajoš 17 povezanih