Povezane vesti
Jedna od najdirljivijih scena sa studentske šetnje ka Novom Sadu: „Koliko smo mi dobar narod tek sada se vidi“
Nova pre 2 dana
Studenti iz Beograda jutros su krenuli u šetnju prema Novom Sadu, gde će se u subotu sastati sa kolegama iz ovog grada i svi zajedno blokirati mostove. Reakcije na kolonu studenata koji idu iz Beograda ka Novom Sadu su dirljive, ljudi ih dočekuju sa… »
„Deko, mi te volimo“: Jedna od najdirljivijih scena sa današnje šetnje ka Novom Sadu
City magazine pre 1 dan
Studenti iz Beograda jutros su krenuli u šetnju prema Novom Sadu, gde će se sastati sa kolegama iz ovog grada, kada će svi zajedno blokirati mostove. Iako njihova šetnja traje tek nekoliko sati, tokom nje desile su se brojne dirljive scene, od kojih… »
(VIDEO) Deka se poklonio studentima, oni mu uzvikivali „deda, mi te volimo“
N1 Info pre 1 dan
Na profilu na X ETF Blokada objavljen je, kako su napisali, jedan od mnogih divnih trenutaka šetnje. Tokom njihove šetnje ka Novom Sadu, gde će se pridružiti kolegama tokom blokade sva tri mosta, jedan deka poklonio se studentima, a oni su mu… »
Vesti dana »
Nedović sa bacanja rešio derbi: Zvezda nije dozvolila Partizanu da ih stigne na tabeli
Danas pre 3 satajoš 10 povezanih
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 3 satajoš 1 povezana
Lajčak na kraju mandata: Kosovo i Srbija mogu da budu ponosni na Ohridski sporazum
Danas pre 6 satijoš 1 povezana