Povezane vesti
Direktorka Gimnazije u Vršcu podnela ostavku
Danas 30.01.2025
Direktorka Gimnazije u Vršcu Tamara Pešić podnela je ostavku na tu funkciju i ogradila se od stavova novinara Aleksandra Čupića, koji je optužen za targetiranje profesora koji podržavaju studentske proteste. „Poštovani članovi Školskog odbora… »
„Obraćam vam se sa zahtevom da sam donela odluku“: Kako je direktorka gimnazije u Vršcu sročila ostavku
Nova 30.01.2025
Direktorka gimnazije "Borislav Petrov Braca" u Vršcu Tamara Pešić, podnela je ostavku i o tome danas obavestila Školski odbor. „Poštovani članovi Školskog odbora, obraćam vam se sa zahtevom da sam donela sledeću odluku. Ja, Tamara Pešić… »
Direktorka vršačke gimnazije podnela ostavku
Novi magazin 30.01.2025
Direktorka gimnazije u Vršcu Tamara Pešić podnela je danas ostavku na tu funkciju. "Poštovani članovi Školskog odbora, obraćam vam se sa zahtevom da sam donela sledeću odluku: Ja, Tamara Pešić, direktorka Gimnazije 'Borislav Petrov Braca' iz… »
Direktorka gimnazije u Vršcu podnela ostavku
Radio 021 30.01.2025
Direktorka gimnazije u Vršcu Tamara Pešić podnela je ostavku na tu funkciju. "Poštovani članovi Školskog odbora, obraćam vam se sa zahtevom da sam donela sledeću odluku. Ja, Tamara Pešić, direktorka Gimnazije 'Borislav Petrov Braca' iz Vršca… »
Direktorka gimnazija "Borislav Petrov Braca" iz Vršca podnela ostavku
RTV 30.01.2025
VRŠAC - Direktorka gimnazije "Borislav Petrov Braca" u Vršcu Tamara Pešić, podnela je ostavku i o tome danas obavestila Školski odbor. "Ja, Tamara Pešić, direktorka Gimnazije 'Borislav Petrov Braca' iz Vršca, na lični zahtev podnosim ostavku na… »
Vesti dana »

Dan žalosti u Srbiji zbog tragedije u Severnoj Makedoniji, zastave na pola koplja
Euronews pre 26 minutajoš 46 povezanih

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 26 minutajoš 29 povezanih

„Zabeleženo više od 330 smrtnih slučajeva, uglavnom palestinske dece i žena“: Hamas tvrdi jedno, Izrael drugo
Nova pre 38 minutajoš 19 povezanih

Horor u Čačku: Sin nožem ubio majku i oca, pa krenuo peške za Beograd, tela pronađena u stanu
Mondo pre 1 satjoš 16 povezanih

Novi Sad: Pokret Bravo traži hitno oslobađanje Mirana Pogačara
Novi magazin pre 38 minutajoš 9 povezanih