Повезане вести

Мурињо у Паризу нашао штопера

Мурињо у Паризу нашао штопера

Спортски журнал 30.01.2025
Милан Шкрињар на позајмици у Фенербахчеу до краја сезоне. Досадашњи штопер Пари Сен Жермена Милан Шкрињар играће до краја сезоне на позајмици у Фенербахчеу, саопштио је данас турски клуб. - Веома сам срећан што сам дошао у… »
Тадић, Костић и Мимовић добили озбиљно појачање

Тадић, Костић и Мимовић добили озбиљно појачање

Б92 30.01.2025
Досадашњи фудбалер Пари Сен Жермена Милан Шкрињар играће до краја сезоне на позајмици у Фенербахчеу, саопштио је турски клуб. "Веома сам срећан што сам дошао у Фенербахче. Једва чекам да се прикључим новим саиграчима на терену… »
Чекајући Мимовића - Фенер представио велико појачање!

Чекајући Мимовића - Фенер представио велико појачање!

Спортске.нет 30.01.2025
Челници Фенербахчеа ових дана убрзано раде на јачању екипе за други део сезоне у којој ће тим тренера Жозеа Муриња покушати да у Турској дође до титуле у трци за водећим Галатасарајем, али и да у Лиги Европе догура што даље. С… »
Мурињо пазарио у Паризу: Псж шаље дефанзивца на позајмицу у Турску

Мурињо пазарио у Паризу: Псж шаље дефанзивца на позајмицу у Турску

Вечерње новости 30.01.2025
Досадашњи фудбалер Пари Сен Жермена Милан Шкрињар играће до краја сезоне на позајмици у Фенербахчеу, саопштио је данас турски клуб. Евгениа Новозхенина/Поол виа АП - Веома сам срећан што сам дошао у Фенербахче. Једва чекам да… »
Милан Шкринијар код Душана Тадића

Милан Шкринијар код Душана Тадића

Спорт клуб 30.01.2025
Најављено пре неколико дана, сада и званично - Милан Шкринијар је нови играч Фенербахчеа. Шкринијар код Жозеа Муриња и Душана Тадића долази као позајмљени играч Пари Сен Жермена. Договор су два клуба постигла на период до… »

Вести дана »