Povezane vesti
Tramp uveren da će Egipat i Jordan primiti Palestince iz Gaze: Uradiće to
Vesti online 31.01.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je u četvrtak da veruje da će Egipat i Jordan ipak primiti Palestince iz Pojasa Gaze, kako je on predložio, iako su obe zemlje odbacile takvu mogućnost. “Uradiće to. Uradiće to”, rekao je Tramp… »
Tramp siguran da će Egipat i Jordan primiti raseljene Palestince
NIN 31.01.2025
"Hoće, hoće!", uveravao je Donald Tramp u četvrtak da će Jordan i Egipat primiti raseljene Palestince, mada te dve države to odbijaju. "Mi radimo mnogo za njih i oni će to učiniti", rekao je republikanski predsednik SAD u Beloj kući novinaru koji ga… »
Tramp uveren da će Egipat i Jordan primiti Palestince iz Gaze: Uradiće to
RTV 31.01.2025
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovio je u četvrtak da veruje da će Egipat i Jordan ipak primiti Palestince iz Pojasa Gaze, kako je on predložio, iako su obe zemlje odbacile takvu mogućnost. "Uradiće to. Uradiće to"… »
"Hoće, hoće": Tramp uveren da će Jordan i Egipat primiti raseljene Palestince iako dve države to odbijaju - "Mi radimo mnogo…
Kurir 31.01.2025
"Hoće, hoće!", uveravao je Donald Tramp u četvrtak da će Jordan i Egipat primiti raseljene Palestince, mada te dve države to odbijaju. "Mi radimo mnogo za njih i oni će to učiniti", rekao je republikanski predsednik SAD u Beloj kući novinaru koji ga… »
Tramp uveren da će Egipat i Jordan primiti Palestince iz Gaze: "Uradiće to"
Blic 31.01.2025
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp insistirao je na tome da će Egipat i Jordan ipak primiti Palestince iz Pojasa Gaze, kako je on predložio, iako su obe zemlje odbacile takvu mogućnost. - Uradiće to. Uradiće to - rekao je Tramp na… »
Tramp siguran da će Egipat i Jordan primiti raseljene Palestince
Danas 31.01.2025
„Hoće, hoće!“, uveravao je Donald Tramp u četvrtak da će Jordan i Egipat primiti raseljene Palestince, mada te dve države to odbijaju. „Mi radimo mnogo za njih i oni će to učiniti“, rekao je republikanski predsednik SAD u Beloj kući novinaru koji ga… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protesti u Beogradu i širom Srbije, jake policijske snage u Valjevu: Studenti poslali građanima važnu poruku pred večerašnje proteste
Nova pre 2 minutajoš 29 povezanih

Upravo na Blic TV susret koji je čekao ceo svet nije doneo epilog! Zelenski danas u Vašingtonu, u "Jutru na Blic" saznajte: Da li se vraćamo političkoj igri velikih sila?
Blic pre 27 minutajoš 70 povezanih

Studentkinja FPN najavila krivinu prijavu protiv komandanta Jedinice za zaštitu posebnih ličnosti
Beta pre 37 minutajoš 34 povezane

Petoro osumnjičenih za napad na "Kobre" na protestu u Novom Sadu u pritvoru na Klisi, jedan u kućnom pritvoru
Blic pre 2 satajoš 47 povezanih

Promenljivo vreme u Srbiji sa tropskim talasom i naglim zahlađenjem
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane