Povezane vesti
Cvetanović o masovnim protestima, studentima koji su stali u prve redove i Đilasu koji se nije pozdravio sa njegovim sinom
Jug press 30.01.2025
LESKOVAC Gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića novinarka Regionalne informativne agencije JUGpress pitala je danas kako komentariše vrlo brojne proteste u Leskovcu, kao i to da, bez obzira da li su skupovi najavljeni ili ne, leskovačka policija… »
Cvetanović sumnja da Bata CHF i Ana Volf instruiraju i pokušavaju da vode studentske proteste u Leskovcu
Rešetka 30.01.2025
Bata CHF (Bratislav Stamenković)” iz udruženja “I ja se pitam”, čujem, hteo bi da bude novi gradonačelnik, a imam i informaciju da je Ana Volf, iz njegovog udruženja, zapravo kućna prijateljica sa jednom učenicom Gimnazije koja je najglasnija… »
Cvetanović o protestu u Leskovcu: Bila je onako impozantna populacija, doduše mnogo ljudi iz Svrljiga čujem neki došli
Jugmedia 30.01.2025
Bila je onako impozantna populacija, doduše mnogo ljudi iz Svrljiga čujem neki došli, ovde imate 250 studenata i to su uglavnom studenti koji su van Leskovca, znači kad kažu studentni ja tamo nisam mnogo primetio iako nisam bio prisutan ali pratim… »
Vesti dana »

Beogradski marš u finišu - na Terazijama svečani doček studenata iz cele Srbije
RTS pre 5 minutajoš 11 povezanih

Uživo studenti koji žele da uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 10 minutajoš 62 povezane

Vučić: Država će učiniti sve da protest u Beogradu protekne mirno
Bloomberg Adria pre 28 minutajoš 54 povezane

U Beograd iz više delova Srbije stižu studenti u blokadi uoči sutrašnjeg protesta
Sputnik pre 5 minutajoš 37 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 28 minutajoš 35 povezanih