Povezane vesti

Porodična tenzija na vrhuncu: Vesna uputila Relji teške reči, Nikolija joj strahovito zamerila

Porodična tenzija na vrhuncu: Vesna uputila Relji teške reči, Nikolija joj strahovito zamerila

Svet & Skandal 30.01.2025
Vesna Zmijanac o pesmi Relje Popovića iskreno Pevačica Vesna Zmijanac poznata je po tome da uvek iskreno iznosi svoje mišljenje, bez obzira na to kome se dopada ili ne. Nakon što je bez ustručavanja izjavila da joj se duet Relje Popovića i Nataše… »
(Video) "zamerili su mi": Vesna Zmijanac progovorila o odnosu sa Reljom i Nikolijom - jedna njena izjava ih razočarala

(Video) "zamerili su mi": Vesna Zmijanac progovorila o odnosu sa Reljom i Nikolijom - jedna njena izjava ih razočarala

Blic 30.01.2025
Pevačica Vesna Zmijanac je nakon izlaska dueta Relje Popovića i pevačice Nataše Bekvalac, bez ikakvog ustručavanja istakla da joj se duet nimalo ne sviđa, a sada nam je otkrila kako je zet reagovao na to. - Čuo je šta sam rekla, nije zamerio, ali… »
"Nikolija mi je više zamerila od relje..." Vesna Zmijanac otkrila reakciju ćerke i zeta nakon što je popljuvala duet sa…

"Nikolija mi je više zamerila od relje..." Vesna Zmijanac otkrila reakciju ćerke i zeta nakon što je popljuvala duet sa…

Kurir 30.01.2025
Vesna Zmijanac priznala je da Relja Popović nije bio oduševljen njenim nedavnim komentarom da joj se opšte ne dopada duetska pesma "Nemir" koju je on snimio u duetu sa Natašom Bekvalac. Kako je pevačica istakla u razgovoru s medijima, na nju se… »
Nikolija ljuta na majku zbog komentara o Relji: Vesna "raspalila" po spotu sa Natašom, ćerka joj žestoko zamerila

Nikolija ljuta na majku zbog komentara o Relji: Vesna "raspalila" po spotu sa Natašom, ćerka joj žestoko zamerila

Mondo 30.01.2025
Vesna Zmijanac je otkrila kakva je bila reakcija Relje kada je čuo da joj se ne dopada njegova pesma sa Natašom. Vesna Zmijanac je nedavno podigla ogromnu prašinu kada je prokomentarisala novu pesmu Relje Popovića koju je snimio sa koleginicom… »

Vesti dana »