Povezane vesti
Direktorka Gimnazije u Vršcu podnela ostavku
Danas 30.01.2025
Direktorka Gimnazije u Vršcu Tamara Pešić podnela je ostavku na tu funkciju i ogradila se od stavova novinara Aleksandra Čupića, koji je optužen za targetiranje profesora koji podržavaju studentske proteste. „Poštovani članovi Školskog odbora, donela sam… »
„Obraćam vam se sa zahtevom da sam donela odluku“: Kako je direktorka gimnazije u Vršcu sročila ostavku
Nova 30.01.2025
Direktorka gimnazije "Borislav Petrov Braca" u Vršcu Tamara Pešić, podnela je ostavku i o tome danas obavestila Školski odbor. „Poštovani članovi Školskog odbora, obraćam vam se sa zahtevom da sam donela sledeću odluku. Ja, Tamara Pešić, direktorka… »
Direktorka vršačke gimnazije podnela ostavku
Novi magazin 30.01.2025
Direktorka gimnazije u Vršcu Tamara Pešić podnela je danas ostavku na tu funkciju. "Poštovani članovi Školskog odbora, obraćam vam se sa zahtevom da sam donela sledeću odluku: Ja, Tamara Pešić, direktorka Gimnazije 'Borislav Petrov Braca' iz Vršca, na… »
Direktorka gimnazija "Borislav Petrov Braca" iz Vršca podnela ostavku
RTV 30.01.2025
VRŠAC - Direktorka gimnazije "Borislav Petrov Braca" u Vršcu Tamara Pešić, podnela je ostavku i o tome danas obavestila Školski odbor. "Ja, Tamara Pešić, direktorka Gimnazije 'Borislav Petrov Braca' iz Vršca, na lični zahtev podnosim ostavku na mestu… »
Vesti dana »
Pezeškijan: Nikada nismo želeli nuklearno oružje, spremni smo na dogovor; U Izraelu kritike Netanjahuovog govora u Njujorku
RTS pre 36 minutajoš 24 povezane
"Poluga mafijaškog režima doseže i preko granice, ali videćemo se ponovo": Studenti otkazali dalje akcije u Republici Srpskoj
Nova pre 11 minutajoš 20 povezanih
NAGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJI: Kiša i pljuskovi, temperatura pada i do 13 stepeni – evo kakvo vreme stiže za vikend
Glas juga pre 4 satijoš 25 povezanih
Si Đinping u Vašingtonu: Kina i SAD konkurenti, ali važnije da mogu da sarađuju
Beta pre 6 minutajoš 39 povezanih
Objavljeno koliko je tačno gledalaca posmatralo meč Srbija - Grčka, jedna od najgorih poseta u istoriji
Telegraf pre 16 minutajoš 41 povezana