Повезане вести

„Готово је са корупцијом!“ Српски студенти за Гардијан: „Ми се не боримо само против режима, ми се боримо за промену система“…

„Готово је са корупцијом!“ Српски студенти за Гардијан: „Ми се не боримо само против режима, ми се боримо за промену система“…

Нова 30.01.2025
"У земљи која се бори са слабим владавином права, многи траже слободу од владе која се дуго сматра ауторитарном". Овако почиње опширан текст Ингрид Геркаме, новинарке Гардијана о протестима у Србији, под насловом „Готово је са… »
Студент из Косјерића за Гардијан: Влада је одговорна нама, показала је своју неспособност

Студент из Косјерића за Гардијан: Влада је одговорна нама, показала је своју неспособност

Данас 30.01.2025
Урош Пантовић (22) придружио се десетинама хиљада других демонстраната у понедељак како би блокирали једну од главних раскрсница у главном граду Србије. „Овде смо да кажемо нашој влади да је одговорна према нама“, рекао је… »
Гардијан: Студенти траже темељну реформу система који сматрају трулим до сржи

Гардијан: Студенти траже темељну реформу система који сматрају трулим до сржи

Н1 Инфо 30.01.2025
Студентски протести који трају у Србији од новембра по некима су највећи студентски покрет у Европи од 1968, а свакако један од највећих таласа побуне у Србији од демонстрација које су довеле до пада српског председника Слободана… »

Вести дана »