Povezane vesti
„Rekli su da sam prokleta": Ljudi koji su preležali lepru u borbi protiv društvene stigme
Radio 021 30.01.2025
Lepra ili guba, jedna od najstarijih bolesti čovečanstva, nije samo fizička bolest. Uprkos tome što je izlečiva terapijom antibioticima, i dalje je obavijena mitovima i strahom, posebno u udaljenim oblastima, kao što je ruralni Nepal. Prima Gharti Magar… »
"Rekli su da sam prokleta": Ljudi koji su preležali lepru u borbi protiv društvene stigme
NIN 30.01.2025
Kada je Prima Garti Magar izašla iz autobusa nakon 18 meseci u bolnici gde se lečila od lepre, nadala se da će utehu pronaći u njenoj porodici. Umesto toga, suočila se s tišinom. Iako je osoblje bolnice uveravalo njenu porodicu da je izlečena i da više… »
„Rekli su da sam prokleta": Ljudi koji su preležali lepru u borbi protiv društvene stigme
BBC News 30.01.2025
Lepra ili guba, jedna od najstarijih bolesti čovečanstva, nije samo fizička bolest. Uprkos tome što je izlečiva terapijom antibioticima, i dalje je obavijena mitovima i strahom, posebno u udaljenim oblastima, kao što je ruralni Nepal. Kada je Prima Garti… »
Vesti dana »
Razorni zemljotresi u Venecueli: Više od 230 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 53 minutajoš 47 povezanih
Toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 40 stepeni i upozorenja RHMZ-a
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 42 povezane
Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju nakon emitovanja snimaka praćenja na kojima je njegova maloletna ćerka
Slobodna Evropa pre 33 minutajoš 12 povezanih
Đoković protiv Kineza Vua na startu Vimbldona, Kecmanović protiv Sinera
Serbian News Media pre 1 satjoš 26 povezanih