Повезане вести

Директорка Гимназије у Вршцу поднела оставку

Директорка Гимназије у Вршцу поднела оставку

Данас 30.01.2025
Директорка Гимназије у Вршцу Тамара Пешић поднела је оставку на ту функцију и оградила се од ставова новинара Александра Чупића, који је оптужен за таргетирање професора који подржавају студентске протесте. „Поштовани чланови… »
„Обраћам вам се са захтевом да сам донела одлуку“: Како је директорка гимназије у Вршцу срочила оставку

„Обраћам вам се са захтевом да сам донела одлуку“: Како је директорка гимназије у Вршцу срочила оставку

Нова 30.01.2025
Директорка гимназије "Борислав Петров Браца" у Вршцу Тамара Пешић, поднела је оставку и о томе данас обавестила Школски одбор. „Поштовани чланови Школског одбора, обраћам вам се са захтевом да сам донела следећу одлуку. Ја… »
Директорка вршачке гимназије поднела оставку

Директорка вршачке гимназије поднела оставку

Нови магазин 30.01.2025
Директорка гимназије у Вршцу Тамара Пешић поднела је данас оставку на ту функцију. "Поштовани чланови Школског одбора, обраћам вам се са захтевом да сам донела следећу одлуку: Ја, Тамара Пешић, директорка Гимназије 'Борислав… »
Директорка гимназије у Вршцу поднела оставку

Директорка гимназије у Вршцу поднела оставку

Радио 021 30.01.2025
Директорка гимназије у Вршцу Тамара Пешић поднела је оставку на ту функцију. "Поштовани чланови Школског одбора, обраћам вам се са захтевом да сам донела следећу одлуку. Ја, Тамара Пешић, директорка Гимназије 'Борислав Петров… »
Директорка гимназија "Борислав Петров Браца" из Вршца поднела оставку

Директорка гимназија "Борислав Петров Браца" из Вршца поднела оставку

РТВ 30.01.2025
ВРШАЦ - Директорка гимназије "Борислав Петров Браца" у Вршцу Тамара Пешић, поднела је оставку и о томе данас обавестила Школски одбор. "Ја, Тамара Пешић, директорка Гимназије 'Борислав Петров Браца' из Вршца, на лични захтев… »

Вести дана »