Povezane vesti

Predsednik Vučić kakvog niste videli! Pokazao psa kog je dobio od patrijarha, pa podelio snimak - "Upoznajte Paka! On je moj…

Predsednik Vučić kakvog niste videli! Pokazao psa kog je dobio od patrijarha, pa podelio snimak - "Upoznajte Paka! On je moj…

Kurir 30.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na TikToku video snimak na kome je prikazano kako provodi vreme sa psom, šarplanincem kog je dobio na poklon od srpskog patrijarha. Ime psa je Pako, a kako se navodi na snimku, on je pripadnik odreda vojne… »
"On je moj verni čuvar": Vučić objavio snimak sa psom: Upoznajte Paka! (video)

"On je moj verni čuvar": Vučić objavio snimak sa psom: Upoznajte Paka! (video)

Blic 30.01.2025
Predsednik Aleksandar Vučić objavio je na TikToku video snimak kako provodi vreme sa psom, šarplanincem kog je dobio na poklon od patrijarha Porfirija. Ime psa je Pako, a kako se navodi na snimku, on je pripadnik odreda vojne policije za specijalne… »
Vučić pokazao psa kojeg je dobio od patrijarha: Pogledajte velikog i čupavog Paka

Vučić pokazao psa kojeg je dobio od patrijarha: Pogledajte velikog i čupavog Paka

Telegraf 30.01.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na TikToku novi video snimak u kome je predstavio svog psa kojeg je dobio na poklon od srpskog patrijarha Porfirija i prikazao kako provodi vreme sa šarplanincem. Ime psa je Pako, a kako se… »

Vesti dana »