Povezane vesti

Murinjo u Parizu našao štopera

Murinjo u Parizu našao štopera

Sportski žurnal pre 8 dana
Milan Škrinjar na pozajmici u Fenerbahčeu do kraja sezone. Dosadašnji štoper Pari Sen Žermena Milan Škrinjar igraće do kraja sezone na pozajmici u Fenerbahčeu, saopštio je danas turski klub. - Veoma sam srećan što sam došao u Fenerbahče… »
Tadić, Kostić i Mimović dobili ozbiljno pojačanje

Tadić, Kostić i Mimović dobili ozbiljno pojačanje

B92 pre 8 dana
Dosadašnji fudbaler Pari Sen Žermena Milan Škrinjar igraće do kraja sezone na pozajmici u Fenerbahčeu, saopštio je turski klub. "Veoma sam srećan što sam došao u Fenerbahče. Jedva čekam da se priključim novim saigračima na terenu i da dam sve… »
Čekajući Mimovića - Fener predstavio veliko pojačanje!

Čekajući Mimovića - Fener predstavio veliko pojačanje!

Sportske.net pre 8 dana
Čelnici Fenerbahčea ovih dana ubrzano rade na jačanju ekipe za drugi deo sezone u kojoj će tim trenera Žozea Murinja pokušati da u Turskoj dođe do titule u trci za vodećim Galatasarajem, ali i da u Ligi Evrope dogura što dalje. S tim u vezi, ono… »
Murinjo pazario u Parizu: Psž šalje defanzivca na pozajmicu u Tursku

Murinjo pazario u Parizu: Psž šalje defanzivca na pozajmicu u Tursku

Večernje novosti pre 8 dana
Dosadašnji fudbaler Pari Sen Žermena Milan Škrinjar igraće do kraja sezone na pozajmici u Fenerbahčeu, saopštio je danas turski klub. Evgenya Novozhenina/Pool via AP - Veoma sam srećan što sam došao u Fenerbahče. Jedva čekam da se priključim… »
Milan Škrinijar kod Dušana Tadića

Milan Škrinijar kod Dušana Tadića

Sport klub pre 8 dana
Najavljeno pre nekoliko dana, sada i zvanično - Milan Škrinijar je novi igrač Fenerbahčea. Škrinijar kod Žozea Murinja i Dušana Tadića dolazi kao pozajmljeni igrač Pari Sen Žermena. Dogovor su dva kluba postigla na period do kraja sezone… »

Vesti dana »