Повезане вести
"Глава му је била раскопана, хтела сам да се онесвестим": Комшиница убијеног у Горњем Брестовцу открила језиве детаље
Мондо 30.01.2025
Комшиница убијеног мушкарца у Горњем Брестовцу огласила се о злочину који је узнемирио цео Јабланички округ. У Горњем Брестовцу код Бојника у Јабланичком округу убијен је мушкарац С.Б. (61) у току ноћи 27. на 28. јануар. За… »
"Ја сам му ископао раку за сахрану" Пријатељ из детињства убијеног Славише очајан: Одрасли смо заједно! Изнео шокантне…
Курир 30.01.2025
Свирепо убиство Славише Богдановића (61) из бојничког села Горњи Брестовац којег су у ноћи између 27. и 28. јануара насмрт претука двојица младића од којих је један малолетан, дубоко је потресло његове комшије, јер су га волели… »
Комшиница убијеног Славише Богдановића: Кад сам му видела главу, умало нисам пала у несвест
Нова 30.01.2025
Љиљана Лепојевић из бојничког села Горњи Брестовац прва је посумњала да се њеном комшији и блиском пријатељу Славиши Богдановићу (61) нешто лоше десило. Баш она је иницирала потрагу за њим, јер га од 25. јануара нико није… »
"Кад сам видела славишину главу, умало се нисам онесвестила": Љиљана прва наслутила зло, 1 ствар јој одмах била сумњива -…
Курир 30.01.2025
Љиљана Л. из бојничког села Горњи Брестовац прва је посумњала да се њеном комшији и блиском пријатељу Славиши Богдановићу (61) нешто лоше десило. Баш она је иницирала потрагу за њим, јер га од 25. јануара нико није видео… »
Комшиница убијеног Славише: Кад сам му видела главу, умало сам пала у несвест, била је скроз "раскопана"
Телеграф 30.01.2025
Препоручујемо. Љиљана Лепојевић из бојничког села Горњи Брестовац прва је посумњала да се њеном комшији и блиском пријатељу Славиши Богдановићу (61) нешто лоше десило. Баш она је иницирала потрагу за њим, јер га од 25… »
"Лежао је у локви крви, био је унакажен": Огласиле се комшије покојног Славише којег су тинејџери крвнички убили у Горњем…
Блиц 30.01.2025
- Нашли су га у локви крви, глава му је била унакажена, а поред је стајала мотка - каже комшија и пријатељ покојног Славише Богдановића (61) који је убијен у понедељак у селу Горњи Брестовац. За његово убиство ухапшена су… »
"Клинци су га унаказили од батина, нисмо могли да га препознамо": Проговорио пријатељ убијеног човека код Бојника
Мондо 30.01.2025
Пријатељ убијеног мушкарца у Горњем Брестовцу се огласио након страшног злочина. У Горњем Брестовцу из околине Бојника у Јабланичком округу убијен је мушкарац С.Б. (61) чије тело је пронађено 28. јануара у раним јутарњим… »
"Ја сам га нашао мртвог, ископао сам му и гроб": Миломир о убиству пријатеља у Горњем Брестовцу, ухапшени младићи
Мондо 30.01.2025
Пријатељ из детињства убијеног мушкарца у Горњем Брестовцу открио је детаље свирепог злочина. У Горњем Брестовцу код Бојника и Јабланичком округу је у ноћи 27. на 28. јануара убијен мушкарац С.Б. (61), а због злочина су… »
„Ја сам пронашао Славишу, ја сам му и гроб ископао“: Потресна исповест пријатеља мушкарца убијеног у Горњем Брестовцу ВИДЕО…
Нова 30.01.2025
Свирепо убиство Славише Богдановића (61) из бојничког села Горњи Брестовац којег су у ноћи између 27. и 28. јануара насмрт претука двојица младића од којих је један малолетан, дубоко је потресло његове комшије, јер су га волели… »
Ја сам нашао мртвог Славишу, ја сам му и гроб ископао: Миломир о убиству блиског пријатеља, споменуо и убице
Телеграф 30.01.2025
Препоручујемо. Свирепо убиство Славише Богдановића (61) из бојничког села Горњи Брестовац којег су у ноћи између 27. и 28. јануара насмрт претука двојица младића од којих је један малолетан, дубоко је потресло његове комшије… »
„Сумњам да је са том двојицом био још неко ко је убио мога брата“: Исповест сестре мушкарца ког су у Горњем Брестовцу убили…
Нова 30.01.2025
Бојничко село Горњи Брестовац у шоку је и страху након стравичне смрти њиховог мештанина Славише Богдановића (61) који је убијен у ноћи између 27. и 28. јануара ове године након чега је његово тело одбачено крај тамошње реке… »
Ово је мучки убијени Славиша: Његова сестра о злочину какав се не памти у овом делу Србије
Телеграф 30.01.2025
Препоручујемо. Бојничко село Горњи Брестовац у шоку је и страху након стравичне смрти њиховог мештанина Славише Богдановића (61) који је убијен у ноћи између 27. и 28. јануара ове године након чега је његово тело одбачено крај… »
Вести дана »
САД продужиле важење лиценце компанији Лукоил Интернатионал ГмБХ до 13. децембра
Данас пре 8 сатијош 6 повезаних
На данашњи дан: Заробљен Черчил, умро патријарх Павле, Колумбо направио прву белешку о дувану
Радио 021 пре 55 минутајош 2 повезане
Није први пут: Пајпер који је пао код Суботице имао несрећу и пре три године: Шта се дешава са овим авионом?
Блиц пре 9 сатијош 2 повезане