Povezane vesti
Velika bura na pomolu u NBA, prvi čovek lige traži smanjenje trajanja četvrtina
Nova 30.01.2025
Komesar NBA lige, Adam Silver, izjavio je da je za smanjenje trajanja četvrtina sa 12 na 10 minuta, dodavši da ova tema zaslužuje širu raspravu. „Ja sam ‘fan’ četiri četvrtine od po 10 minuta. Ali, nisam siguran da nas ima mnogo koji žele to… »
Nba liga se menja iz korena: Ništa posle ovoga neće biti isto
Večernje novosti 30.01.2025
Komesar Američke profesionalne lige (NBA) Adam Silver izjavio je da je za smanjenje trajanja četvrtina sa 12 na 10 minuta, dodavši da ova tema zaslužuje širu raspravu. FOTO: EPA - Ja sam 'fan' četiri četvrtine od 10 minuta. Ali nisam siguran da nas… »
Komesar NBA lige se zalaže za smanjenje trajanja četvrtina
Sportski žurnal 30.01.2025
Smanjenje trajanja utakmica u NBA ligi dovelo bi u pitanje mogućnost postavljanja novih rekorda u različitim statističkim kategorijama. Komesar NBA lige Adam Silver izjavio je da je za smanjenje trajanja četvrtina sa 12 na 10 minuta, dodavši da ova… »
Silver želi da NBA utakmica traje 40 minuta
B92 30.01.2025
Komesar NBA lige Adam Silver izjavio je da bi voleo da se trajanje utakmica u najjačoj ligi na svetu skrati. Čovek koji je uveo novine u NBA ligu sada je rekao da mu se dopada ideja da utakmice najjačeg takmičenja u svetu košarke traju 40 minuta… »
Vesti dana »

Uživo tenzije na protestu u Beogradu: Blokader krenuo s puškom, uhapšen vozač u Žarkovu! Konfuzija oko centralnog mesta okupljanja
Kurir pre 12 minutajoš 41 povezana

Tri osobe povređene, uhapšen vozač koji je naleteo na okupljene građane u Žarkovu
RTS pre 13 minutajoš 21 povezana

Studenti ETF-a tvrde da će govori i bina biti na Slaviji i objašnjavaju zašto
Nova pre 36 minutajoš 10 povezanih

Tužilaštvo naložilo hitnu identifikaciju muškarca zbog pretnji automatskom puškom na društvenim mrežama
Novi magazin pre 30 minutajoš 13 povezanih