Povezane vesti
Aleksandru je potrebna naša pomoć: 1770 na 3030
Nova 30.01.2025
Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Aleksandra Perišića (1981). Bolest se manifestovala u oktobru 2015. godine u vidu generalizovanog epileptičnog napada. Ustanovljena je dijagnoza zloćudnog tumora čeonog… »
Aleksandar se sa teškom bolešću bori već 10 godina! Lečenje nije dalo rezultate, ali nada postoji - sada mu je potrebna naša…
Kurir 30.01.2025
Humanitarna fondacija BUDI HUMAN - Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Aleksandra Perišića (1981). Bolest se manifestovala u oktobru 2015. godine u vidu generalizovanog epileptičnog napada. Ustanovljena je dijagnoza zloćudnog tumora čeonog… »
Teška bitka hrabrog Aleksandra: 10 godina se bori sa zloćudnim tumorom mozga, u ovoj rundi mu treba naša pomoć
Telegraf 30.01.2025
Preporučujemo. Aleksandar Perišić (44) već 10 godina se bori sa teškom bolešću - zloćudnim tumorom mozga, tačnije oligoastrocitomom. Njegova borba započela je 2015. godine, kada je bolest prvi put napala njegov organizam, manifestujući se kroz… »
Vesti dana »
Jokić "zapalio" konferenciju: Vikao sam na TV, "Onaj odozgo" me čuva, iz bizarnog razloga sam ubrzao oporavak
Telegraf pre 41 minutajoš 15 povezanih
Demonstracije širom SAD protiv ICE, uz slogan ‘nema rada, nema škole, nema kupovine’
Radio sto plus pre 1 satjoš 11 povezanih
Srpkinja održala emotivan govor posle finala Australijan opena! Veliki uspeh posvetila rođaku Stefanu koji se bori sa rakom: On nije mogao da bude ovde...
Kurir pre 11 minutajoš 9 povezanih
Alkaraz kao da igra protiv početnika: Kladionice otpisale Novaka Đokovića u finalu! Pogledajte šokantne kvote, pa da li je ovo realno?
Kurir pre 41 minutajoš 8 povezanih