Povezane vesti
Murinjo u Parizu našao štopera
Sportski žurnal 30.01.2025
Milan Škrinjar na pozajmici u Fenerbahčeu do kraja sezone. Dosadašnji štoper Pari Sen Žermena Milan Škrinjar igraće do kraja sezone na pozajmici u Fenerbahčeu, saopštio je danas turski klub. - Veoma sam srećan što sam došao u Fenerbahče. Jedva čekam da… »
Tadić, Kostić i Mimović dobili ozbiljno pojačanje
B92 30.01.2025
Dosadašnji fudbaler Pari Sen Žermena Milan Škrinjar igraće do kraja sezone na pozajmici u Fenerbahčeu, saopštio je turski klub. "Veoma sam srećan što sam došao u Fenerbahče. Jedva čekam da se priključim novim saigračima na terenu i da dam sve od sebe za… »
Čekajući Mimovića - Fener predstavio veliko pojačanje!
Sportske.net 30.01.2025
Čelnici Fenerbahčea ovih dana ubrzano rade na jačanju ekipe za drugi deo sezone u kojoj će tim trenera Žozea Murinja pokušati da u Turskoj dođe do titule u trci za vodećim Galatasarajem, ali i da u Ligi Evrope dogura što dalje. S tim u vezi, ono što… »
Murinjo pazario u Parizu: Psž šalje defanzivca na pozajmicu u Tursku
Večernje novosti 30.01.2025
Dosadašnji fudbaler Pari Sen Žermena Milan Škrinjar igraće do kraja sezone na pozajmici u Fenerbahčeu, saopštio je danas turski klub. Evgenya Novozhenina/Pool via AP - Veoma sam srećan što sam došao u Fenerbahče. Jedva čekam da se priključim novim… »
Milan Škrinijar kod Dušana Tadića
Sport klub 30.01.2025
Najavljeno pre nekoliko dana, sada i zvanično - Milan Škrinijar je novi igrač Fenerbahčea. Škrinijar kod Žozea Murinja i Dušana Tadića dolazi kao pozajmljeni igrač Pari Sen Žermena. Dogovor su dva kluba postigla na period do kraja sezone. 🟡🔵✍🏻 All… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO I sedmo hapšenje u Užicu, građani se okupili ispred stanice i pozivaju policiju da skine šlemove: „Sada birate stranu, večeras će biti kasno“
Nova pre 29 minutajoš 33 povezane

Kragujevac među najtoplijim gradovima u Srbiji – termometri već ujutru pokazali 32 stepena
iKragujevac pre 1 satjoš 56 povezanih

Jako neveme pogodilo Suboticu, olujni vetar čupao drveće, hitne službe na terenu
Subotica.com pre 33 minutajoš 24 povezane

Raskid ugovora sa hrvatskim rukometašem zbog Thompsonovog koncerta
Al Jazeera pre 53 minutajoš 29 povezanih

Rat u Ukrajini: Lavrov saopštio pet uslova za mir - ovo mora biti deo mirovnog sporazuma
Večernje novosti pre 1 satjoš 23 povezane