Povezane vesti
"Ja sam mu iskopao raku za sahranu" Prijatelj iz detinjstva ubijenog Slaviše očajan: Odrasli smo zajedno! Izneo šokantne…
Kurir pre 15 sati
Svirepo ubistvo Slaviše Bogdanovića (61) iz bojničkog sela Gornji Brestovac kojeg su u noći između 27. i 28. januara nasmrt pretuka dvojica mladića od kojih je jedan maloletan, duboko je potreslo njegove komšije, jer su ga voleli kao najrođenijeg… »
"Glava mu je bila raskopana, htela sam da se onesvestim": Komšinica ubijenog u Gornjem Brestovcu otkrila jezive detalje
Mondo pre 15 sati
Komšinica ubijenog muškarca u Gornjem Brestovcu oglasila se o zločinu koji je uznemirio ceo Jablanički okrug. U Gornjem Brestovcu kod Bojnika u Jablaničkom okrugu ubijen je muškarac S.B. (61) u toku noći 27. na 28. januar. Za ubistvo su… »
Komšinica ubijenog Slaviše Bogdanovića: Kad sam mu videla glavu, umalo nisam pala u nesvest
Nova pre 16 sati
Ljiljana Lepojević iz bojničkog sela Gornji Brestovac prva je posumnjala da se njenom komšiji i bliskom prijatelju Slaviši Bogdanoviću (61) nešto loše desilo. Baš ona je inicirala potragu za njim, jer ga od 25. januara niko nije video što je za… »
"Kad sam videla slavišinu glavu, umalo se nisam onesvestila": Ljiljana prva naslutila zlo, 1 stvar joj odmah bila sumnjiva -…
Kurir pre 16 sati
Ljiljana L. iz bojničkog sela Gornji Brestovac prva je posumnjala da se njenom komšiji i bliskom prijatelju Slaviši Bogdanoviću (61) nešto loše desilo. Baš ona je inicirala potragu za njim, jer ga od 25. januara niko nije video što je za ovog… »
Komšinica ubijenog Slaviše: Kad sam mu videla glavu, umalo sam pala u nesvest, bila je skroz "raskopana"
Telegraf pre 16 sati
Preporučujemo. Ljiljana Lepojević iz bojničkog sela Gornji Brestovac prva je posumnjala da se njenom komšiji i bliskom prijatelju Slaviši Bogdanoviću (61) nešto loše desilo. Baš ona je inicirala potragu za njim, jer ga od 25. januara niko nije… »
"Ležao je u lokvi krvi, bio je unakažen": Oglasile se komšije pokojnog Slaviše kojeg su tinejdžeri krvnički ubili u…
Blic pre 18 sati
- Našli su ga u lokvi krvi, glava mu je bila unakažena, a pored je stajala motka - kaže komšija i prijatelj pokojnog Slaviše Bogdanovića (61) koji je ubijen u ponedeljak u selu Gornji Brestovac. Za njegovo ubistvo uhapšena su dvojica tinejdžera… »
"Klinci su ga unakazili od batina, nismo mogli da ga prepoznamo": Progovorio prijatelj ubijenog čoveka kod Bojnika
Mondo pre 19 sati
Prijatelj ubijenog muškarca u Gornjem Brestovcu se oglasio nakon strašnog zločina. U Gornjem Brestovcu iz okoline Bojnika u Jablaničkom okrugu ubijen je muškarac S.B. (61) čije telo je pronađeno 28. januara u ranim jutarnjim časovima. Uhapšena su… »
„Ja sam pronašao Slavišu, ja sam mu i grob iskopao“: Potresna ispovest prijatelja muškarca ubijenog u Gornjem Brestovcu…
Nova pre 21 sat
Svirepo ubistvo Slaviše Bogdanovića (61) iz bojničkog sela Gornji Brestovac kojeg su u noći između 27. i 28. januara nasmrt pretuka dvojica mladića od kojih je jedan maloletan, duboko je potreslo njegove komšije, jer su ga voleli kao najrođenijeg… »
"Ja sam ga našao mrtvog, iskopao sam mu i grob": Milomir o ubistvu prijatelja u Gornjem Brestovcu, uhapšeni mladići
Mondo pre 21 sat
Prijatelj iz detinjstva ubijenog muškarca u Gornjem Brestovcu otkrio je detalje svirepog zločina. U Gornjem Brestovcu kod Bojnika i Jablaničkom okrugu je u noći 27. na 28. januara ubijen muškarac S.B. (61), a zbog zločina su uhapšena dva… »
Ja sam našao mrtvog Slavišu, ja sam mu i grob iskopao: Milomir o ubistvu bliskog prijatelja, spomenuo i ubice
Telegraf pre 21 sat
Preporučujemo. Svirepo ubistvo Slaviše Bogdanovića (61) iz bojničkog sela Gornji Brestovac kojeg su u noći između 27. i 28. januara nasmrt pretuka dvojica mladića od kojih je jedan maloletan, duboko je potreslo njegove komšije, jer su ga voleli… »
„Sumnjam da je sa tom dvojicom bio još neko ko je ubio moga brata“: Ispovest sestre muškarca kog su u Gornjem Brestovcu…
Nova pre 23 sata
Bojničko selo Gornji Brestovac u šoku je i strahu nakon stravične smrti njihovog meštanina Slaviše Bogdanovića (61) koji je ubijen u noći između 27. i 28. januara ove godine nakon čega je njegovo telo odbačeno kraj tamošnje reke. Njegova sestra… »
Ovo je mučki ubijeni Slaviša: Njegova sestra o zločinu kakav se ne pamti u ovom delu Srbije
Telegraf pre 24 sata
Preporučujemo. Bojničko selo Gornji Brestovac u šoku je i strahu nakon stravične smrti njihovog meštanina Slaviše Bogdanovića (61) koji je ubijen u noći između 27. i 28. januara ove godine nakon čega je njegovo telo odbačeno kraj tamošnje… »
Vesti dana »
BLOG: Studenti krenuli iz Maradika, biciklisti prošli Novu Pazovu (UŽIVO)
Novi magazin pre 57 minutajoš 39 povezanih
Studenti beogradskih fakulteta posle noćenja u Inđiji nastavili pešačenje, ka Novom Sadu krenuli i biciklisti
RTS pre 57 minutajoš 25 povezanih
KRIK: Skaj poruke – borba u novosadskom SNS-u oko novca i naklonosti Andreja Vučića
N1 Info pre 3 satajoš 6 povezanih
Na dan bojkota niže cene najavio još jedan veliki trgovački lanac u Hrvatskoj
Sputnik pre 2 satajoš 15 povezanih
Aktivisti incijative Most ostaje blokirali Brankov most u Beogradu
Novi magazin pre 45 minutajoš 24 povezane