Povezane vesti
(Foto) dobila nacionalnu penziju, a radila u pekari: Uhvatili smo Cecu Kitić na aerodromu - Dugo je nije bilo u javnosti, a…
Blic 30.01.2025
Bivša rukometašica Svetlana Ceca Kitić poslednjih godina se ne eksponira u javnosti, te se o njenom privatnom životu veoma malo zna, a sada je ekipa "Blica" uslikala na beogradskom aerodromu. Ceca Kitić je na aerodromu čekala zeta koji je bio u Beču, a… »
Bila je na vrhu sveta i ispisala istoriju! Muž joj likvidiran na pragu 15 dana nakon rođenja ćerke, danas radi u pekari
Kurir 30.01.2025
Svetlana Ceca Kitić, nekadašnja rukometašica, otvorila je pekaru na Novom Beogradu u kojoj radi zajedno sa ćerkom Marom, a već nakon mesec dana proširile su posao ponudom kuvanih jela. - Krenula sam u ovaj posao jer mi je bilo dosadno. Iz sporta sam… »
Vesti dana »

Danas počinje G7 samit u Kanadi, teme carine SAD i sukobi na Bliskom istoku i u Ukrajini
Serbian News Media pre 1 satjoš 19 povezanih

'Pobunjeni univerzitet' sedmi dan protestuje pred Vladom Srbije
Slobodna Evropa pre 6 satijoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Gori aerodrom u istočnom Iranu, Teheran ispalio balističke projektile na Izrael
Nova pre 31 minutajoš 127 povezanih

"Hobotnica zla" ostala bez ključnih pipaka! Oni su ubijenu u baražnoj vatri izraela na Iran Tel Aviv osmislio pakleni plan! Iranu sledi pakao bez ovih generala?
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih

Šabić: Hoće li pravosuđe, na slučaju izbora, bar pokušati da štiti svoj poljuljani autoritet
Beta pre 6 satijoš 11 povezanih