Povezane vesti
(Foto) dobila nacionalnu penziju, a radila u pekari: Uhvatili smo Cecu Kitić na aerodromu - Dugo je nije bilo u javnosti, a…
Blic 30.01.2025
Bivša rukometašica Svetlana Ceca Kitić poslednjih godina se ne eksponira u javnosti, te se o njenom privatnom životu veoma malo zna, a sada je ekipa "Blica" uslikala na beogradskom aerodromu. Ceca Kitić je na aerodromu čekala zeta koji je bio u Beču, a… »
Bila je na vrhu sveta i ispisala istoriju! Muž joj likvidiran na pragu 15 dana nakon rođenja ćerke, danas radi u pekari
Kurir 30.01.2025
Svetlana Ceca Kitić, nekadašnja rukometašica, otvorila je pekaru na Novom Beogradu u kojoj radi zajedno sa ćerkom Marom, a već nakon mesec dana proširile su posao ponudom kuvanih jela. - Krenula sam u ovaj posao jer mi je bilo dosadno. Iz sporta sam… »
Vesti dana »
Iranci srušili moćni američki avion?! Oglasio se i Modžtaba Hamnei, poslao brutalnu poruku Amerikancima
Mondo pre 2 satajoš 33 povezane
Novak saznao igra protiv Francuza – na terenu i Aleksandra, Miomir i Hamad
Sputnik pre 1 satjoš 40 povezanih
Paklene vrućine haraju po Evropi, a tek je maj! Oboren rekord star 82 godine, toplotna kupola stiže i u Srbiju - poznato kada nas čeka prvi toplotni talas!
Blic pre 2 satajoš 25 povezanih
Političari o Mićunoviću: Večiti borac za demokratiju, slobodno i pravedno društvo
Insajder pre 4 satijoš 52 povezane
Četvoro mrtvih i petoro povređenih u sudaru voza i školskog autobusa u Belgiji
Serbian News Media pre 4 satijoš 23 povezane