Povezane vesti
Direktorka Gimnazije u Vršcu podnela ostavku
Danas 30.01.2025
Direktorka Gimnazije u Vršcu Tamara Pešić podnela je ostavku na tu funkciju i ogradila se od stavova novinara Aleksandra Čupića, koji je optužen za targetiranje profesora koji podržavaju studentske proteste. „Poštovani članovi Školskog odbora… »
„Obraćam vam se sa zahtevom da sam donela odluku“: Kako je direktorka gimnazije u Vršcu sročila ostavku
Nova 30.01.2025
Direktorka gimnazije "Borislav Petrov Braca" u Vršcu Tamara Pešić, podnela je ostavku i o tome danas obavestila Školski odbor. „Poštovani članovi Školskog odbora, obraćam vam se sa zahtevom da sam donela sledeću odluku. Ja, Tamara Pešić… »
Direktorka vršačke gimnazije podnela ostavku
Novi magazin 30.01.2025
Direktorka gimnazije u Vršcu Tamara Pešić podnela je danas ostavku na tu funkciju. "Poštovani članovi Školskog odbora, obraćam vam se sa zahtevom da sam donela sledeću odluku: Ja, Tamara Pešić, direktorka Gimnazije 'Borislav Petrov Braca' iz… »
Direktorka gimnazije u Vršcu podnela ostavku
Radio 021 30.01.2025
Direktorka gimnazije u Vršcu Tamara Pešić podnela je ostavku na tu funkciju. "Poštovani članovi Školskog odbora, obraćam vam se sa zahtevom da sam donela sledeću odluku. Ja, Tamara Pešić, direktorka Gimnazije 'Borislav Petrov Braca' iz Vršca… »
Direktorka gimnazija "Borislav Petrov Braca" iz Vršca podnela ostavku
RTV 30.01.2025
VRŠAC - Direktorka gimnazije "Borislav Petrov Braca" u Vršcu Tamara Pešić, podnela je ostavku i o tome danas obavestila Školski odbor. "Ja, Tamara Pešić, direktorka Gimnazije 'Borislav Petrov Braca' iz Vršca, na lični zahtev podnosim ostavku na… »
Vesti dana »

VIDEO: Zapadna Srbija sliva se na protest u Beogradu, dugačka kolona na auto-putu „Miloš Veliki“
N1 Info pre 31 minutajoš 81 povezana

Tri osobe povređene, uhapšen vozač koji je naleteo na okupljene građane u Žarkovu
RTS pre 15 minutajoš 21 povezana