Повезане вести
„Рекли су да сам проклета": Људи који су прележали лепру у борби против друштвене стигме
Радио 021 30.01.2025
Лепра или губа, једна од најстаријих болести човечанства, није само физичка болест. Упркос томе што је излечива терапијом антибиотицима, и даље је обавијена митовима и страхом, посебно у удаљеним областима, као што је рурални… »
"Рекли су да сам проклета": Људи који су прележали лепру у борби против друштвене стигме
НИН 30.01.2025
Када је Прима Гарти Магар изашла из аутобуса након 18 месеци у болници где се лечила од лепре, надала се да ће утеху пронаћи у њеној породици. Уместо тога, суочила се с тишином. Иако је особље болнице уверавало њену породицу… »
„Рекли су да сам проклета": Људи који су прележали лепру у борби против друштвене стигме
BBC News 30.01.2025
Лепра или губа, једна од најстаријих болести човечанства, није само физичка болест. Упркос томе што је излечива терапијом антибиотицима, и даље је обавијена митовима и страхом, посебно у удаљеним областима, као што је рурални… »
Вести дана »
Ово је нови курс евра: По овим вредностима мењачнице продају валуте
Мондо пре 10 минутајош 3 повезане
Анели се скаменила кад је видела хану: "Још један душманин!", Нерио не испушта вереницу из загрљаја након што је ушла у елиту (фото)
Блиц пре 5 сатијош 5 повезаних
"Два лица приведена": Огласио се МУП након инцидента у Новом Саду испред Бановине: "Гађали и вређали службена лица"
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Од данас креће смрзавање Осетно хладније време, температура се спушта на 5 степени
Ало пре 10 минутајош 3 повезане
Трамп одлучио: Приоритетне визе за навијаче који долазе на СП 2026.
Курир пре 20 минутајош 1 повезана