Повезане вести
Воштинић: Сваки марифетлук, злоупотреба или државно заштићено насиље увек у вези са неким из СНС
Нови магазин 30.01.2025
Покушавао сам себи да докажем да је напад на мене није планиран или организован, а сада се сусрећем са чињеницом да је то готово немогуће побити и да све има утемељење у државно-организованом криминалу, каже Предраг Воштинић… »
Воштинић: Сваки марифетлук, злоупотреба или државно заштићено насиље увек у вези са неким из СНС
Н1 Инфо 30.01.2025
Покушавао сам себи да докажем да је напад на мене није планиран или организован, а сада се сусрећем са чињеницом да је то готово немогуће побити и да све има утемељење у државно-организованом криминалу, каже Предраг Воштинић… »
Воштинић поводом хапшења човека који га је напао: Њих има јако мало и победиви су
Данас 29.01.2025
Након вести о хапшењу Марка Тошина, мушкарца који је учествовао у инциденту у коме је пре годину и по дана у Краљеву колима ударен активиста Локалног фронта Предраг Воштинић, он за Данас каже да је био изненађен када је на Иксу… »
Вести дана »
Карлик се моли за Жељка: ''Понекад је живот већи од кошарке''
Спортске.нет пре 57 минутајош 5 повезаних
„‘Трампекономија’ не функционише“: Економиста Џозеф Стиглиц гостовао у Београду
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Одређен притвор младићу (23) из БиХ: У превртању чамца на Сави троје миграната погинуло, спасени били у тешком стању! Страшни призори (видео)
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Европска унија потврдила одлуку да на неодређено време замрзне руску имовину
РТС пре 57 минутајош 3 повезане
Каја Калас о замрзнутој имовини Русије: Неће им бити враћена док Москва не плати репарације Украјини
Курир пре 2 минутајош 1 повезана