Повезане вести
(Видео) "волела бих да евровизија нестане": Индира Радић о најпознатијем музичком такмичењу: "То је ријалити"
Блиц 30.01.2025
Певачица Индира Радић наступала је синоћ у Београду, а како је истакла пред нашим камерама, сада је коначно емотивно испуњена. Индира је рекла како је љубитељ зиме, те јој ова температура пред крај јануара нимало не прија. -… »
"Емотивно сам испуњена, нашла сам..." Индира Радић проговорила о емотивном животу: Певачица ужива, а на питање о Евровизији…
Курир 30.01.2025
Индира Радић пре две вечери имала је наступ у Београду, а медији су се нашли на лицу места како би разговарали с певачицом. Прво смо причали о времену које нас је затекло усред јануара, а онда смо се дотакли и приватног живота… »
Вести дана »

Нове цене горива у Србији: дизел и бензин појефтинили за по два динара до 24. октобра
Наслови.аи пре 1 сатјош 32 повезане

Зашто нема пелета на стовариштима: „Да је држава интервенисала са робним резервама до овога не би дошло“
Нова пре 1 сатјош 3 повезане

Студент Лука Стевановић после три месеца кућног притвора остаје истрајан у борби за испуњење студентских захтева: Гледам на слободу са мало присније стране него што сам гледао раније
Глас Шумадије пре 2 сатајош 4 повезане

У Београду на води убијен Филип Ивановић, полиција ухапсила осумњиченог за убиство
Данас пре 1 сатјош 89 повезаних