Povezane vesti
Velika bura na pomolu u NBA, prvi čovek lige traži smanjenje trajanja četvrtina
Nova 30.01.2025
Komesar NBA lige, Adam Silver, izjavio je da je za smanjenje trajanja četvrtina sa 12 na 10 minuta, dodavši da ova tema zaslužuje širu raspravu. „Ja sam ‘fan’ četiri četvrtine od po 10 minuta. Ali, nisam siguran da nas ima mnogo koji žele to… »
Nba liga se menja iz korena: Ništa posle ovoga neće biti isto
Večernje novosti 30.01.2025
Komesar Američke profesionalne lige (NBA) Adam Silver izjavio je da je za smanjenje trajanja četvrtina sa 12 na 10 minuta, dodavši da ova tema zaslužuje širu raspravu. FOTO: EPA - Ja sam 'fan' četiri četvrtine od 10 minuta. Ali nisam siguran da nas… »
Komesar NBA lige se zalaže za smanjenje trajanja četvrtina
Sportski žurnal 30.01.2025
Smanjenje trajanja utakmica u NBA ligi dovelo bi u pitanje mogućnost postavljanja novih rekorda u različitim statističkim kategorijama. Komesar NBA lige Adam Silver izjavio je da je za smanjenje trajanja četvrtina sa 12 na 10 minuta, dodavši da ova… »
Silver želi da NBA utakmica traje 40 minuta
B92 30.01.2025
Komesar NBA lige Adam Silver izjavio je da bi voleo da se trajanje utakmica u najjačoj ligi na svetu skrati. Čovek koji je uveo novine u NBA ligu sada je rekao da mu se dopada ideja da utakmice najjačeg takmičenja u svetu košarke traju 40 minuta… »
Vesti dana »

"Svi su s teškim povredama opasnim po život" Dr Stojičić o najnovijem stanju povređenih iz Kočana smeštenih u Urgentni centar
Kurir pre 17 minutajoš 46 povezanih

Studenti i građani pokušali da blokiraju novosadsku skupštinu uoči sednice
Slobodna Evropa pre 23 minutajoš 29 povezanih

Sin ubio roditelje u Čačku: Izbodena tela uglednog lekara i njegove žene nađena u stanu, osumnjičeni nakon zločina krenuo peške za Beograd?!
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 48 minutajoš 9 povezanih