Povezane vesti

"Ovaj što mu je sve smešno je Siniša Mali, a ja zabrinut i ponosan" Predsednik Vučić u šetnji sa ministrom finansija…

"Ovaj što mu je sve smešno je Siniša Mali, a ja zabrinut i ponosan" Predsednik Vučić u šetnji sa ministrom finansija…

Kurir 30.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prošetao je večeras sa Sinišom Malim, a ministar finansija iskoristio priliku da napravi selfi. "Ovaj što mu je sve smešno je Siniša Mali, a ja, iako zabrinut zbog svega, ponosan sam na dela koja smo zajedno… »
Vučić objavio fotografiju sa Sinišom Malim: "Neiskusno se raspitivao o sastavu nove Vlade"

Vučić objavio fotografiju sa Sinišom Malim: "Neiskusno se raspitivao o sastavu nove Vlade"

Euronews 30.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju na svom Instagram profilu sa prvim potpredsednikom Vlade Republike Srbije i ministrom finansija Sinišom Malim. "Ovaj što mu je sve smešno je Siniša Mali, a ja, iako zabrinut zbog svega… »
Siniša Mali pitao Vučića za sastav nove Vlade: Dobio je neočekivan odgovor

Siniša Mali pitao Vučića za sastav nove Vlade: Dobio je neočekivan odgovor

Telegraf 30.01.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju na Instagramu sa prvim potpredsednikom Vlade Republike Srbije i ministrom finansija Sinišom Malim. "Ovaj što mu je sve smešno je Siniša Mali, a ja, iako zabrinut zbog svega… »

Vesti dana »