Povezane vesti

"Potpisan novi ugovor o podršci" Predsednik Vučić: Ponosan sam na doprinos Jorga Heskensa! Razgovarao sam i sa nemačkom…

"Potpisan novi ugovor o podršci" Predsednik Vučić: Ponosan sam na doprinos Jorga Heskensa! Razgovarao sam i sa nemačkom…

Kurir 30.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, izrazio je zahvalnost i ponos na rad Jorga Heskensa, koji je značajno doprinosio dovođenju stranih investitora u Srbiju. "Ponosan na sve što je Jorg Heskens uradio za Srbiju u dovođenju stranih investitora. Danas… »
Vučić sa Žiofreom i Konrad

Vučić sa Žiofreom i Konrad

NIN 30.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas, na odvojenim sastancima, sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom i nemačkom ambasadorkom Anke Konrad. "Obavio razgovor sa šefom Delegacije EU u Srbiji. Razgovarali smo… »
Vučić potpisao sa Anke Konrad sporazum o nastavku partnerstva za industrijski razvoj zemlje

Vučić potpisao sa Anke Konrad sporazum o nastavku partnerstva za industrijski razvoj zemlje

Blic 30.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisao je danas sporazum o nastavku institucionalnog partnerstva u jačanju industrijskog razvoja Srbije između kabineta predsednika Republike i nemačkog Ministarstva ekonomije sa ambasadorkom SR Nemačke Anke… »
Vučić potpisao sa Konrad sporazum o nastavku partnerstva za industrijski razvoj Srbije

Vučić potpisao sa Konrad sporazum o nastavku partnerstva za industrijski razvoj Srbije

RTV 30.01.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisao je danas sporazum o nastavku institucionalnog partnerstva u jačanju industrijskog razvoja Srbije između kabineta predsednika Republike i nemačkog Ministarstva ekonomije sa ambasadorkom SR Nemačke… »
Vučić potpisao sa Anke Konrad sporazum o nastavku partnerstva za industrijski razvoj Srbije

Vučić potpisao sa Anke Konrad sporazum o nastavku partnerstva za industrijski razvoj Srbije

RTS 30.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisao je sporazum o nastavku institucionalnog partnerstva u jačanju industrijskog razvoja Srbije između kabineta predsednika Republike i nemačkog Ministarstva ekonomije sa ambasadorkom Nemačke Anke Konrad… »

Euronews 30.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potpisao je danas sporazum o nastavku institucionalnog partnerstva u jačanju industrijskog razvoja Srbije između kabineta predsednika Republike i nemačkog Ministarstva ekonomije sa ambasadorkom SR Nemačke Anke… »
Vučić: Ponosan na doprinos Jorga Heskensa Srbiji, potpisan novi ugovor o podršci

Vučić: Ponosan na doprinos Jorga Heskensa Srbiji, potpisan novi ugovor o podršci

Telegraf 30.01.2025
Teme za vas. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izrazio je zahvalnost i ponos na rad Jorga Heskensa, koji je značajno doprinosio dovođenju stranih investitora u Srbiju. Na svom Instagram nalogu, Vučić je objavio da je danas, zajedno sa… »

Vesti dana »